![]() |
![]() ![]() |
![]() |
roxanica10 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Neata gagici! Eu imi mananc iaurtul si-am zis sa trec o tara pe aici sa beau cu voi o cafea. Azi mi-am propus un lucru maret, sa plec la ora 5 de la serviciu; e musai ca am programare la coafor la 6. Asa ca tineti-mi pumnii sa reusesc.
Bravo Poke...asteptam sa ne spui notele de la scris! Draga doctoreaso, de-abia la sfarsitul zilei pot sa zic ca-i vikend. Fetelor, astia din Mamaia au innebunit. Am vorbit cu maica-mea acum (ei sunt pe litoral) si a zis c-a dat 20 ron pe-un sezlong. Eu in Tenerife am dat 2 eur (6.2 ron) si nici nu se compara conditiile. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) |
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
Roxy-foxy, in my mind incepe de joi seara vikendu'.
|
|
|
fortelady |
![]()
|
Musafir ![]() |
la mine e weekend non stop. cand dorm!
ce mai zic fetele? |
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ce liniste e aici (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) ...si e vineri, si e frumos , si e weekend curand...si merg sa ma prajesc la soare (IMG:style_emoticons/default/sexylady.gif)
|
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
Nu stiu cum se face dar la mine fiecare zi de vineri tb sa fie un calvar la office!!!! Am niste masculi "potenti" de toata frumusetea colegi de birou si ma minunez de fiecare data cum de-i mai suporta pamantul asa batuti in freza...eu cred ca astia sunt impotenti din absolut toate pctele de vedere!!! Parol!
Nici nu va povestesc cata prostie incape in ei, ca va stric instant weekend-ul! Dar incerc sa ma calmez, afara-i vreme super de plaja, mai am cateva ore si scap de la ospiciu, voi fii freeeeee! As bea un vin rosu sec si as vegeta intr-un sezlong....ar fi bun si-un masaj tailandez(cum o fi asta, da' suna excitant) prestat de un tip barbos, mustacios, cu degete lungi si sigure...eventual un scarpinat lin executat cu mustata omului....of! Voi ce faceti? |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Las' ca si la mine au fost azi cu totii batuti in cap, cred ca e ceva in aer. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
Am ajuns si eu acasa. La mine nici maine nu e weekend, ca ma duc la birou (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)
Dr Wise, cum e vreme de plaja, ca pe aici bate un vant de te ia pe sus (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) |
|
|
fortelady |
![]()
|
Musafir ![]() |
doctoreso,... gadilici de la mustati? (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif)
[sa ma risc sa intreb si pe unde??] |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
Am uitat sa va zic ultima faza: azi am primit un raspuns negativ la invitatia la nunta de la un vechi prieten...prin SMS :|
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Szim, ai niste prieteni, sa ii pui la rana doar daca iti doresti sa faci cangrena!
Daca nici un telefon nu ai meritat... ia mai da-i in ma-sa! (IMG:style_emoticons/default/mad.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 7th August 2025 - 02:58 PM |
|