IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

262 Pages V  « < 246 247 248 249 250 > »   
Closed TopicStart new topic
> Meniu pentru saptamana viitoare, Idei pentru diversificare
kalua
post Feb 16 2009, 02:12 AM
Post #2471





Musafir






Clasice-s neumplute, dar se poate pune niste magiun de prune (pentru ca-i acrisor) in ele. Despre ce fel de metoda a galustilor cu prune spui tu? (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) Ca eu pe alea le fac simplu, adica le fierb, fara metoda speciala. (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) Iar astea nu se fierb, se prajesc in unt cu zahar si se pune numai putina apa, cat sa iasa aburul ala in care se coc. Si de-aia trebuie sa ramana ala acolo, teapan, si n-are voie sa iasa.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Cleo
post Feb 16 2009, 02:23 AM
Post #2472


moderator
*******

Group: V.I.P.
Posts: 6,061
Joined: 8-December 05
From: Montreal
Member No.: 34



pai si io credeam ca le fierbi ca pe alea cu prune si-apoi le mai aburesti (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

pai suna a dumplings atunci.
chiar saptamana trecuta ma uitam la o chestie de-aia din bambus speciala pt dumplings, n-o fi buna si la galustile tale? (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)
Go to the top of the page
 
+Quote Post
kalua
post Feb 16 2009, 02:29 AM
Post #2473





Musafir






Nu, bre, ca trebuie sa stea pe fundul tigaii, pe untul si zaharul ala. Dar ai dreptate, sunt un soi de dumplings.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Cleo
post Feb 16 2009, 03:33 AM
Post #2474


moderator
*******

Group: V.I.P.
Posts: 6,061
Joined: 8-December 05
From: Montreal
Member No.: 34



(IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) pai daca-i misterioasa reteta eu stau sa devinez ce-i cu galustile astea de care n-am auzit niciodata (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Teocris
post Feb 16 2009, 08:12 AM
Post #2475


V.I.P.
*******

Group: Administratori
Posts: 6,891
Joined: 9-November 07
From: Sibiu
Member No.: 2,591



Azi am comanda de sarmale, din cauza unei verze murate primita in dar de la bunica.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Diana.
post Feb 16 2009, 08:36 AM
Post #2476


Fondator eLady.ro
*******

Group: Administrator
Posts: 33,779
Joined: 7-December 05
Member No.: 5



QUOTE(Cleo @ Feb 15 2009, 04:35 PM) *
Mon deci bananele trebuie sa fie cu coaja mai spre verde. Oricum nici eu n-am nimerit exact gustul bananelor mancate in Cuba

Kalua te asteptam cu reteta (IMG:style_emoticons/default/estiok.gif) insa galustile astea desi-s bune as mai munci putin la compozitie, le-as face din aluat de cozonac ca asta a 2-a zi spargi geamul cu ele, deci ceva mai mult unt, zahar e suficient ca oricum nu-i un desert f dulce

Oala sub presiune are si mama de cand mai stiu deci peste 30 si (IMG:style_emoticons/default/fluierat.gif) de ani (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) eu insa am am luat una in Ro pe vremea cand era cupilu bebe sa-i fac supe zilnic si a fost o pacaleala, apoi mi-am luat una si aici si-mi picura oricat icnerc s-o inchid pesemne nu e perfect etansa asa ca m-am lasat pagubasa.

Cleolica, cred ca alea sint alt soi de banane, din natia celor folosite la gatit.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Cleo
post Feb 16 2009, 04:19 PM
Post #2477


moderator
*******

Group: V.I.P.
Posts: 6,061
Joined: 8-December 05
From: Montreal
Member No.: 34



nu Maat sint banane obisnuite insa daca la banana bread se pun banane innegrite la desertul asta se pun banane a caror coaja de-abia s-a ingalbenit ca sa nu se flescaie la prajit.

bananele de plantan au alt gust, in Panama in loc de cartofi prajiti erau chipsuri din plantan prajit numite patacones. Am si pus pe-aici fotografii.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
LostWhispers
post Feb 16 2009, 04:32 PM
Post #2478





Musafir






Pastrav cu garnitura de orez.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
janis
post Feb 16 2009, 06:36 PM
Post #2479


Obsedat
****

Group: Dependent
Posts: 425
Joined: 7-June 08
From: In nori...
Member No.: 4,029



Astazi si noi peste cu orez, am mai facut si niste fasole verde cu usturoi pe langa. Maine si zilele urmatoare spanac, si la supa nu m-am gandit inca.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Master of Norule...
post Feb 16 2009, 08:07 PM
Post #2480


V.I.P.
*******

Group: Membru de Onoare
Posts: 3,295
Joined: 1-July 07
From: Flower power
Member No.: 1,880



Erau ele destul de verzi, da' alea care-s prea verzi nu-s dulci deloc, au un gust fad. Oricum bananele de la noi nu se compara cu alea din Cuba prin faptul ca ei le culeg din copac, noi din hipermarket si bananele care vin la noi vin verzi si sunt coapte fortat in cuptoare cica.
Go to the top of the page
 
+Quote Post

262 Pages V  « < 246 247 248 249 250 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

 



Lo-Fi Version Time is now: 14th May 2025 - 10:54 PM