![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Membru Posts: 24 Joined: 5-June 07 Member No.: 1,750 ![]() |
mie mai nou a inceput sa mi se descuameze pielea d p fata mai ales pe nas si pe barbie..parca as fi stat la plaja..toata lumea ma intreaba unde m-am bronzat asa de mi se ia pielea si eu n-am calcat pe la plaja:0
cat despre acnee sunt f multumita , a disparut in proportie de 80% ,mai imi apar cate 2-3 .. |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Membru Posts: 23 Joined: 5-March 07 From: bucuresti Member No.: 1,298 ![]() |
hi. it's been a while (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) eu sunt cea cu durerile de cap de la roacc.au trecut. e posibil sa fi fost si de la stresul sesiunii. beats me.
am si eu o intrebare... ati auzit cumva, sau i s-a intamplat cuiva ca dupa ce a terminat tratamentul sa ii reapara acneea? ms. ps: iar de plaja.. mie mi-a zis sa nu stau ca apar pete. dar m-a prins soarele prin oras (ca nu m-am ascuns niciodata de soare) si nu mi-a aparut nimic.. se colorase dragutz tenu. |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 267 Joined: 18-August 06 From: Baia Mare Member No.: 491 ![]() |
Eu iau de 1 luna juma Sotret in prima saptamana de tratament luam 20 mg/zi dupa care am redus doza la 10 mg/zi. Fata mea incepe sa arate mai bine dar miau iesit acuma niste monstri din aia durerosi pe un obraz (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) ( Cam in cat timp ar trebui sa am si eu tenul curat si o fata normala ? Nu stiti ceva crema cu factor de protectie mare dar care sa fie si um pic coloranta ca eu de vreo 2 ani nu mai ies din casa fara fdt. Am notat in carnetel Foto max derm ati auzit careva de crema asta ?
pupici (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]() ![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Membru Posts: 24 Joined: 5-June 07 Member No.: 1,750 ![]() |
sa stiti ca si mie mi-e frica sa nu revina dupa ce termin..chiar as fi curioasa daca i s-a intamplat cuiva asta..din cate stiu roaccutane mai actioneaza si cateva luni dupa ca termini,dar si dupa perioada asta oare o sa fie totul bine?doamne ajuta!!
cred ca la bioderma am vazut o crema coloranta dar nu stiu multe despre ea miercuri ma duc la mare cateva ziile..sper sa fie ok..oricum n-o sa ma omor cu plaja,o sa stau numa dupa-amiaza,numa cu spf 50 si poate-mi iau si o umbrela..haha..mai bine ma duc direct cu paltonu pe mine |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 267 Joined: 18-August 06 From: Baia Mare Member No.: 491 ![]() |
Delia tu cat timp ai facut tratament cu Roaccutane? si ce dozaj?
Am gasit la avene ceva creme pt plaja dak doriti uitativa si voi http://eau-thermale-avene.com/public/avene/html/index.php |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,448 Joined: 13-January 06 From: in the middle of nowhere Member No.: 149 ![]() |
eu in curand implinesc un an de cand "m-am lasat" de roaccutane si inca toate-s bune. nu am auzit pe nimeni sa se fi trezit iarasi cu cosuri dar nici nu pot spune ca am multe cazuri pe care le cunosc , la activ.
|
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 21 Joined: 8-April 07 Member No.: 1,452 ![]() |
delia, sunt tare curioasa cum o sa rezisti...apropo..tu ce concentratie zilnica iei?eu am 20 - 10 dim si 10 seara...ieri am fost la B'estival pe zi si am stat in soare si mi s-a umflat fata de zici ca nu am luat nimic antiacneic.. (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) mi-am luat un fdt azi de la ina center de la covermark... am dat 120 ron.sper sa fi meritat o sa imi trag niste foto maine sa le pun pe www.acne.org azi e a 18 zi de Roaccutane si siner va zic ca in afara de faptul ca mi s-au uscat buzele pana la sange...nu am simiti nici o schimbare.................sunt f suparata
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 1,312 Joined: 18-January 07 From: SB Member No.: 1,062 ![]() |
Eu iau de 1 luna juma Sotret in prima saptamana de tratament luam 20 mg/zi dupa care am redus doza la 10 mg/zi. Fata mea incepe sa arate mai bine dar miau iesit acuma niste monstri din aia durerosi pe un obraz (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) ( Cam in cat timp ar trebui sa am si eu tenul curat si o fata normala ? Nu stiti ceva crema cu factor de protectie mare dar care sa fie si um pic coloranta ca eu de vreo 2 ani nu mai ies din casa fara fdt. Am notat in carnetel Foto max derm ati auzit careva de crema asta ? pupici (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) salut,crema PhotoDerm Max este d la bioderma si este cu Spf...este f buna pe perioada tratamentului cu Roaccutane pt ca previne aparitia pigmentarilor ... |
|
|
![]()
|
|
nikitutza eu iau o concentratie mare 4 pastile pe zi..in primele sapt am luat 5 ,iau de 1 luna..dar spre fericirea mea nu am avut nici o umflatura,iritatie..nimik rau iar acum chiar si buzele si-au revenit la normal..folosesc in fiecare zi crema cu spf 50 de la avene care si hidrateaza p fata si pe umeri ,spate ,decolteu.. ,nu s-a intamplat nimik pana acum desi si pe mine m-a mai prins soarele in mijlocul zilei prin oras..
din pacate s-au dus planurile mele cu marea din alte motive,dar totusi e posibil sa ajung in vreun weekend..dar oricum n-o sa exagerez cu soarele eventual 2-3 ore pe zi cat mai spre soare ca si mie mi-e frica de soare. cred ca ar trebui sa ai rabdare sunt sigura ca si la tine o sa functioneze ,dar probabil ca isi face efectul mai greu.fiecare organism reactioneaza diferit.. va pup si mult succes, sa fim frumoase:) rectific..2-3 ore cat mai spre seara:) |
|
|
![]()
|
|
Eu pana acuma cand am mers la plaja mam dat pe fata cu fdt ca il am pe ala de le Estee Lauder are fps 10 su partea buna e ca nu curge de pe fata chiar dak intri in apa. Am vazut pe net ce are avene pt soare si mia placut una dintre creme sper numai sa o gasesc si in farmcacii.
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18th May 2025 - 09:56 PM |
|