![]() ![]() |
Jun 17 2007, 11:10 AM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 |
Neata. Eu ma duc la tara sa imi incarc bateriile in natura (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)
|
|
|
|
| kalua |
Jun 17 2007, 11:28 AM
|
|
Musafir |
fanta (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)
Asa povestire n-am mai auzit (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Ai mei se duc la lac, eu raman acasa, voi mai trage o calcatura si ma voi uita (in sfarsit!) la Donnie Darko, mi-am cumparat filmul asta de nu stiu cand si nu apuc sa ma uit la el. |
|
|
|
Jun 17 2007, 12:18 PM
|
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,542 Joined: 13-March 06 Member No.: 265 |
Forte da, alea sunt. Eu nici nu mai stiu cum am reactionat la ele dar o tipa care le-a luat relativ recent se plangea ca imediat dupa ce lua pastila ii venea un somn de mama-mama (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Fanta super aiurea (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Sper sa ti-o repare omul ca la carte si sa nu mai ai intamplari din astea. Bine ca ai fost acasa! Kalua vizionare placuta (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
Jun 17 2007, 01:42 PM
|
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,086 Joined: 23-February 07 From: galati Member No.: 1,242 |
nu stie imi este mie din ce in ce mai cald sau chiar este. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
|
|
|
|
Jun 17 2007, 03:24 PM
|
|
|
Doar eu.. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,133 Joined: 19-December 05 From: Peste tot.. Member No.: 120 |
Apraope am terminat de strans pe aici si de reparat tevi..
] Asta am zis si eu Bacardi,bine ca am fost acasa...In momentu ala ma pregateam sa ies in oras,si peste noapte aveam de gand sa raman la al meu prieten.Iti dai seama ce gaseam cand ma intorceam? S-a dus duminica mea care vroia sa fie linistita..OFFF |
|
|
|
Jun 17 2007, 03:30 PM
|
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,086 Joined: 23-February 07 From: galati Member No.: 1,242 |
bine k s-a rezolvat fanta.
aici la mine ploua. |
|
|
|
| fortelady |
Jun 17 2007, 03:51 PM
|
|
Musafir |
Forte da, alea sunt. Eu nici nu mai stiu cum am reactionat la ele dar o tipa care le-a luat relativ recent se plangea ca imediat dupa ce lua pastila ii venea un somn de mama-mama (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) depinde cum reactioneaza fiecare. eu ma ingras in general de la bombe d'astea, dar astea nu au avut efectul asta - deci le-am retinut |
|
|
|
Jun 17 2007, 04:17 PM
|
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,542 Joined: 13-March 06 Member No.: 265 |
Apraope am terminat de strans pe aici si de reparat tevi.. ] Asta am zis si eu Bacardi,bine ca am fost acasa...In momentu ala ma pregateam sa ies in oras,si peste noapte aveam de gand sa raman la al meu prieten.Iti dai seama ce gaseam cand ma intorceam? S-a dus duminica mea care vroia sa fie linistita..OFFF Nici nu vreau sa ma gandesc la ce ai fi gasit si care ar fi fost consecintele (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) Vorba aia, dintre 2 rele e bine sa-l alegi pe cel mai mic... Forte, eu le-am retinut pentru ca dintre toate, astea erau cele mai mari (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
|
Jun 17 2007, 07:23 PM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,356 Joined: 2-January 07 From: Craiova Member No.: 924 |
salutare!
eu am fost la plaja si la cules de visine la tara (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) acum se face dulceata,iar compotul e gata (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) |
|
|
|
Jun 18 2007, 07:57 AM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 |
Neata. (IMG:style_emoticons/default/lazy.gif) Spuneti si voi daca e corect: al meu lucreaza in invatamant si acum e in vacanta!!! 3 luni de vacanta! Eu nici nu mai tin minte cum era (IMG:style_emoticons/default/crying.gif)
|
|
|
|
![]() ![]() |
| Lo-Fi Version | Time is now: 7th November 2025 - 04:02 AM |
|
|