IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

193 Pages V  « < 136 137 138 139 140 > »   
Closed TopicStart new topic
> Totul despre Dieta Montignac
Ala80
post Mar 14 2007, 09:50 PM
Post #1371


Oli, Popeye's babe
*******

Group: Membru de Onoare
Posts: 4,290
Joined: 7-February 06
From: Bucuresti
Member No.: 194



Daca inlocuiesti cartoful cu telina, folosesti maioneza facuta de tine si lasi carnea de-o parte, rezulta o salata de boeuf conforma. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)

Am ceva dubii in ceea ce priveste morcovul fiert. Poate ca ar trebui sa nu pui foarte mult.

Go to the top of the page
 
+Quote Post
@anca
post Mar 14 2007, 09:55 PM
Post #1372


Contaminat
*

Group: Contaminat
Posts: 41
Joined: 11-March 07
Member No.: 1,332



De ce sa las carnea de-oparte? Doar e lipida, iar celelalte sunt glucide cuGI<35., iar la morcov parca revenise papa Monti?!
Go to the top of the page
 
+Quote Post
blu_dea
post Mar 14 2007, 10:11 PM
Post #1373





Musafir






Ma tot intreba lumea cu ce dieta am slabit si in ce consta.Cand incepeam sa le vorbesc de indice glicemic dadeau okii peste cap.Asa ca,ultimei pers.care mi-a solicitat-o,i-am spus asa:ca exista 4 grupe de alimente:1.fibre(vegetalele);2.lipide(carne,oua,branzeturi,etc);3."glucidicele"(cereale,paine conforma,etc);4.fructe. Si i-am zis ca regula de baza e sa nu combine ever grupa 2 cu 3,avand insa liber la a combina grupa 1 cu 2 si 3.Plus alte comentarii legate de alimente intrezise.Si i s-a parut mult mai simplu decat cand o luasem cu indici glicemici and stuff.Cred ca de acum asa am sa vbesc despre MM cand mi se mai cere. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Ala80
post Mar 14 2007, 10:37 PM
Post #1374


Oli, Popeye's babe
*******

Group: Membru de Onoare
Posts: 4,290
Joined: 7-February 06
From: Bucuresti
Member No.: 194



QUOTE(@anca @ Mar 14 2007, 09:55 PM) *
De ce sa las carnea de-oparte? Doar e lipida, iar celelalte sunt glucide cuGI<35., iar la morcov parca revenise papa Monti?!


Ai dreptate. Cred ca sunt prea obosita. Merge si cu carne. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Go to the top of the page
 
+Quote Post
kalua
post Mar 14 2007, 10:45 PM
Post #1375





Musafir






@anca: nu mai stiu cine (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) spunea aici ca a pus naut in loc de cartofi in salata de boeuf montignaca. In rest atentie cu morcovii si patrunjelul, sa nu fie prea multi, Si carne poti pune, binenteles.

@ala: nu se gaseste la voi mustar pulbere? Eu il stiu numai pe cel de la firma Colman's, englezesc. Aici l-am gasit cu chiu cu vai la magazinul mare asiatic, dar in rest stiu ca e exportat intr-o multime de tari (dragul meu drag mananca numai mustar de la firma asta si mai de peste tot caram cel putin 5 borcanele cu noi). Trebuie numai amestecat cu apa. Si iese iute, yummy. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Go to the top of the page
 
+Quote Post
doi
post Mar 15 2007, 05:58 AM
Post #1376





Musafir






QUOTE(@anca @ Mar 14 2007, 09:27 PM) *
Mi-e foarte pofta de salata boeuf. Aveti vreo reteta care sa semene, dar sa fie conforma?
Care masline sunt dietetyce?

Eu mi-am facut de sarbatori salata de boeuf in care am pus morcovul si telina crude,rase, piept de pui fiert si maioneza facuta in casa bineanteles.
A iesit foarte buna. Cred ca se pot pune si castraveti murati,gogosari....si se pot orna cu masline.
In legatura cu maslinele dietetice, am intrebat eu o vanzatoare, si mi-a spus ca sunt preparate cu inlocuitor de sare, in loc de sare obisnuita.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
@anca
post Mar 15 2007, 08:39 PM
Post #1377


Contaminat
*

Group: Contaminat
Posts: 41
Joined: 11-March 07
Member No.: 1,332



Multumesc, kalua, ala80!
Doi, interesanta ideea cu morcovul si telina crude. Voi incerca! Si voi inlocui cartofii cu naut.
Cred ca am sa adaug si ciuperci din conserva.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
kalua
post Mar 15 2007, 08:50 PM
Post #1378





Musafir






QUOTE(doi @ Mar 15 2007, 04:58 AM) *
In legatura cu maslinele dietetice, am intrebat eu o vanzatoare, si mi-a spus ca sunt preparate cu inlocuitor de sare, in loc de sare obisnuita.


Ce-i aia inlocuitor de sare? (IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif)
Go to the top of the page
 
+Quote Post
@anca
post Mar 15 2007, 08:55 PM
Post #1379


Contaminat
*

Group: Contaminat
Posts: 41
Joined: 11-March 07
Member No.: 1,332



Dar maslinele sunt permise, indiferent de tip, nu-i asa?
Go to the top of the page
 
+Quote Post
doi
post Mar 16 2007, 05:37 AM
Post #1380





Musafir






@Kalua, habar n-am ce voia sa zica vanzatoarea cu inlocuitorul de sare, dupa cum ma intrebi presupun ca nu agreezi ideea...
@Anca,da! orice fel de masline sunt permise si le poti manca si cu glucide, recent am pus o intrebare pe site referitor la asta, si am fost edificata:
Intrebarea nr. 89: Se pot manca masline la o masa protido-glucidica in timpul fazei 1 (de ex. spaghete sau paine 100% integala, sau pizza cu faina integrala)?
Raspuns: Da


Fetelor dragelor, am publicat pe blogul meu montignac, la intrebari si raspunsuri, partea finala, diverse intrebari puse de mine si crisstinuta pe site-ul Montignac,impreuna cu raspunsurile primite, bineinteles . Blogul meu il gasiti editat
Ce rugaminte am la voi: Cele care au pus intrebari pe site, daca mi le pot comunica prin e-mail in romana la
Editat ca sa nu primesti spam pe mail (sunt tot felul de roboti care colecteaza adrese--> comment by fortelady)
asa incat sa le pot publica pe blog, sa fie utile tuturor montignacelor .
Reason for edit: Link spre blog romanesc
Go to the top of the page
 
+Quote Post

193 Pages V  « < 136 137 138 139 140 > » 
Closed TopicStart new topic
3 User(s) are reading this topic (3 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

 



Lo-Fi Version Time is now: 13th May 2025 - 04:01 PM