![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,059 Joined: 10-December 05 From: Tara Minunilor Member No.: 80 ![]() |
ai fost tare dulce cu intrebarea asta (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Categoric NU de la caldura pt ca nu locuiesc in Romania si aici este cumplit de frig de cateva saptamani (media de 17-18 grade). Azi sunt 15. (IMG:style_emoticons/default/germare.gif) |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,856 Joined: 15-March 06 From: craiova Member No.: 269 ![]() |
ai fost tare dulce cu intrebarea asta (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Categoric NU de la caldura pt ca nu locuiesc in Romania si aici este cumplit de frig de cateva saptamani (media de 17-18 grade). Azi sunt 15. (IMG:style_emoticons/default/germare.gif) (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) pai am presupus asa cum caldura si daunele provocate de ea tenului sunt la ordinea zilei (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Daca nu a intervenit nici o schimbare in ultima vreme, schimbare cu care sa poti asocia probleme pielii, e cam greu de zis.. (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) . Nu poti sa mergi la un dermatolog? Cum sunt cosurile, gen bubite mici? SI tenul meu e cam luat-o razna in ultimele zile dar dau vina pe umiditate (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,059 Joined: 10-December 05 From: Tara Minunilor Member No.: 80 ![]() |
da, mici si dese, cu cateva un pic mai "productive" pe alocuri.
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,856 Joined: 15-March 06 From: craiova Member No.: 269 ![]() |
Ma gandeam ca poate ai o reactie alergica la ceva... crezi ca gasesti o crema cu ihtyol acolo? Asta e buna pt cosuletele gen alergie, rau oricum nu-ti face. In Romania se gaseste la plafar sau in farmacii si se numeste chiar ihtyol. Sau masti cu argila, pe mine astea ma ajuta pt reactiile gen cosulete de la praf, tutun.
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
claudia, poti sa incerci basic`ul: un gel de fata clarifiant, o lotiune la fel, o crema tratament, o masca..(IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
ceva natural: iaurt si aspirina (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 255 Joined: 16-August 06 Member No.: 485 ![]() |
Buna, fetele.
Scuze ca n am mai apucat sa mai scriu, am fost asa de ocupata cu serviciul..... am stat si pina la 10 seara la birou. Da, eu am inceput cu fraxelul, am facut o sedinta pina acum. O idee se vede o imbunatatire, dar atit dupa prima sedinta, le astept pe celelalte. Urmatoarea la distanta de 3 saptamini fata de prima (adica urmeaza pe 13 iulie). Dna dr leventer mi a spus ca daca achit 4 sedinte de la inceput, in avans, ma costa 500 eur/sedinta, daca le platesc pe fiecare in parte 700 eur. Eu le am platit pe toate 4, ca avem niste bani strinsi. Si mi a zis ca daca dupa ce le termin pe astea 4, consider ca mai e nevoie sa fac inca vreo 2 vor fi tot la 500 eur. Fata de peeling e mult mai bine pt ca poti iesi afara si nu se vede nimic dupa vreo 2 zile. Va tin la curent. Va pup. |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
hmm..chiar ca e scump..tu ai observat efecte notabile? la pretul asta, asa ar trebui..
oricum, ne bucuram ca esti bine.. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
roxanica10 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Si eu zic ca-i enorm de scump. Sunt si eu clienta a dansei, in sensul c-am fost o singura data la consulatatie, dar preturile practicate mi se par f mari. Intr-adevar e o tipa preocupata de pacient, o avea super aparatura in cabinet, in care a investit ceva...dar parca nu mi se pare drept sa aiba asemenea preturi. Am vazut ca are o armata de asistente si o multime de diplome pe pereti. Se spune ca e cea mai buna la nivel national, dar...sa aiba mila si de buzunarele romanilor, care nu au venituri comparabile cu cele din Occident.
Mult succes Andreica si sper sa fii multumita de rezultatul final! |
|
|
![]()
|
|
Wow andreica dar chiar e super scump mai ales ca nu sunt de ajuns 1-2 sedinte (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) . Sunt curioasa cat costa aici tratamentul asta cu fraxel pt ca eu am inteles ca e mai ieftin decat peelingul chimic care era 700$, chiar mult mai ieftin imi zicea o tipa care are si ea cicatrici si vrea sa faca tratamentul cu fraxel dupa ce termina roaccutane.
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,542 Joined: 13-March 06 Member No.: 265 ![]() |
E piperat rau! Bebe cred ca in America e la jumatate...Sper sa merite toti banii Andreica (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
C_E ce-ai patit? (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Iti spun eu ca e o alergie, o reactie la ceva...Fa-ti masca aia cu aspirina pentru ca le usuca si hidrateaza bine pielea. A! Si sa nu pui nimic pe fata daca crezi ca ar putea fi comedogen.Sa ne tii la curent. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 22nd June 2025 - 08:02 PM |
|