![]() |
![]() ![]() |
![]() |
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Sweet nu-ti fa griji ca nu esti singura (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) ...eu "m-am ars" cu Retin A dar continui,fie ce-o fi....m-am umplut de punctulete albe,sa fie oare de la Retin? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
Alte cosuri nu au aparut dar continui sa ma chinui cu cele pe care le aveam... (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
kary, cam nasol cu punctele astea albe..si eu aveam cateva de la Brevoxyl si mi le-a scos Retinul la superfata,s-au transformat in cosuri si mi-au ramas semne de la ele.. (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)
bebe, nu stiu exact daca termenul exact potrivit e ca se strange, dar oricum dupa cateva ore, nu mai arata asa bine si se intrevad semnele pe sub fdt (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) eu eram foarte multumita de fondul meu de ten, dar ma cam streseaza chestia asta..cu uscatul, e mai usor, rezolvi cu o crema hidratanta, sau cu Bio Oil-ul..(IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
roxanica10 |
![]()
|
Musafir ![]() |
voi cum va intelegeti cu fdt pe timpul verii? eu plec de dimineata la job, apoi ma mai duc in oras etc., in fine ideea e ca sunt mai tot timpul plecata si am observat ca de la caldura, a inceput sa mi se stranga fdt, ceea ce se vede ff naspa, mult mai rau decat daca nu as fi machiata, plus ca imi mai luceste si tenul.. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) la cateva ore, trebuie in mod obligatoriu sa ma refreshuiesc, ca altfel.. (IMG:style_emoticons/default/frustaremare.gif) cum e faza aia cu fdt si apa termala la final pt fixare? (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) eu am incercat o data si tot ce am rezolvat a fost sa imi curga machiajul lol..probabil ca m-am dat eu cu prea mult.. Si eu am ceva probleme cu fdt pe perioada verii. Ma dau cu crema hidratanta cu ceva timp inainte de aplicarea fdt. Cand aplic fdt incerc sa-l intind f bine (eu folosesc un buretel special). Atunci cand ma machiez, stau cu un ventilator in apropiere. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Evident ca la metrou mai transpir si stergandu-ma cu servetelul, mai se duce si din fdt. Dupa pranz, cand incepe sa apara sebuumul pe fata, il indepartez si apoi ma dau in zona T cu pudra Colour Stay de la Revlon. |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
roxanica, ti-ai luat servetele pt indepartarea sebumului? stiu ca spuneai intr-un topic ca vrei sa iti iei..(IMG:style_emoticons/default/smile.gif) m-ar tenta si pe mine, dar nu stiu daca se ia si fdt.. (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) eu pudra am de la Guerlain, dar nu e asa stralucita si a mai fost si foarte scumpa, dar oricum, nu cred ca a fost conceputa pentru un ten cu probleme si probabil din cauza asta..
rezumand (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) , ma enerveaza ca dimineata arat bine si proaspata, ready to conquer the world lol (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) , iar dupa cateva ore..(IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif) |
|
|
divi2007 |
![]()
|
Musafir ![]() |
ma enerveaza ca dimineata arat bine si proaspata, ready to conquer the world lol (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) , iar dupa cateva ore..(IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif) la fel si eu (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 21 Joined: 27-March 07 From: iasi Member No.: 1,402 ![]() |
ce mai faceti fetelor?
nu ma mai postat demult nimic pentru ca am fost ocupata cu licenta si cu gasitul unui job.tenul meu nu arata excelent, mai ales ca acum sunt in acea perioada a lunii, dar oricum e mai bine ca inainte, datorita zyneritului. voiam sa va intreb care dintre voi sunteti in state, ca nu imi mai aimtesc acum. o sa merg si eu in SUA pt un an si as vrea sa va intreb ce produse folositi de acolo si de unde le procurati. exista crea bioderma acolo?dar demachiantul sensibio?nu stiu ce sa imi iau de acasa si de asta va intreb. sper sa gasiti timp sa imi raspuundeti, va multumesc! promit sa mai revin cu postari... |
|
|
roxanica10 |
![]()
|
Musafir ![]() |
roxanica, ti-ai luat servetele pt indepartarea sebumului? stiu ca spuneai intr-un topic ca vrei sa iti iei..(IMG:style_emoticons/default/smile.gif) m-ar tenta si pe mine, dar nu stiu daca se ia si fdt.. (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) eu pudra am de la Guerlain, dar nu e asa stralucita si a mai fost si foarte scumpa, dar oricum, nu cred ca a fost conceputa pentru un ten cu probleme si probabil din cauza asta.. rezumand (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) , ma enerveaza ca dimineata arat bine si proaspata, ready to conquer the world lol (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) , iar dupa cateva ore..(IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif) Sweet, nu le-am luat ca n-am mai iesit din tara din luna mai. Urmatoarea iesire va fi abia in octombrie in State....asa ca mai am de asteptat. Stau si ma gandesc daca nu cumva-i mai bine sa nu ne mai dam cu nimic pe fata pe caldurile astea. Oricum cam tot se ia pe servetel...cat ar fi el de rezistent. |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,856 Joined: 15-March 06 From: craiova Member No.: 269 ![]() |
Sweet nu prea am curaj sa dau cu Bio-Oil pe fata ... tenul meu reactioneaza ciudat de multe ori, ceea ce nu este comedogen il umple de puncte negre si cosuri iar altele care sunt comedogene nu-l afecteaza negativ. Bine ca nici asta nu e regula generala (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) . Dar pana acum sunt multumita de Bio-Oil, imi place cum lasa pielea de sub ochi, parca e mai fina si mai elastica.. la vergeturi nu vad inca schimbari dar macar am pielea fina si discret parfumata.
Alexuta eu sunt in America, intreaba-ma aici sau cu PM ce vrei sa stii. Bioderma nu am vazut aici, cred ca se poate comanda numai dupa internet. |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Bagati de seama ce spune Hanny, alta ca ea nu mai prindeti prin zona, e medic, si inca unu` foarte bun . (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
http://www.elady.ro/forums/index.php?showt...mp;#entry103335 |
|
|
![]()
|
|
roxanica, la noi nu se gasesc? eu mai citisem pe Beaute-Test ca sunt unele la The Body Shop, dar intr-adevar nu stiu daca se gasesc si la noi.. (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) cred ca mai spuneau fetele aici ca se gasesc si de la Sephora..mie mi-e cam teama sa folosesc servetele normale, fiindca banuiesc ca se ia si fondul de ten si nu mai arata asa uniform..de-asta ma tentau servetelele astea speciale, din cate am inteles eu, ele pretind ca nu indeparteaza fondul de ten.. (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) interesanta ideea cu ventilatorul..(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
bebe, te inteleg, dar daca as fi fost eu in locul tau, nu as fi putut sta sub acelasi acoperis cu uleiul ala fara sa il experimentez si pe fata! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) daca apar reactii negative, nu o sa apara chiar dintr-o data si o sa poti sa intrerupi utilizarea..oricum, ma bucur ca iti merge bine cu el in rest.. (IMG:style_emoticons/default/322.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 22nd June 2025 - 01:55 PM |
|