IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

28 Pages V  « < 3 4 5 6 7 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Meniu pentru saptamana viitoare vol. II, Idei pentru diversificare
Cleo
post May 9 2009, 08:18 PM
Post #41


moderator
*******

Group: V.I.P.
Posts: 6,061
Joined: 8-December 05
From: Montreal
Member No.: 34



Am facut o ciorba de perisoare si in loc de orez am pus gris, am acrit-o cu zeama de lamaie si-am aromat-o cu leustean. Am huste-n frigider si as cam pune de-un bors.
Apoi aveam o varza singura si trista in frigider si ca s-o-nveselesc am franjurat-o, calit-o in cratita cu putin ulei pana s-a inmuiat, apoi am pus niste felii de bacon si cuburi de rosii din conserva, am imprietenit din cateva miscari circulare toata onor audienta si la cuptor cu toata amestecatura, sub capac, vreo 40 de minute. O bunatate.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
kalua
post May 18 2009, 12:28 AM
Post #42





Musafir






Buna ideea cu varza, cred ca fac si eu ceva asemanator maine, va ploua si va fi rece, deci numai bun asa ceva. In plus trebuie sa scap de niste cubulete de bacon si sunca, li se apropie scazamantul.
De poimaine se incalzeste iar si fiica-mea isi doreste salata de morcovi (de-aia cu de toate, evoluata).
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Cleo
post May 19 2009, 05:15 PM
Post #43


moderator
*******

Group: V.I.P.
Posts: 6,061
Joined: 8-December 05
From: Montreal
Member No.: 34



evoluata (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

noi am mancat ieri rasol de pui cu sos de smantana si hrean
azi vreau sa fac niste ficat de pui la gratar cu mujdei si mamaliga
i-am spus dragului meu sa-mi ia varza acra de la polonezi si-n functie de ce gaseste fac sarmale sau varza a la cluj
Go to the top of the page
 
+Quote Post
kalua
post May 20 2009, 10:55 AM
Post #44





Musafir






Rasolul ala si varza acra la mine-s chestii de iarna, nu pot manca asa ceva acum. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Eu am vrut ieri sa fac muffini picanti, dar mi-a iesit mai mult un sufleu c-am pus foarte putin faina. Azi fac feta la cuptor, cu ardei kapia. Maine se anunta 30 de grade pe putin, cred ca aruncam niste carne (pe care oi marina-o in prealabil) pe grill si poate mai fac niste tocinei indieni de dovlecei.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Cleo
post May 20 2009, 08:54 PM
Post #45


moderator
*******

Group: V.I.P.
Posts: 6,061
Joined: 8-December 05
From: Montreal
Member No.: 34



la noi erau 6 grade azi dimineata si in casa seara e chiar racoare

fac chiftele si varza cred, sa vad ce chef am ca-s vlaguita de servici si se pare ca s-a belit ceva la masina de spalat (aproape noua) si-s dublu incarposhata
Go to the top of the page
 
+Quote Post
kalua
post May 20 2009, 09:39 PM
Post #46





Musafir






Valeleu, trebuie s-o duceti voi ls reparat sau vine om s-o arenjeze?
Azi am facut peste pana la urma, copilul e in delegatie.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Cleo
post May 21 2009, 12:29 AM
Post #47


moderator
*******

Group: V.I.P.
Posts: 6,061
Joined: 8-December 05
From: Montreal
Member No.: 34



A reparat mr cleo, furtunul de evacuare ce-o fi patit ca s-a franjurat pur si simplu, in timpul actiunii desigur (IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif)
Eu am pus dimineata la spalat si mr cleo trebuia sa puna la uscat si ce sa vezi la spalator (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) balta si dezatru.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
scorpirescu
post May 21 2009, 07:47 PM
Post #48





Musafir






Hello! Missed me? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Deci am asa: ceva carnita de pui, ceapa, dovlecei, rosii daca trebe. Vreau sa fac ceva in care puiul sa fie taiat cubulete si dovleceii la fel si ceva sa-i lege... sa fie asa ca o mancarica (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ma ajuta cineva? Cum sa combin, ce sa adaog?
Go to the top of the page
 
+Quote Post
LostWhispers
post May 21 2009, 07:52 PM
Post #49





Musafir






Azi am facut inghetata de cirese, una de capsuni si al treilea strat cu ness, a iesit o nebunie. (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Cleo
post May 21 2009, 07:56 PM
Post #50


moderator
*******

Group: V.I.P.
Posts: 6,061
Joined: 8-December 05
From: Montreal
Member No.: 34



QUOTE(scorpirescu @ May 21 2009, 01:47 PM) *
Hello! Missed me? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)


of course

dovleceii lasa foarte multa zeama si dupa ce prajtesti carnea s-o rumenesti pune si dovleceii si lasa-le sa se fiarba impreuna pana scade zeama binisor. Apoi daca vrei musai sos pune de rosii sau alb ca pt ciulama. La noi exista o smantana lichida special pt gatit si ar merge si asa ceva. Eu nu ma omor dupa sosuri ingrosate cu faina ori amidon. Si musai sa pui marar verde la sfarsit
Go to the top of the page
 
+Quote Post

28 Pages V  « < 3 4 5 6 7 > » 
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

 



Lo-Fi Version Time is now: 2nd May 2025 - 11:13 PM