IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

25 Pages V  « < 11 12 13 14 15 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Tot felul de intrebari si probleme legate de bucataria montignaca, Numai probleme de gatit
Globetrotter
post May 21 2009, 10:36 AM
Post #121


Bookaholic
*******

Group: Administratori
Posts: 3,086
Joined: 25-February 09
From: Craiova
Member No.: 5,950



Da alex, dar fii atenta ca in general painea integrala din comert nu e chiar integrala (adica mai contine si faina rafinata, alba, sau alte ciudatenii). (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
Go to the top of the page
 
+Quote Post
alexty
post May 21 2009, 03:32 PM
Post #122


Dependent
***

Group: Tratabil
Posts: 185
Joined: 17-May 09
From: Bucuresti
Member No.: 6,507



Ce bine (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Stiu ca cea din comert nu e cu adevarat integrala. O sa fac eu paine cu faina integrala (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Merci fetelor!
Go to the top of the page
 
+Quote Post
alexty
post May 23 2009, 07:40 PM
Post #123


Dependent
***

Group: Tratabil
Posts: 185
Joined: 17-May 09
From: Bucuresti
Member No.: 6,507



Am observat o neconcordanta in ceea ce priveste indicele glicemic al curmalelor.
Pe site-ul oficial Montignac, sunt trecute cu IG 50 : Persimmon, kaki-persimmon 50, iar pe e-Lady sunt trecute cu 70.
Unde e adevarul?
Go to the top of the page
 
+Quote Post
pescarush
post May 23 2009, 07:56 PM
Post #124





Musafir






Alex, m-as lua mai degraba dupa site-ul oficial Monti, pentru ca se fac cercetari si se mai schimba unele lucruri.
De ex. cand am inceput eu sa tin Monti, zicea ca mierea nu e conforma. Acum spune ca se poate manca miere, din cand in cand, in cantitati mici. La fel, despre ficat (si parca si mazare) spunea la inceput ca nu e conform in faza 1 si acum, dupa ce a mais tudiat problema, a revenit si a spus ca se poate manca din cand in cand si la faza1.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
kalua
post May 23 2009, 08:00 PM
Post #125





Musafir






Acum vreo doua-trei luni s-a reactualizat IG-ul alimentelor pe site-ul oficial, asta se tot intampla. Si de fiecare data mai scade IG-ul anumitor alimente.
Pe de alta parte eu una sunt cam sceptica, stiu de multe persoane care s-au intors chiar la primele tabele pentru ca nu slabeau luandu-se dupa cele noi.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
alexty
post May 23 2009, 08:15 PM
Post #126


Dependent
***

Group: Tratabil
Posts: 185
Joined: 17-May 09
From: Bucuresti
Member No.: 6,507



Incercam (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Daca nu slabim, renuntam la curmale (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Oricum, nu mancam in cantitiati industriale, e bine ca macar nu mai sunt interzise (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Go to the top of the page
 
+Quote Post
ToothFairy
post May 23 2009, 08:34 PM
Post #127


Incurabil
*****

Group: Editorialist
Posts: 1,312
Joined: 18-January 07
From: SB
Member No.: 1,062



O fi vreo chestie de...asa-zis "marketing", pt a deveni un regim cat mai permisiv, si pt oamenii care nu-si pot refuza nimic...(IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Go to the top of the page
 
+Quote Post
alexty
post May 24 2009, 11:02 AM
Post #128


Dependent
***

Group: Tratabil
Posts: 185
Joined: 17-May 09
From: Bucuresti
Member No.: 6,507



QUOTE(ToothFairy @ May 23 2009, 09:34 PM) *
O fi vreo chestie de...asa-zis "marketing", pt a deveni un regim cat mai permisiv, si pt oamenii care nu-si pot refuza nimic...(IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Hmm.. sper sa nu fie vorba despre asta pentru ca si-ar pierde toata credibilitatea.

Go to the top of the page
 
+Quote Post
ToothFairy
post May 24 2009, 06:12 PM
Post #129


Incurabil
*****

Group: Editorialist
Posts: 1,312
Joined: 18-January 07
From: SB
Member No.: 1,062



Apropo de intrebarile lui alexty despre orezul cu lapte, am gasit in cartea noua acest lucru scris :
"Asemanator morcovilor si cartofilor, tipul de preparare a orezului poate sa duca la variatia puterii glicemiante. Cu cat orezul este fiert mai mult si volumul de apa de fierbere mai mare, cu atat are tendinta de a deveni gelatinos, ceea ce are ca efect cresterea indicelui glicemic. [...] De aceea, orezul trebuie intotdeauna fiert asa cum o fac asiaticii , adica la un volum de orez se adauga doua volume de apa, lasandu`l sa se umfle dupa ce sursa de caldura a fost oprita imediat."

Asa cum zicea MoN...dar trebuie pusa mai putina apa.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
alexty
post May 24 2009, 08:12 PM
Post #130


Dependent
***

Group: Tratabil
Posts: 185
Joined: 17-May 09
From: Bucuresti
Member No.: 6,507



Da, am citit si eu fragmentul asta chiar azi in carte. Dar 2 masuri de lichid la 1 masura de orez este prea putin :| . Nu se face cu asa de putin lapte..
Go to the top of the page
 
+Quote Post

25 Pages V  « < 11 12 13 14 15 > » 
Reply to this topicStart new topic
2 User(s) are reading this topic (2 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

 



Lo-Fi Version Time is now: 4th May 2025 - 11:54 AM