IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

32 Pages V  « < 22 23 24 25 26 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Ce gatim de Pasti?, Retete traditionale sau inedite pentru Pasti
dr_wise
post Apr 17 2009, 04:52 PM
Post #231





Musafir






Am terminat drill-ul.
Cred ca farfuria mea de friptura va arata asa:
(IMG:http://s177.photobucket.com/albums/w236/dr_wise/Paste%202009/HPIM3105.jpg)
Stiu, cam multe oua la o singura masa, dar mizez pe faptul sa toti stau bine cu sanatatea... (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) Le dau premiu un Colebil.
Spanacul l-am facut cu ceapa si menta, e du-re-reeeeeeee! Va recomand sa-l preparati asa, apoi sa-l bagati in cuptor la 220 C pentru cateva minute (menta adaugata inainte de a introduce "cuiburile" la cuptor, dupa ce ati calit bine spanacul, sa fie proaspata).

This post has been edited by dr_wise: Apr 17 2009, 04:55 PM
Go to the top of the page
 
+Quote Post
kary_pink
post Apr 17 2009, 04:55 PM
Post #232





Musafir






Ce m'as infinge in farfuria ta Doctore (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)
Go to the top of the page
 
+Quote Post
dr_wise
post Apr 17 2009, 04:57 PM
Post #233





Musafir






Iti spun sincer, fuse revelatie! Mi-a placut foarte mult combinatia spanac cu menta! (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)
Go to the top of the page
 
+Quote Post
danati
post Apr 17 2009, 07:09 PM
Post #234


Dependent
***

Group: Dependent
Posts: 344
Joined: 11-March 07
Member No.: 1,329



Si friptura cum fuse, cum fuse ? O poza cu pulpa intreaga (IMG:style_emoticons/default/sleep.gif) ?
M-apuc si eu de vopsit "oualele", las drobul si cozonacul pentru maine, dar as vrea sa "imersez" si eu carnea de miel in seara asta in amestecul acela magic (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Spor la treburi, fetele !
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Diana.
post Apr 17 2009, 07:19 PM
Post #235


Fondator eLady.ro
*******

Group: Administrator
Posts: 33,779
Joined: 7-December 05
Member No.: 5



Eu am luat doi miei.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
danati
post Apr 17 2009, 07:33 PM
Post #236


Dependent
***

Group: Dependent
Posts: 344
Joined: 11-March 07
Member No.: 1,329



QUOTE(Maàt @ Apr 17 2009, 08:19 PM) *
Eu am luat doi miei.

Oaaau, esti pusa pe fapte mari, eu ma laud cu un sfert (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) .
Sau ai masa mare cu invitati multi ?
Go to the top of the page
 
+Quote Post
dr_wise
post Apr 17 2009, 07:38 PM
Post #237





Musafir






Friptura arata asa dupa ce am scos-o de la cuptor:
(IMG:http://s177.photobucket.com/albums/w236/dr_wise/Paste%202009/HPIM3102.jpg)
Am avut o pulpa de 1,5kg si am tinut-o cca 3 ore la cuptor.
Sincer, parca mi-ar placea mai mult pregatita cu cimbru, rozmarin si salvie.
Acum ma apuc sa pregatesc amestecul pentru drob si legumele pentru salata de boeuf.

This post has been edited by dr_wise: Apr 17 2009, 07:39 PM
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Diana.
post Apr 17 2009, 08:05 PM
Post #238


Fondator eLady.ro
*******

Group: Administrator
Posts: 33,779
Joined: 7-December 05
Member No.: 5



Danati, noua ne place foarte mult carnea de miel. Bunicul meu din ofiter a ajuns posesor de oi, capre si porci, iar dl Maat e grec si la ei se maninca mult. Si cum in restul anului behai eu cautind o bucata de miel, cum nu am gasit organe destule, am luat doi. Oricum, amindoi au fost cam mititei: 7,500 kg unul, iar celalat 6,6. Am gasit intr-un final niste matisoare, nu prea mult, cit sa fie putin in bors si in drob. M-am ofticat de moarte! La ora nu mai gaseai miel in Craiova decit la Metro, si,m poate, la Real.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
kalua
post Apr 17 2009, 08:16 PM
Post #239





Musafir






Doftoreaso, mie mi se pare ca garnitura nu-i buna, inafara de spanac. In cadrul unui meniu nu se repeta alimentele, iar ceapa si ridichile alea nu se potrivesc pe farfurie (vrei sa zica oamenii aia ca n-ai mai avut altceva si-ai pus ce-a mai ramas de la aperitiv?).
Go to the top of the page
 
+Quote Post
danati
post Apr 17 2009, 08:21 PM
Post #240


Dependent
***

Group: Dependent
Posts: 344
Joined: 11-March 07
Member No.: 1,329



Eu am luat ieri din hala din piata mare.
Am mancat si eu miel gatit in Grecia, chiar in Itaca, pe insula lui Ulise, impachetat cumva in aluat si cu cascaval... suuuuuper bun.
Mersi de poza, dr wise, da' acuma sunt in dubiu cu reteta (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Ma mai gandesc pana maine cum sa-l fac.
Go to the top of the page
 
+Quote Post

32 Pages V  « < 22 23 24 25 26 > » 
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

 



Lo-Fi Version Time is now: 6th May 2025 - 04:33 PM