![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 703 Joined: 7-December 05 Member No.: 4 ![]() |
Va pup, fetele! (IMG:style_emoticons/default/pupicei.gif) ca imi sunteti drage!
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
eu am 18 ani jumate si sunt virgina.. nu am gasit inca pe cineva la care sa tin cu adevarat si care sa simt eu ca merita, desi am avut destule propuneri (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) chiar mi se pare o prostie sa o faci doar din curiozitate sau pt ca toti cei din jurul tau au facut sex deja..chiar raman socata cand aud de fetele astea de 13-14-15-16 ani care au o "experienta" mult mai mare decat mine (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) ce-o fi in capul lor? ???
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,136 Joined: 8-December 05 From: 7Th Heaven Member No.: 16 ![]() |
Te felicit sweet_girl (IMG:style_emoticons/default/floricele.gif) Ar fi bine ca toti adolescentii sa gandeasca ca tine. (IMG:style_emoticons/default/pupaceala.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Membru Posts: 270 Joined: 9-December 05 From: Bucuresti Member No.: 65 ![]() |
problema grea.Nu cred ca are rost sa generalizam si sa acuzam anumite persoane fie ele si cam tinerele pentru actiunile lor. Daca tu ai hotarat ceva...asta nu inseamna ca si ele tb sa faca asa ca tine. In final fiecare pasare pe limba ei moare
Oricum o karma pt tine ca macar ai o atitudine in ceea ce privesete aceasta hai sa zicem spinoasa problema |
|
|
![]()
|
|
Explorator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,677 Joined: 10-December 05 From: Bucuresti Member No.: 78 ![]() |
Au trecut aporoape 9 ani de la evenimentul cu pricina. Omul nu era iubirea vietii mele, ci doar un mascul fascinant din punct de vedere fizic - chiar si astazi ma felicit pentru alegerea facuta atunci.
Poate si de-asta am mare incredere in alegerile pe care le fac in materie de barbati. Sunt absolut de acord cu Catalina77: alegeti ce va place si treceti la fapte, fiindca nimic nu este mai rau decat sa te intrebi ulterior cum ar fi fost (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) . |
|
|
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
eu ma incadrez la 18-22 ... si nu e o amintire placuta, din pacate era o perioada de rebeliune pt mine (IMG:style_emoticons/default/trozneala.gif) (aia cu cucuiu-s eu la 19 ani) si alegerile mele de-atunci nu au fost cele mai fericite .... dar asta e invatam din greseli. Dupa individul asta am cunoscut prima mea dragoste si a fost bine o vreme pana cand de prea mult bine a luat-o omul razna ....
Si eu spuneam ca primul va fi si ultimul dar in viata reala nu se intampla asa si in timp am concluzionat ca nu mai sunt de acord cu asta si ca e o idee rasuflata.... a nu se intelege promiscuitate, dar ca sa ajungi sa vezi diferenta trebuie mai mult decat experienta cu un individ. Cand suntem intr-o relatie ma refer la o varsta adulta sunt sentimentele care se nasc si actul in sine face parte din relatie. Nu toate relatiile trebuie sa se sfarseasca prin casatorie. Pot fi relatii de ani dar cand e timpul de shimbare apoi schimbarea e binevenita si eu daca as fi avut mintea de acum atunci as fi facut alte alegeri si poate as fi fost altundeva dar .... asta e si sunt bine unde sunt. |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 18 Joined: 19-June 07 From: Buzau Member No.: 1,826 ![]() |
La mine virginitatea "a durat" pana la 18 ani, cand a aparut el. Nu fusese primul meu prieten, ci doar singurul care ma facuse sa imi doresc acel lucru. Si inca mai reuseste sa faca acest lucru si acum. Oricum, a fost foarte frumos - eram foarte indragostiti amandoi, 2 tineri lipsiti de griji si care se iubeau foarte mult (si inca se mai iubesc).
Nu regret absolut nimic! |
|
|
fortelady |
![]()
|
Musafir ![]() |
wow! super tare!
si nu ai avut niciodata, asa, vreo curiozitate "cum ar fi cu altcineva?" dar sotul tau, e si el tot la singura experienta de genul asta? |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 18 Joined: 19-June 07 From: Buzau Member No.: 1,826 ![]() |
Ba da, sunt curioasa, dar nu atat incat sa-mi doresc sa cunosc si pe altcineva din acest punct de vedere. Cel putin nu deocamdata, caci lucrurile inca mai stau bine intre mine si sotul meu. Cine stie, pana la urma unde te duce viata...
Sotul meu a fost experimentat. Nu foarte, caci era si el foarte tanar... |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Membru Posts: 14 Joined: 25-June 07 Member No.: 1,855 ![]() |
Sa nu-ti mai spun ce rusine a trebuit ea sa indure.S-au mutat din oras,si si-a schimbat si identitatea..Fusese exmatriculata din scoala.. :- sa fii sigura ca e ceva putred in acea familie!sigur a fost abuzata sexual!un copil face ceea ce vede la parintii lui.eu am cunoscut o tipa care fusese viloata de tatal ei.si in final...a ajuns sa se prostitueze.. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 10th May 2025 - 02:30 PM |
|