![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,356 Joined: 2-January 07 From: Craiova Member No.: 924 ![]() |
senorita asteptam vesti....
|
|
|
![]() ![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Membru Posts: 34 Joined: 7-June 07 Member No.: 1,757 ![]() |
Fetele, din pacate a trebuit sa imi aman vizita la medic, abia am ajuns acasa la 8,30. am umblat toata ziua...am vrut numai cu o zi, insa nu aveau liber deloc maine si am rpogramare sambata la 14. Pana atunci.. stau cu emotii pana la urmatorul scaun.. dureri nu am, nici alte simptome.
Astept... |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Sai ai grija la regimul alimentar: supe, ciorbe, alimente cu multe fibre. Evita alimentele care constipa. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
divi2007 |
![]()
|
Musafir ![]() |
eu nu stateam atata timp fara sa merg la medic, dar eu sunt mai panicata si ipohondra (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
sa nu lasi pe ultimul loc sanatatea pt ca e foarte importanta |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Membru Posts: 34 Joined: 7-June 07 Member No.: 1,757 ![]() |
Tocmai s-a repetat povestea.. din nou sange abundent... si disconfort si usturime in timpul scaunului (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) (
Off Doamne ce-o fi..... am atentie la alimente, beau ceaiuri pentru "iesit afara" ca sa evit constipatia... deocamdata nimic pozitiv.. Astept sambata sa merg la medic (azi chiar nu mai aveam cum sa ajung) Offtopic: scuze ca ziua raspund mai greu, dar deh, sunt la munca, nu-mi permit cei de la IT atat de multe (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
Fetelor, am mers la doctor.. si.. vesti bune, in urma colonoscopiei, totul este ok.. adica ma rog cat poate sa fie de OK; ideea e ca NU am hemoroizi sau fisuri anale. Totul pleaca de la alimentatie si constipatie, pe care trebuie sa o evit cat pot. Un pic ciudat, avand in vedere gravitatea ultimelor scaune.. sa se ajunga aici doar din cauza alimentatiei...
Am tratament de urmat pentru urmatoarea luna: pastilute si unguent + alte restrictii alimentare, apoi merg iar la control. Off, m-am linistit (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Va pup si va multumesc, sper sa scap de dureri si probleme rectale (IMG:style_emoticons/default/dance.gif) |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Fa-ti totusi si o laparoscopie. Preventiv. Cit ar fi de constipatie, din putinele mele cunostinte, nu e normal sa ai asa dureri si melena.
Ma bucur ca esti ok. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) |
|
|
roxanica10 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ma bucur seniorita, de vestile pe care ni le-ai dat. Ai fost la doctorul pe care ti l-am recomandat? Esti multumita de el? Sa te tii de tratament, ca sa-ti ameliorezi starea.
|
|
|
![]()
|
|
Ma bucur seniorita, de vestile pe care ni le-ai dat. Ai fost la doctorul pe care ti l-am recomandat? Esti multumita de el? Sa te tii de tratament, ca sa-ti ameliorezi starea. Multumesc mult. Din pacate nu, programarea mi-o facuse prietenul meu si initial a crezut ca asa il cheam pe medic, dar nu.. Am fost la dr Aurel Tonea de la Proctoline. Dumnealui mi-a zis sa urmez tratamentul asta (medicamente, unguent + restrictii alimentare) si in functie de cum ma simt si cum decurg lucrurile, ne vedem peste o luna. A zis ca nu sunt motive de panica. Daca Doamne fereste sunt probleme, voi merge pt investigatii amanuntite. In principiu cu ce mi-a dat el, ar trebui sa fiu ok, desi intr-adevar si eu ma asteptam la ceva mai grav, avand in vedere simptomele. (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Sper macar pana ma intorc in tara pe 26 sa nu am belele (IMG:style_emoticons/default/sexylady.gif) V-am pupat |
|
|
![]()
|
|
Pe mine ma sperie faptul ca melena poate fi provocata de peste 100 de factori... de-ajuns sa ma imbolnavesc numai cit ma gindesc. Oricum, poate ca avind in vedere antecentele mele familiale, cind e vorba de asa ceva posibil sa ma impacientez mai mult decit e nevoie...
Bine ca esti bine, asta e cel mai important lucru! (IMG:style_emoticons/default/estiok.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 13th May 2025 - 02:48 PM |
|