IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

262 Pages V  « < 253 254 255 256 257 > »   
Closed TopicStart new topic
> Meniu pentru saptamana viitoare, Idei pentru diversificare
Cleo
post Mar 13 2009, 04:43 PM
Post #2541


moderator
*******

Group: V.I.P.
Posts: 6,061
Joined: 8-December 05
From: Montreal
Member No.: 34



guvidul de-l stiu eu are capul mare si ochi bulbucati, corpul e micut ca sta ascuns intre pietre, numai capul il tine la vedere
pescuiam cand eram copil
metoda: tineai o mana palnie in dreptul capului si cu cealalta il gadilai putin la coada si el iti sarea in palma

odata eram la tara si eram in fustita si bluza mai lejere asa si intru in parau sa ma joc putin in apa pana peste glezne si vad guvidu' cum ma priveste (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) si ma aplec sa-l prind si asa concentrata eram ca n-am remarcat ca si bluza si fusta mi-erau in apa, chicoteam de bucurie si de descoperire iar tata statea pe mal si radea la spectacolul pe care-l ofeream
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Master of Norule...
post Mar 13 2009, 05:32 PM
Post #2542


V.I.P.
*******

Group: Membru de Onoare
Posts: 3,295
Joined: 1-July 07
From: Flower power
Member No.: 1,880



Io va zic ca n-am facut-o in purpose, pur si simplu gustul ala de salvie, mi-a ramas asa ca o pata neagra pe creier si mie chiar nu-mi pasa daca cineva imi zice ca ce mananc eu lui nu-i place, daca mie imi place poa' sa zica ce vrea. Nici nu mi-am dat seama ca am deranjat pe cineva, pana n-a scris Kalua.
Cleolica (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) faza cu pescui guvidul.
Am curatat pestisorul l-am pus cu sare in frigider il fac mai tarziu cu mamaliga si mujdei, ca am o lene in mie de adorm imediat pe tastatura. Era mascul firar si eu care speram ca gasesc icre, am gasit lapti buni si aia ca-i fac pane, da' mai bune erau niste icre proaspete lasate cateva zile si apoi frecate. Mai tre' sa iau un pestisor.
Am facut aluatul de saratele acu' tre' sa-l las in 3-4 reprize la frigider. Ma uitam eu la emisiunea aia cu dulciuri si zicea gagiga aia ca de fapt aluatul frantuzesc iese si mai bun daca il impachetezi de vre-o 6-7 ori.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
kary_pink
post Mar 13 2009, 05:39 PM
Post #2543





Musafir






Master imi scrii si mie reteta ta de saratele te rog (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) Tot faci si faci de nu stiu cat timp si tare ma imbie si pe mine (IMG:style_emoticons/default/blush.gif)
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Master of Norule...
post Mar 13 2009, 05:42 PM
Post #2544


V.I.P.
*******

Group: Membru de Onoare
Posts: 3,295
Joined: 1-July 07
From: Flower power
Member No.: 1,880



Eu le fac si termitele mele cu mine laolalta le si mancam pe toate, pana a doua zi nu mai ramane una.
Aluat frantuzesc asta-i aluatul -e la sfarsitul paginii la reteta de baclava- tineam minte ca parca l-am mai scris. Apoi intinzi aluatul, tai saratelele le pui in tava, le ungi cu ou batut cu putina sare, apoi pui mac si susan sau ce iti place tie, apoi razi branza mai tare de oaie peste el.

This post has been edited by Master of Norules: Mar 13 2009, 05:51 PM
Go to the top of the page
 
+Quote Post
kary_pink
post Mar 13 2009, 05:50 PM
Post #2545





Musafir






Multumesc (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Master of Norule...
post Mar 13 2009, 06:03 PM
Post #2546


V.I.P.
*******

Group: Membru de Onoare
Posts: 3,295
Joined: 1-July 07
From: Flower power
Member No.: 1,880



Cu placere (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Sa vezi cand le faci ca nu te mai opresti din mancat, sunt tare gustacioase.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Cleo
post Mar 14 2009, 07:53 PM
Post #2547


moderator
*******

Group: V.I.P.
Posts: 6,061
Joined: 8-December 05
From: Montreal
Member No.: 34



am facut ciorba de curcan a la grec o nebunie a iesit si pui cu sos puttanesca si tagliatelle de casa. Din sosul puttanesca am scos ansoa si ardeiul iute ca sa manance si copilul. Ieri (pe foodtv) am vazut ca exista un ansoa alb, spaniol care chipurile e tare bun (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
Seamana cu hamsiile noastre!? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
Go to the top of the page
 
+Quote Post
kary_pink
post Mar 14 2009, 10:17 PM
Post #2548





Musafir






Pai e fix hamsie (IMG:style_emoticons/default/322.gif)

Am achiziotionat forme de muffins, asa ca saptamana care vine ca sa fiu in ton cu motivul lunii voi presta muffins cu capsuni/ciocolata. Am ramas dezamagita sa le cumpar di Auchan cu 4 euro 100 bucati pentru ca in alt market ( specific detergentilor si altor produse de casa) sa le gasesc cu 1,50 euro tot 100 bucati. Aceasi calitate ehhh...

Am luat si niste paste (viermisori) chinezesti si sos de soia, sa vad ce retete gasesc ( daca aveti sau stiti ceva retete loviti'ma cu ele (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) )... Am in plan si niste iepure la cuptor si niste fasolica cu costite...
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Cleo
post Mar 15 2009, 02:14 AM
Post #2549


moderator
*******

Group: V.I.P.
Posts: 6,061
Joined: 8-December 05
From: Montreal
Member No.: 34



merge sosul puttanesca si la vermicelli, o sa-l scriu maine la paste sa fie scris

daca nu-i departe Auchan du formele inapoi si ia de dincolo.
In Canada tare-i la moda manevra asta. Mi-era o jena la inceput, acum nu mai am nici un fel de emotii. (IMG:style_emoticons/default/fluierat.gif)

hamsiile prajite sint o nebunie
Go to the top of the page
 
+Quote Post
kalua
post Mar 15 2009, 08:40 PM
Post #2550





Musafir






Maine as face un fel de salata Wadldorf, nu mi-am satisfacut pofta de cand am vazuta poza bulinei.
Go to the top of the page
 
+Quote Post

262 Pages V  « < 253 254 255 256 257 > » 
Closed TopicStart new topic
2 User(s) are reading this topic (2 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

 



Lo-Fi Version Time is now: 13th May 2025 - 03:53 PM