![]() |
![]() ![]() |
![]() |
doi |
![]()
Post
#1271
|
Musafir ![]() |
N-am gasit nici eu, dar mi-am facut si e buna! Kalua parca spunea pe undeva cum se face - e simplu de tot. Pui boabele la cuptor si le lasi sa se prajeasca un picut (daca ai ghinionul sa le prajesti prea tare, va trebui sa le arunci). Apoi le lasi sa se raceasca si le macini in rasnita de cafea, da' sa fie marunt-marunt! Leea, ce insemna sa se prajeasca un picut, 5 minute?10?20? Noi nu suntem chiar asa experimentate ca tine...Si ce se intampla prin prajre? Se mai fragezesc? Ca eu am incercat odata sa macin boabe de naut (neprajite) si era sa mi se strice rasnita de cafea (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) si tot nu s-a macinat foarte fin...ba au mai ramas si bucati mari prin compozitie... |
|
|
![]()
Post
#1272
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 42 Joined: 2-February 07 Member No.: 1,139 ![]() |
Buna!
De aproape 2 luni de cind am inceput Monti nu am mai papat nimic dulce,iar ieri ma prins o pofta nebuna (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) nu simteam nevoia de ciocolata pina acum. partea rea este...dupa ce am papat 2 patratele de cioc. conforma,ma apucat foamea rau de tot....vii se intampla asa ceva??cum procedati?? ajutor! (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) |
|
|
![]()
Post
#1273
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 744 Joined: 31-May 06 Member No.: 352 ![]() |
Leea, ce insemna sa se prajeasca un picut, 5 minute?10?20? Noi nu suntem chiar asa experimentate ca tine...Si ce se intampla prin prajre? Se mai fragezesc? Ca eu am incercat odata sa macin boabe de naut (neprajite) si era sa mi se strice rasnita de cafea (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) si tot nu s-a macinat foarte fin...ba au mai ramas si bucati mari prin compozitie... De fragezit nu se fragezesc, dar devin mai casante. Cat timp le-am prajit? Nu stiu, cred ca vreo 10 minute, dar trebuie urmarite. Cand s-au schimbat cat de cat la culoare, sunt gata. Ca sa fiu sigura, eu am spart doua boabe de la inceput, inainte de a le praji, sa vad cum arata in interior, si apoi, pe masura ce stateau in cuptor mai verificam, sa nu se fac maronii, ci numai sa se usuce bine si sa se schimbe culoarea un stropulet. Ca sa te consolez, nici rasnita mea nu s-a simtit prea bine macinandu-le, dar am pus cantitati mai mici in ea si am tot lasat-o sa se odihneasca (am una d-aia antediluviana, si o folosesc o data la 28 de ani). @ rimo-nika: Cred ca exista o singura solutie: Un nu hotarat! Dulcele e ca heroina: devii addicted in prima, si te lupti o viata ca sa scapi. Numai o data sa gresesti... (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) Slabii eu cu sarg luni in sir cate 1 kg in fiece saptamana, pana incepui iar a ma dedulci. Moment din care am inceput sa stau pe loc. Asa-mi trebuie! Sunt zile in care rezist, altele in care nu (IMG:style_emoticons/default/angry.gif) |
|
|
![]()
Post
#1274
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
Fetelor, am voie sa imi fac pizza cu faina de naut sau faina integrala de grau? Trebuie sa pun doar legume pe ea? Sau am voie si grasimi?
|
|
|
doi |
![]()
Post
#1275
|
Musafir ![]() |
Mersi mult, Leea! Chiar a devenit enervant ca nu gasesc nicaieri faina de naut! Sylvia, sa stii ca pe site-urile astea fac reclama, dar nu au! La Obor din pacate n-am reusit sa ajung, mi-e cam peste mana... Poate o sa incerc si metoda Leei, desi clar...ar fi muult mai comod s-o gasesc facuta de-a gata!
Szi, eu zic ca pizza o poti face cu faina de naut pentru o masa lipidica, atunci poti pune tot ce vrei pe ea, si ulei... sau o poti face din faina integrala, pentru o masa glucidica (o cina) dar atunci pui doar legume! gen pizza vegetariana...un sos de rosii cu cimbru,piper, si acoperita cu ciuperci si masline. |
|
|
crisstinuta |
![]()
Post
#1276
|
Musafir ![]() |
La pizza glucidica, fara masline,au grasimi!.Se mai poate pune albus de ou sau pe ici colea branza 0%.Parca si pestele e tolerat in combinatie cu glucidele bune.
Faina de naut n-am gasit nici eu in Oradea ,toti imi spuneau ca nu se fabrica dar vazand ca insist la un magazin mi-a spus ca aduce la comanda .Dar asa cu jumate de gura convinsa doamna ca o sa ramana cu faina de naut pe cap.Eu folosesc faina de soia are ea un pic de gust dar merge... |
|
|
doi |
![]()
Post
#1277
|
Musafir ![]() |
Da,Criss, am zbarcit-o cu maslinele....scuze fetelor!
|
|
|
![]()
Post
#1278
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,405 Joined: 20-December 06 Member No.: 868 ![]() |
Mersi mult, Leea! Chiar a devenit enervant ca nu gasesc nicaieri faina de naut! Sylvia, sa stii ca pe site-urile astea fac reclama, dar nu au! La Obor din pacate n-am reusit sa ajung, mi-e cam peste mana... Poate o sa incerc si metoda Leei, desi clar...ar fi muult mai comod s-o gasesc facuta de-a gata! mai, sa stiti ca site-ul asta e chiar serios, eu am comandat faina de naut si ....surprise, chiar am primit, in termen de o saptamana. singura chestie nasoala e ca trebuie sa comandati in valoare de minim 40 lei, ca sa vi se accepte comanda. eu, ca sa primesc 2 pungi de faina de naut care m-au costat vreo 8 lei, am mai comandat in plus produse pana la 60 lei (mi-am luat o crema super pentru ingrijirea calcaielor de la Farmec, o punga de faina integrala de grau, o cutie de Coenzima Q10 + ulei de catina - ajuta la slabire si la cresterea imunitatii si o cutie de condimente conforme de la Favisan ) kiss u all ! |
|
|
pescarush |
![]()
Post
#1279
|
Musafir ![]() |
crisstinuto (IMG:style_emoticons/default/friends3.gif) si eu sunt din Oradea.
doi, pizza cu masline e conforma faza 2, asa ca nu-ti fa asa mari probleme. |
|
|
![]()
Post
#1280
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
Mersi mult fetelor. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Ma gandeam eu ca asa este cu pizza, dar vroiam sa fiu sigura, sa nu fac prostii.
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 14th May 2025 - 10:52 PM |
|