IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

193 Pages V  « < 117 118 119 120 121 > »   
Closed TopicStart new topic
> Totul despre Dieta Montignac
rimo-nika
post Feb 14 2007, 08:12 AM
Post #1181


Contaminat
*

Group: Contaminat
Posts: 42
Joined: 2-February 07
Member No.: 1,139



Eu beau multa cafea. E ok??
fara cofeina...dar mult ( un termos pe zi)
Go to the top of the page
 
+Quote Post
doi
post Feb 14 2007, 08:45 AM
Post #1182





Musafir






Am gasit pe site-ul Montignac, la intrebarea "cu ce inlocuiesc faina si amidonul de porumb, pentru prepararea sosurilor?", raspunsul: cu agar-agar. Agar-agarul este citez: substanta gelatinoasă extrasă din anumite alge marine şi folosită în industria alimentară, farmaceutică şi textilă
Stie cineva de unde putem procura agar-agar?
Go to the top of the page
 
+Quote Post
rimo-nika
post Feb 14 2007, 09:07 AM
Post #1183


Contaminat
*

Group: Contaminat
Posts: 42
Joined: 2-February 07
Member No.: 1,139



QUOTE(doi @ Feb 14 2007, 09:45 AM) *
Am gasit pe site-ul Montignac, la intrebarea "cu ce inlocuiesc faina si amidonul de porumb, pentru prepararea sosurilor?", raspunsul: cu agar-agar. Agar-agarul este citez: substanta gelatinoasă extrasă din anumite alge marine şi folosită în industria alimentară, farmaceutică şi textilă
Stie cineva de unde putem procura agar-agar?



doi-eu am gasit in magazinele cu produse asiatice
Go to the top of the page
 
+Quote Post
doi
post Feb 14 2007, 09:54 AM
Post #1184





Musafir






Rimo-nika, habar n-aveam ca exista magazine specializate pe produse asiatice...ma interesez.
In legatura cu cafaua fara cofeina, o bei amara sau indulcita? Daca e indulcita cu ce? Nu stiu de ce dar eu casc toata ziua cand beau cafea fara cofeina, parca ar avea somnifer in ea (IMG:style_emoticons/default/angry.gif)
Go to the top of the page
 
+Quote Post
rimo-nika
post Feb 14 2007, 10:20 AM
Post #1185


Contaminat
*

Group: Contaminat
Posts: 42
Joined: 2-February 07
Member No.: 1,139



QUOTE(doi @ Feb 14 2007, 10:54 AM) *
Rimo-nika, habar n-aveam ca exista magazine specializate pe produse asiatice...ma interesez.
In legatura cu cafaua fara cofeina, o bei amara sau indulcita? Daca e indulcita cu ce? Nu stiu de ce dar eu casc toata ziua cand beau cafea fara cofeina, parca ar avea somnifer in ea (IMG:style_emoticons/default/angry.gif)



Eu beau cafeaua asa neindulcita :-) m.am obisnuit demult sa o beau asa,numai cu putin lapte.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
kalua
post Feb 14 2007, 10:44 AM
Post #1186





Musafir






Eu am vazut agar-agar la bucata la Carrefour in unele tari. Sosurile se pot lega si cu Biobin, dar nu stiu daca se gaseste in tara (aici se gaseste la Plafar).
Toate bune si frumoase, dar de ce trebuie ingrosat sosul cu ceva asemanator cu faina? (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif)
S-a mai discutat despre "problema" asta aici. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Go to the top of the page
 
+Quote Post
hanah
post Feb 14 2007, 11:24 AM
Post #1187


Tratabil
**

Group: Membru
Posts: 116
Joined: 14-February 06
Member No.: 218



cand am chef de ingrosat sosuri, pun 2 linguri de smantana..
Go to the top of the page
 
+Quote Post
dr_wise
post Feb 14 2007, 01:22 PM
Post #1188





Musafir






Eu n-am ingrosat sosuri in viata mea, si este OK...doar ciulamaua, bineinteles...
Si, daca ma gandesc mai bine, nici nu mai fac mancare cu sos, ca daca nu mai exista paine in meniu, sosurile nu mai prezinta importanta...poate asta e si smecheria, nu? nexam paine, nexam sosuri, nexam sanse de ingrasare....capisci?!
Go to the top of the page
 
+Quote Post
crisstinuta
post Feb 14 2007, 01:48 PM
Post #1189





Musafir






@dr_wise nici eu nu mai fac sosuri.Carnurile le fac friptura la cuptor.Daca totusi mai fac cate o tocanita pun ceapa mai multa si o lsa sa fiarba mult pana scade si se ingroasa singura.Dar nici inainte nu faceeam sos cu faina decat cele cu smantana.daca fac spanac il las sa se ingroase de la ou si smantana ,rar pun o lingura de faina de soia.
@rimo-nika parerea mea este ca poti sa bei o tona de cafea fara cofeina atata timp cat nu are indulcitor.Dar nu-i vad rostul.Poate doar pentru aport de lichide.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
doi
post Feb 14 2007, 03:25 PM
Post #1190





Musafir






Nici eu nu obisnuiesc sa fac sosuri, dar daca stiu ca exista acest agar-agar, mi-ar placea sa-l incerc, oricum avand in vedere ca ne pregatim pentru o cursa de lung drum (toata viata) e bine ca stim de el. Poate doar un sos de rosii mi-ar conveni sa fie mai consistent, numai sa nu aiba cine stie ce gust agarul asta, ca fii-mea are radar la tot ce e "altfel"
Vreau sa va mai solicit un sfat ...in privinta uleiului. Pentu salate stiu ca este recomandat si sanatos uleiul de masline extravirgin, dar pentru gatit, voi folositi uleiul Sansa de masline? O fi mai bun decat cel de floarea soarelui?
Go to the top of the page
 
+Quote Post

193 Pages V  « < 117 118 119 120 121 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

 



Lo-Fi Version Time is now: 16th May 2025 - 04:18 PM