![]() ![]() |
Jun 19 2007, 08:08 PM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 |
Cred ca am murit si am ajuns in rai (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)
|
|
|
|
Jun 19 2007, 08:11 PM
|
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,086 Joined: 23-February 07 From: galati Member No.: 1,242 |
sunt din echipa nationala de fotbal a portugaliei (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) nu e asa ca sunt frumosi? io cre' ca mi-i pun ca screen saver sunt frumosiiiiiiiiiiii (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) |
|
|
|
| angeldust |
Jun 19 2007, 08:13 PM
|
|
Musafir |
Destrabalatelor! PAi se poate ce faceti voi aici? FARA MINEEEEEEEEE???????????? (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif)
Deci vad ca alegerile s-au facut deja ... e pe culese. Deci care mi-l pasati mie, ca oricum standardele mele au scazut considerabil de la o vreme deci ma multumesc cu just about any fine piece of ass (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
Jun 19 2007, 08:14 PM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 |
Cred ca incepe sa imi placa fotbalul! Mama, nu pot sa cred! Eu una nu pot sa mi-i pun screensaver, ca ma ia al meu la intrebari (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
Jun 19 2007, 08:17 PM
|
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,086 Joined: 23-February 07 From: galati Member No.: 1,242 |
Cred ca incepe sa imi placa fotbalul! Mama, nu pot sa cred! Eu una nu pot sa mi-i pun screensaver, ca ma ia al meu la intrebari (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) pai ii spui k ti cu echipa lor.(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) angel pe aia in fundurile goale,poti sa-i iei din partea mea pe toti,ca acuma am ochit niste fotbalisti. |
|
|
|
Jun 19 2007, 08:18 PM
|
|
|
Daa si o sa ma intrebe care echipa. Si eu ce sa zic? Aia a tipilor hooooooot ?? (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
|
Jun 19 2007, 08:19 PM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,356 Joined: 2-January 07 From: Craiova Member No.: 924 |
(IMG:style_emoticons/default/morderis.gif)
szi..pui pe juma de monitor poza lor si pe ailalta jumatate poza cu niste gajice hot (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) impaci si capra si varza (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
|
| fortelady |
|
|
Musafir |
pai szi... e simplu, cazi brusc si neasteptat in pasiunea fotbalului. citesti Gazeta Sporturilor zilnic, vorbesti de Banel Nicolita si de Victoras Iacob, esti la curent cu ultimele stiri din campionat, dupa aia te interesezi de UEFA si de alte alea si nu se va mai baga de seama screen saveru sau desktop image ("e fotbalist draga, tu nu stii ca mie imi place fotbalul?"). Hai Universitatea Craiovaaaa!!!!
p.s: astia sunt juma din nationala portugaliei- Figo, Christiano Ronaldo, Costinha, Paluetta, Petite |
|
|
|
|
|
|
pai sa ne spuna forte,daca stie din ce echipa fac parte.
|
|
|
|
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,356 Joined: 2-January 07 From: Craiova Member No.: 924 |
forte...hai universitatea! (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)
|
|
|
|
![]() ![]() |
| Lo-Fi Version | Time is now: 6th November 2025 - 06:17 PM |
|
|