IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

2207 Pages V  « < 399 400 401 402 403 > »   
Closed TopicStart new topic
> eLady`s Hot Bar & Lounge, Muzica, bautura, barfe, conversatie
kalua
post Jul 5 2007, 08:26 PM
Post #4001

Musafir

Da-n firma asta lui peste aveti numai tampiti? Moaaa, ce m-am enervat eu cand am citit ce-ai scris. (IMG:style_emoticons/default/mad.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post
angeldust
post Jul 5 2007, 08:26 PM
Post #4002

Musafir

kary eu nu am fost nici la nunta nici la botez la 3 din cele mai bune prietene ale mele (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Pana la urma m-au inteles ca am probleme cu capul si nuntile si botezurile ma aduc intr-o depresie sub pragul suportabil (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

+Quote Post
dr_wise
post Jul 5 2007, 08:35 PM
Post #4003

Musafir

Ba mie-mi plac nuntile, desi imi seaca bugetu'. Numa' nunta mea mi s-a parut horor...nu se mai termina, fratilor!!!! Btw, m-am maritat cu un oltean pur sange, iar la astia incepe petrecerea de joi seara si se termina luni seara... (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
Dar nu as refuza o prietena, daca m-ar invita la nunta. Fereasca sfantul, doar sa fie un motiv de viata si de moarte!
Eu chiar m-am oferit voluntar sa nasesc ultimul samaritean, respectiv ultima colega si prietena din timpul studentiei, care a binevoit sa-si pastreze virginitatea...vorba vine...pana amu'. I-am zis ca daca ma alege de nasa, e scutita de pupat mana nasei in biserica; regula e valabila doar pt fini pana-n 30 ani...da' vorba ei, noi de abia impliniram 29(in traducere libera 40, pt necunoscatori)....si am intepenit acolo forever!

QUOTE(kalua @ Jul 5 2007, 09:26 PM) *
Da-n firma asta lui peste aveti numai tampiti? Moaaa, ce m-am enervat eu cand am citit ce-ai scris. (IMG:style_emoticons/default/mad.gif)

Mey kalua, tu nu stii vorba aia "traim in Ro si asta ne ocupa tot timpul"???? Cine stie ce frigida o fi sef-sa! Ca una normala ar fi reactionat altfel.

+Quote Post
Szimcsi
post Jul 5 2007, 08:46 PM
Post #4004

V.I.P.

Group: Membru de Onoare
From: Six feet from the edge
Member No.: 146

Sefa mea e one of a kind. Abia astept sa i-o platesc, cand i-o fi lumea mai draga. Apropo, am inceput sa castig colegii de partea mea. Ma considera oropsita ca am de-a face cu ea si ca ma trateaza ca pe un salahor. E un pas bun (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post
roxanica10
post Jul 5 2007, 08:52 PM
Post #4005

Musafir

Hai sa va zic una buna, ca-mi vine sa rad de una singura (n-are treaba cu subiectul nunta): barbata-miu nu-si gaseste dvd-urile de la PS2, ca vrea sa faca maine schimb cu un coleg pentru weekend cu nu stiu ce consola. Le-a cautat prin toata casa si nu le-a gasit...dar n-are cum sa dea vina pe mine, ca n-am umblat eu cu ele. Totusi ma duc sa ma bag si eu prin saci, ca poate-s mai norocoasa. Data viitoare poate si le pune si el in ordine.
Iar apropo de nunti, mie-mi plac, daca-s la cineva drag, dar barbata-miu merge ca-i obligat. El nu le poate suferi....sa vad cum il conving sa danseze la urmatoarele 2.
Poke, cum fuse bacul? Mai ai vreun examen de dat?

+Quote Post
fortelady
post Jul 5 2007, 09:17 PM
Post #4006

Musafir

doctoresoooooo trecusi si pe la bar pe la noi?

+Quote Post
Bacardi_Girl
post Jul 6 2007, 06:11 AM
Post #4007

Membru de Onoare

Member No.: 265

'Neata! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Trezirea si la cafea
(IMG:http://www.espresso-etc.com/images/coffee_10.jpg)

+Quote Post
Philia
post Jul 6 2007, 06:55 AM
Post #4008

V.I.P.

Group: Editorialist
From: Craiova
Member No.: 924

neata fetele!
am scapat de bazdagania asta de bac (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) parca nici nu mi vine a crede (IMG:style_emoticons/default/yeah.gif)
si parca incep sa zaresc bucurestiul (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)

+Quote Post
Szimcsi
post Jul 6 2007, 07:12 AM
Post #4009

V.I.P.

From: Six feet from the edge
Member No.: 146

Neata. Bravo, Pokemon!

BG (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)

+Quote Post
dr_wise
post Jul 6 2007, 07:27 AM
Post #4010

Musafir

QUOTE(fortelady @ Jul 5 2007, 10:17 PM) *
doctoresoooooo trecusi si pe la bar pe la noi?

Jaaaaaaaaa! E voie de la comenduire?!

Neatza gagici! E vikend!!!! Aproape....

Poke, felicitari! Baga mare si sperie bucurestenii!

+Quote Post

2207 Pages V  « < 399 400 401 402 403 > » 
Closed TopicStart new topic
4 User(s) are reading this topic (4 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 7th August 2025 - 05:25 PM