IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

7 Pages V  « < 4 5 6 7 >  
Reply to this topicStart new topic
> Virginitatea, Balast, moda, cerinta ?
Dore
post Mar 26 2007, 12:05 PM
Post #51

Explorator

Group: Membru de Onoare
From: Bucuresti
Member No.: 78

Bun venit la noi, monalisa! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Virginitatea nu are nimic pur, cu atât mai puţin ceva sfânt. Inocenţa, da, sigur le are pe ambele.
Să înţeleg că prima încercare s-a soldat cu eşec? (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post
Philia
post Mar 28 2007, 08:00 PM
Post #52

V.I.P.

Group: Editorialist
From: Craiova
Member No.: 924

hm...depinde la ce fel de virginitate ne referim.
pentru ca exista multe *domnisoare* care practica felurite tipuri de sex,refuzandu l pe cel vaginal.
pe de alta parte sunt fete care sunt violate,etc,etc, si eu cred ca unele isi pastreaza acea inocenta.
si nu cred ca a fi virgina reprezinta un atu,asa cum a nu fi virgina reprezinta un dezavantaj.

+Quote Post
splendora
post May 2 2007, 07:45 AM
Post #53

Dependent

Group: Dependent
Member No.: 1,565

virginitatea e ceva personal si frumos, nicidecum o problema de care trebuie sa scapi.....ce naiba?!? si cel mai important e, nu sa te culci cu cineva cu pretextu ca-l iubesti dar cu gandu la dezviginare. trebuie sa merite si persoana si momentu. cat despre gandirile astea cu "ah ce naspa e sa fii virgin" sau "vreau sa ma f sa vad cum e" nu dau 2 bani

+Quote Post
camelia
post Jun 26 2007, 05:07 PM
Post #54

Contaminat
*

Group: Membru
Member No.: 1,861

vreau sa primesc niste sfaturi referitor la "prima data" contraceptie si tot ce aveti de impartasit, merci

+Quote Post
Diana.
post Jun 26 2007, 05:59 PM
Post #55

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

Pentru contraceptie mergi la un cabinet de planning familial. Educatia sexuala nu se face prin forumuri. Iar despre sfaturi vis-a-vis de prima noapte de dragoste... hai sa ma fac ca nu miroase a trolling, sa spun doar ca partenerul tau ar fi trebuit sa isi intrebe tatal, iar tu mama... si evident pina acum.

(IMG:http://www.genius.evolink.ro/468x61_romana_animat_1.gif)

+Quote Post
Philia
post Jun 26 2007, 06:39 PM
Post #56

V.I.P.

Group: Editorialist
From: Craiova
Member No.: 924

(IMG:style_emoticons/default/estifftopic.gif)
diana,intreb si eu,total off topic si ca nuca in perete,ce e maiculita ala trolling?ca zau daca stiu (IMG:style_emoticons/default/blush.gif)

+Quote Post
splendora
post Jun 26 2007, 08:03 PM
Post #57

Dependent

QUOTE(camelia @ Jun 26 2007, 05:07 PM) *
vreau sa primesc niste sfaturi referitor la "prima data" contraceptie si tot ce aveti de impartasit, merci

referitor la prima data... trebuie sa te gandesti daca il vrei intr-adevar pe el ,sau e doar o curiozitate sau o faci pt ca vrea el. asta e valabil si pt el. in rest, metode contraceptie - ai auzit de prezervativ?

+Quote Post
Cindy
post Jun 26 2007, 08:09 PM
Post #58

V.I.P.

Group: Administratori
From: the Moon
Member No.: 180

splendora (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ar trebui sa mergi si la ginecolog, pt anticonceptionale, am mai auzit de cazuri cand luau asa dupa ureche, dupa cum auzeau pe la cunostinte, si nu e deloc bine.

+Quote Post
Diana.
post Jun 26 2007, 08:13 PM
Post #59

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

Ce este un troll:
Trollul este o persoana care paraziteaza forumurile, unicul lui scop fiind sa strice atmosfera, sa deturneze discutiile de la subiectul initial, sa creeze scandal prin postarea unor mesaje sau subiecte care lezeaza bunul-simt .
exemplu: am mai avut pe forum o "presupunsa "doamna" care afirma ca se culca cu ginerele ei.

Scopul unui trol este insultarea celorlalti participanti la discutii sau incitarea la scandal>
In general trollii se dau "nestiutori" si total neajutorati in problema pusa in discutie.... si pun intrebari stupide la care asteapta ca capete raspunsuri cit mai taioase.
Foarte des multe ori trollii se "organizeaza" in "gasti". Din fericire pot fi usor identificati.
Efectele statului la palavre cu un troll: pierderea timpului, nervi intinsi la maxim, scandal, adica marea "distractie" a abjectilor trolli.

Eu va sfatuiesc sa nu va bateti gura, instinctul si experienta imi spun ca userul camelia miroase de departe a troll.

+Quote Post
splendora
post Jun 26 2007, 10:05 PM
Post #60

Dependent

QUOTE(sweet_girl @ Jun 26 2007, 08:09 PM) *
splendora (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ar trebui sa mergi si la ginecolog, pt anticonceptionale, am mai auzit de cazuri cand luau asa dupa ureche, dupa cum auzeau pe la cunostinte, si nu e deloc bine.

nici n-am pomenit de anticonceptionale pt ca le refuz din start. sa traiasca prezervativul. apoi, daca vrea sa foloseasca anticonceptionale, evident ca trebuie sa faca o vizita la ginecolog.
cat despre troll... eu nu stiu cum va dati voi seama care e, ca la mine poate dansa gol in fata mea si nu-l recunosc. daca e troll, sa fie sanatoasa (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)

+Quote Post

7 Pages V  « < 4 5 6 7 >
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 12th May 2025 - 09:10 PM