![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 703 Joined: 7-December 05 Member No.: 4 ![]() |
Ce se intampla? De ce nu mai vad posturile userilor unul dupa altul intr-un topic si imi apar sub forma de link? (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)
Adica, asa: (IMG:http://i46.photobucket.com/albums/f115/io_mititik/untitled.jpg) |
|
|
fortelady |
![]()
|
Musafir ![]() |
Curata memoria browserului - folosesti firefox presupun.
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 703 Joined: 7-December 05 Member No.: 4 ![]() |
Folosesc internet explorer 7! Si cum curat memoria browserului?
|
|
|
fortelady |
![]()
|
Musafir ![]() |
hm. eu am IE 6
tools>internet options ->delete files, check pe "delete offline files", delete cookies etc am inteles ca la firefox aparuse asta (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) nu stiam si pe IE |
|
|
![]()
|
|
Gata, am reusit!
Multumesc! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
oly |
![]()
|
Musafir ![]() |
Sal am postat la "Dragoste si Sex" un post cu niste intrebari pe care le aveam , a fost primul meu post si nu-l mai vad acolo ....s-a mutat , i s-a schimbat numele , sau a fost sters ???
Cum pot primi raspuns la acele intrebri ?? |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Ai primit. Trollingul insa se lasa cu ban. La fel si limbajul pe care l-ai folosit tu. Daca continui in pe linia asta de limbaj de privata, va trebui sa le ceri sfatul in continuare baietilor cu care iti tii "scorurile".
Aviz daca esti amator. |
|
|
roxanica10 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Topic spart
Di, am observat ca dupa aceasta mentenanta, de fiecare data cand deschid pagina de forum trebuie sa scriu user-ul si parola, lucru care inainte nu se intampla. Exista vreo modalitate sa raman loggata, dupa inchideri si deschideri succesive de Internet Explorer? Mersi. This post has been edited by fortelady: Jul 17 2007, 10:11 PM
Reason for edit: topic despartit
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Da, bifezi chestia aia cu keep me log on. Insa daca ti se schimba ip-ul la fiecare conectare la net, nu functioneste.
|
|
|
roxanica10 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Da, e bifata. Nu cred ca se schimba nici IP-ul, dar trebuie sa verific. Oricum, majoritatea setarilor sunt impuse de astia de la Paris, administratorul nostru de retea nu prea poate sa ne dea multe drepturi.
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 9th May 2025 - 04:06 AM |
|