![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Explorator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,677 Joined: 10-December 05 From: Bucuresti Member No.: 78 ![]() |
Bun venit la noi, monalisa! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Virginitatea nu are nimic pur, cu atât mai puţin ceva sfânt. Inocenţa, da, sigur le are pe ambele. Să înţeleg că prima încercare s-a soldat cu eşec? (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,356 Joined: 2-January 07 From: Craiova Member No.: 924 ![]() |
hm...depinde la ce fel de virginitate ne referim.
pentru ca exista multe *domnisoare* care practica felurite tipuri de sex,refuzandu l pe cel vaginal. pe de alta parte sunt fete care sunt violate,etc,etc, si eu cred ca unele isi pastreaza acea inocenta. si nu cred ca a fi virgina reprezinta un atu,asa cum a nu fi virgina reprezinta un dezavantaj. |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 325 Joined: 2-May 07 Member No.: 1,565 ![]() |
virginitatea e ceva personal si frumos, nicidecum o problema de care trebuie sa scapi.....ce naiba?!? si cel mai important e, nu sa te culci cu cineva cu pretextu ca-l iubesti dar cu gandu la dezviginare. trebuie sa merite si persoana si momentu. cat despre gandirile astea cu "ah ce naspa e sa fii virgin" sau "vreau sa ma f sa vad cum e" nu dau 2 bani
|
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Membru Posts: 2 Joined: 26-June 07 Member No.: 1,861 ![]() |
vreau sa primesc niste sfaturi referitor la "prima data" contraceptie si tot ce aveti de impartasit, merci
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Pentru contraceptie mergi la un cabinet de planning familial. Educatia sexuala nu se face prin forumuri. Iar despre sfaturi vis-a-vis de prima noapte de dragoste... hai sa ma fac ca nu miroase a trolling, sa spun doar ca partenerul tau ar fi trebuit sa isi intrebe tatal, iar tu mama... si evident pina acum.
(IMG:http://www.genius.evolink.ro/468x61_romana_animat_1.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,356 Joined: 2-January 07 From: Craiova Member No.: 924 ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/estifftopic.gif)
diana,intreb si eu,total off topic si ca nuca in perete,ce e maiculita ala trolling?ca zau daca stiu (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 325 Joined: 2-May 07 Member No.: 1,565 ![]() |
vreau sa primesc niste sfaturi referitor la "prima data" contraceptie si tot ce aveti de impartasit, merci referitor la prima data... trebuie sa te gandesti daca il vrei intr-adevar pe el ,sau e doar o curiozitate sau o faci pt ca vrea el. asta e valabil si pt el. in rest, metode contraceptie - ai auzit de prezervativ? |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
splendora (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ar trebui sa mergi si la ginecolog, pt anticonceptionale, am mai auzit de cazuri cand luau asa dupa ureche, dupa cum auzeau pe la cunostinte, si nu e deloc bine.
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Ce este un troll:
Trollul este o persoana care paraziteaza forumurile, unicul lui scop fiind sa strice atmosfera, sa deturneze discutiile de la subiectul initial, sa creeze scandal prin postarea unor mesaje sau subiecte care lezeaza bunul-simt . exemplu: am mai avut pe forum o "presupunsa "doamna" care afirma ca se culca cu ginerele ei. Scopul unui trol este insultarea celorlalti participanti la discutii sau incitarea la scandal> In general trollii se dau "nestiutori" si total neajutorati in problema pusa in discutie.... si pun intrebari stupide la care asteapta ca capete raspunsuri cit mai taioase. Foarte des multe ori trollii se "organizeaza" in "gasti". Din fericire pot fi usor identificati. Efectele statului la palavre cu un troll: pierderea timpului, nervi intinsi la maxim, scandal, adica marea "distractie" a abjectilor trolli. Eu va sfatuiesc sa nu va bateti gura, instinctul si experienta imi spun ca userul camelia miroase de departe a troll. |
|
|
![]()
|
|
splendora (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ar trebui sa mergi si la ginecolog, pt anticonceptionale, am mai auzit de cazuri cand luau asa dupa ureche, dupa cum auzeau pe la cunostinte, si nu e deloc bine. nici n-am pomenit de anticonceptionale pt ca le refuz din start. sa traiasca prezervativul. apoi, daca vrea sa foloseasca anticonceptionale, evident ca trebuie sa faca o vizita la ginecolog. cat despre troll... eu nu stiu cum va dati voi seama care e, ca la mine poate dansa gol in fata mea si nu-l recunosc. daca e troll, sa fie sanatoasa (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 12th May 2025 - 09:23 PM |
|