IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

99 Pages V  « < 51 52 53 54 55 > »   
Closed TopicStart new topic
> Ce mancam azi: Dieta Montignac, PARTEA A III-A:, Idei pentru meniuri Montignace
gloriana
post May 16 2009, 09:09 AM
Post #521





Musafir






Multumesc, doc!
Draga Rox, 72 erau anul trecul, prin vara, dar am scapat haturile din mana si incet, incet am ajuns la 80. Dar am luat masuri. Tocmai am terminat micul dejun care a constat in fulgi de ovaz cu iaurt si o cafea. Vreau sa mentionez ca la fulgi nu am renuntat niciodata. Ei sunt o constanta in meniul meu. Cu exceptia perioadelor cand sunt plecata, la micul dejun am avut fulgi de ovaz. In perioada de post ii mancam chiar cu apa.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
dr_wise
post May 16 2009, 09:19 AM
Post #522





Musafir






Cat, esti binevenita oricand aici, dar te rog sa postezi meniul doar daca e conform dietei MM, topicul acesta e deschis exclusiv pentru asa ceva, altfel creezi confuzie in randul montignacelor incepatoare.
Ceea ce consumi tu e dupa bunul tau plac, nicicum conform dietei MM.
(IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) Eu am servit la micul dejun o combinatie care-mi incanta papilele gustative de fiecare data: wasa cu branza proaspata 0% grasimi si mere calite cu scortisoara:
(IMG:http://s177.photobucket.com/albums/w236/dr_wise/mic%20dejun/HPIM3578.jpg)
Wasa se inmoaie putin si e tare bunacioasa!
Go to the top of the page
 
+Quote Post
ToothFairy
post May 16 2009, 01:04 PM
Post #523


Incurabil
*****

Group: Editorialist
Posts: 1,312
Joined: 18-January 07
From: SB
Member No.: 1,062



QUOTE(dr_wise @ May 16 2009, 08:56 AM) *
Buna dimineata!
Snitelele le pregatesc asa: pieptul de pui il tai felii subtiri, pe care le bat putin, acoperite cu o punga de celofan, presar piper si sare, apoi le tavalesc prin faina de soia/ naut si le balacesc in 2 oua +sare+piper+cascaval ras. Cateodata in ouale batute adaug usturoi+patrunjel tocate marunt. Acum n-am folosit amestecul cu usturoi si patrunjel, ci prima varianta.
La masa le servesc cu cate o felie de lamaie proaspat taiata. Zeama aceea de lamaie le da un gust divin! (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)
O tai la bucatarie sa-mi pregatesc micul dejun.


Tare bine arata...interesanta ideea cu cascaval ras...ce nu am inteles : le acoperi cu celofan ? de ce ?
Mersi.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
cat
post May 16 2009, 01:24 PM
Post #524


Tratabil
**

Group: Tratabil
Posts: 53
Joined: 8-September 06
Member No.: 537



Multumesc pentru sfaturi dr_wise (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) . Am sa continu sa scriu ce mananc, si daca mi se va atrage din nou atentia, am sa ma retrag in spatele calculatorului.

Pana atunci si pana la ora aceasta, am mancat urmatoarele:

G - 2 kiwi
D - iaurt normal amestecat cu susan, seminte de in si tarate (cate 1 lg din fiecare)
P - linte cu cas proaspat si rosie

Acum ma delectez cu o cana de ceai verde si iasomie in care am pus 1 lg de fructoza (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (deh pofta de dulce e omniprezenta).

Pentru diseara, nu stiu inca ce voi avea in farfurie...ma bate gandul sa fac cateva clatite de naut, dar mai vad.
Pana la sfarsitul zilei mai este, asa ca ies la plimbat si cumparat cate ceva.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Master of Norule...
post May 16 2009, 01:32 PM
Post #525


V.I.P.
*******

Group: Membru de Onoare
Posts: 3,295
Joined: 1-July 07
From: Flower power
Member No.: 1,880



Cred ca ma apuc si eu de Montignac, da' am o mare problema cu painea dimineata. La pranz scap de paine ca merge salata cu carne sau alte combinatii fara paine da' dimineata e jale.
Ce fel de paine mancati voi in afara de Wasa aia?
Paine de secara fara aditivi e buna?
Hai ca frutoza aia e super cool ca inlocuitor de zahar, Cat, de ceva timp am inlocuit si eu zaharul cu fructoza, da' mai raman schimbari de facut.
Dimineata cereale de ovaz cu capsuni si mere blenduite.
Pranz ceva pui cu o salata mare de varza, morcovi cruzi si mere acrisoare.
Acum inca mai ma documentez e posibil sa gresesc cat de mult la inceput da' incet incet sper sa ma dau pe brazda ca ma enerveaza kg ca obosesc mult mai usor la efort.

This post has been edited by Master of Norules: May 16 2009, 01:42 PM
Go to the top of the page
 
+Quote Post
ToothFairy
post May 16 2009, 01:33 PM
Post #526


Incurabil
*****

Group: Editorialist
Posts: 1,312
Joined: 18-January 07
From: SB
Member No.: 1,062



Cat, papi cam putin...faci cura pe baza de seminte ? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) incearca sa reduci fructoza cu timpu`... eu ceaiurile, cafelele, iaurturile ( desi mananc iaurt rar ) le beau fara fructoza...am redus cu timpu`canitatea de dulce ingurgitata... si la prajituri reduc mult cantitatea de fructoza...o sa vezi c-o sa suporti din ce in ce mai greu gustul de dulce ( mai ales cand scapi in abateri... eu simt ca ma ineaca dulcele, imi trebuie urgent o gura de apa dupa vreo abatere ) (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Go to the top of the page
 
+Quote Post
cat
post May 16 2009, 01:50 PM
Post #527


Tratabil
**

Group: Tratabil
Posts: 53
Joined: 8-September 06
Member No.: 537



QUOTE(ToothFairy @ May 16 2009, 02:33 PM) *
Cat, papi cam putin...faci cura pe baza de seminte ? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) incearca sa reduci fructoza cu timpu`... eu ceaiurile, cafelele, iaurturile ( desi mananc iaurt rar ) le beau fara fructoza...am redus cu timpu`canitatea de dulce ingurgitata... si la prajituri reduc mult cantitatea de fructoza...o sa vezi c-o sa suporti din ce in ce mai greu gustul de dulce ( mai ales cand scapi in abateri... eu simt ca ma ineaca dulcele, imi trebuie urgent o gura de apa dupa vreo abatere ) (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)


Am perioade cand mananc mult si perioade cand mananc mai putin; acum ma aflu intr-o perioada in care mananc mai putin din cauza oboselii.
Am inceput sa folosesc mai des semintele, din motive ce tin de sanatate (semintele de in pentru constipatie in general, iar semintele se susan pentru aportul de calciu).
De cand va urmaresc, am inteles ca e bine sa reducem fructoza, si, desi ma veti certa (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) , in cazul meu, faptul ca folosesc fructoza si consum regulat cioco cu 85% cacao, a dus la rezultate pozitive; si analizele sunt bune - exceptie cele pentru ficat (dar aici e alta poveste) si greutatea e aceeasi. Nu urmaresc sa slabesc, ci sa ma mentin si sa raman sanatoasa.
Sa nu ma fugariti pentru off topic.

Ma bate gandul sa fac niste cracker de naut (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)
Go to the top of the page
 
+Quote Post
pescarush
post May 16 2009, 03:06 PM
Post #528





Musafir






Cat si Mon, bine ati venit! Stai linistita Cat, si noi o mai luam pe aratura cateodata (cred ca ai observat). (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Roxy, ma bucur ca nu ai patit nimic (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) , de aceea ti-am si spus, ca sa nu mai repeti.
LA mine, din ciclul "omul cat traieste invata" (IMG:style_emoticons/default/mad.gif) : ma puse nu stiu cine sa fac oul cu faina (de naut) gata amestecate pentru dovlecel pane. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) Si nu mi-a stat compozitia lipita de dovlecel, a fost mai mult pe langa. (IMG:style_emoticons/default/mad.gif) Deci, morala: cand stii sa faci ceva intr-un fel, nu te complica cu alte lucruri, fa cum ti-e mai la indemana. (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) (eu le trec intodeauna prin faina si apoi prin ou, si se lipeste mult mai bine)
Bineinteles ca aseara s-a produs schimbarea schimbarii la mine, pt. ca avocado e tare ca piatra inca, desi l-am cumparat marti. Asa ca am mancat dovlecel pane cu rosii.
Acum am painicile filozofale in cuptor, le mananc cu pate de ficat de pui (home made) (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) si ardei.
Mon, painea din comert nu e conforma, fa-ti tu acasa, e foarte usor de facut, dupa cumm vezi noi mancam painicile filozofului, le gasesti la retete. Daca nu, poti sa-ti faci o paine obisnuita in care pui doar faina integrala (eventual mai poti adauga si niste tarate).

This post has been edited by pescarush: May 16 2009, 03:09 PM
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Master of Norule...
post May 16 2009, 07:01 PM
Post #529


V.I.P.
*******

Group: Membru de Onoare
Posts: 3,295
Joined: 1-July 07
From: Flower power
Member No.: 1,880



Multam Pesca (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) ,
O sa incerc cu painea tre' sa vad unde gasesc faina de secara ca aia integrala de grau nu prea imi place cum ies aluaturile cu ea.
E una la Auchan care cica n-are decat faina de secara, apa, drojdie si cam atat.
Am comis-o si eu cu un cartof fiert in coaja la pui si o inghetata ca de la inghetata am o problema cam mare sa ma abtin.
Dovlecelul e umed el asa si sa pui pe umed ceva tot umed nu merge. Las Pesca sa nu-ti zic eu cate peciuri culinare am la activ, cata mancare n-a mancat catelul din fata blocului si altele. Mai invatam si din greseli.
Am facut sapt. trecuta mancare de linte si aveam friptura de nu mai stiu ce cu linte si vine Mr. Mon si zice ce avem de mancare si ii zic se uita la linte si zice eu mancare d-aia de papagal nu mananc (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Mie imi place lintea bine de tot, da' el nici n-a gustat-o ce ti-e cu barbatii astia. (IMG:style_emoticons/default/wacko.gif)

This post has been edited by Master of Norules: May 16 2009, 07:02 PM
Go to the top of the page
 
+Quote Post
dr_wise
post May 16 2009, 07:30 PM
Post #530





Musafir






Buna seara!
Zanuto, acopar carnea cu celofan cand bat snitelele, ca sa nu stropesc in jurul meu, inclusiv pe mine. Capisci?

This post has been edited by dr_wise: May 16 2009, 07:31 PM
Go to the top of the page
 
+Quote Post

99 Pages V  « < 51 52 53 54 55 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

 



Lo-Fi Version Time is now: 23rd June 2025 - 01:13 PM