IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

262 Pages V  « < 238 239 240 241 242 > »   
Closed TopicStart new topic
> Meniu pentru saptamana viitoare, Idei pentru diversificare
LostWhispers
post Jan 20 2009, 01:04 PM
Post #2391





Musafir






idee: oua umplute ? nu suna rau tartinele lui happy mai ca mi as face si eu

eu azi fac pui la cuptor cu legume congelate chinezesti am gasit la Plus unele cu orez , morcov, mazare toate cele. sunt asa de yammy
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Teocris
post Jan 20 2009, 01:08 PM
Post #2392


V.I.P.
*******

Group: Administratori
Posts: 6,891
Joined: 9-November 07
From: Sibiu
Member No.: 2,591



Fa niste copanele la cuptor cu manta crocanta (stiksuri pisate, cipsuri pisare). Arata foarte bine si sunt usor de facut pe langa faptul ca sun gustoase. O altenativa la snitel.
Le invelesti capatul in alufolie si asezare frumos pe un platou.
Ma gandesc si la ceva rulada spectaculoasa cu branzica, cu carne tocata, ardei...Un pic mai picanta.
Apoi mai sunt ouale umplute care mereu ne scot din necaz. Recomand adaugarea de tarhon murat in compozitie. Ii da un gust fenomenal.
Mai e placinta cu carne tocata si bere, tot picanta.
Dovlecei umpluti cu ton.

Spune daca mai ai nevoie de idei
Go to the top of the page
 
+Quote Post
strumfita
post Jan 20 2009, 01:40 PM
Post #2393





Musafir






Are careva sa imi dea o reteta de paste la cuptor? Multumesc
Go to the top of the page
 
+Quote Post
pescarush
post Jan 20 2009, 03:12 PM
Post #2394





Musafir






Cleo, ai facut foile acelea de placinta cu branza si fructeÉ Scuze, É e semnul intrebarii, nu stiu combinatia de taste sa dispara si sa apara semnul corect. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) Spune te rog cum faci umplutura de branza si fructe. Mersi. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
Go to the top of the page
 
+Quote Post
kalua
post Jan 20 2009, 03:46 PM
Post #2395





Musafir






Copanele nu fac ca nu se omoara deloc dupa ele. Buna ideea cu ouale umplute, as face o umplutura cu pateu + galbenus + castraveti murati taiati infim de mici, iar alta cu parmezan ras + galbenus + frisca.
Teo, in ce fel de umplutura pui tarhon in otet? Ca de-asta am.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Teocris
post Jan 20 2009, 04:16 PM
Post #2396


V.I.P.
*******

Group: Administratori
Posts: 6,891
Joined: 9-November 07
From: Sibiu
Member No.: 2,591



In cea cu pateu. In cazul asta insa, renunta la castraveti. Nu-o sa-ti para rau (IMG:style_emoticons/default/322.gif)
Go to the top of the page
 
+Quote Post
kalua
post Jan 20 2009, 05:30 PM
Post #2397





Musafir






Trebuie neaparat sa incerc cu tarhon, multumesc, Teo!
Lista propunerilor ramane deschisa, masa se face abia pe 2 februarie.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Fanny
post Jan 20 2009, 05:47 PM
Post #2398


Moderator Global
*******

Group: Membru de Onoare
Posts: 5,946
Joined: 17-January 07
From: Bucuresti
Member No.: 1,055



Daca te decizi la tarte poti incerca mai multe tipuri pentru toate gusturile, inclusiv cea cu muraturi pusa de mine la aperitive. (IMG:style_emoticons/default/blush.gif)
E numai buna iarna!

(IMG:style_emoticons/default/secret.gif) Drobul il poti face si cu ciuperci sau cu vinete.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Master of Norule...
post Jan 20 2009, 06:51 PM
Post #2399


V.I.P.
*******

Group: Membru de Onoare
Posts: 3,295
Joined: 1-July 07
From: Flower power
Member No.: 1,880



Mai poti face rulada bechamel cu umplutura de spanac sau branza sarata.
Pateuri din aluat franzusesc umplute cu ciuperci calite cu ceapa si condimente.
Si salata de telina cu maioneza e beton combinatia.
Mai e o salata din ton, porumb, varza, maioneza si nu mai stiu ce si aia e buna.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Cleo
post Jan 20 2009, 07:00 PM
Post #2400


moderator
*******

Group: V.I.P.
Posts: 6,061
Joined: 8-December 05
From: Montreal
Member No.: 34



QUOTE(pescarush @ Jan 20 2009, 08:12 AM) *
Cleo, ai facut foile acelea de placinta cu branza si fructeÉ Scuze, É e semnul intrebarii, nu stiu combinatia de taste sa dispara si sa apara semnul corect. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) Spune te rog cum faci umplutura de branza si fructe. Mersi. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)


De regula pun cam 2-3 oua la 500gr de branza (ricotta sau din aceea proaspata sau chiar Philadephia)+ zahar dupa gust (de regula cand pui zaharul daca faci rulada trebuie sa te misti repede pt ca se lichefiaza compozitia (cu ricotta mai greu totusi insa cu branza de vaci se face ca aluatul de clatite) + zahar vanilat vreo 2 plicuri si coaja de lamaie daca va place

am asternut foaie dupa foaie am uns unt cu pensula mea de silicon (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) , am asezat fructele frumos am turnat ''crema'' aceeasi figura cu restul de foi. La cuptor cam 45 minute


Eu la un lunch cu semnificatii speciale am dus zacusca si am numit-o salsa roumaine si a avut un succes monstruos.
Salata de vinete in schimb e un no-no pe la straini (n-am idee de ce)
Go to the top of the page
 
+Quote Post

262 Pages V  « < 238 239 240 241 242 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

 



Lo-Fi Version Time is now: 13th May 2025 - 11:57 AM