IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

28 Pages V  « < 12 13 14 15 16 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Destinatii de vacanta
Meg
post Jul 10 2007, 09:11 PM
Post #131

Membru de Onoare

Group: Editorialist
From: Here and There
Member No.: 70

Kalua, nu am zis cu rautate. dar sunt asa de multe ca .. nici nu ajunge timpul, chiar sa vrei.
Go to the top of the page

+Quote Post
Ala80
post Jul 11 2007, 09:36 AM
Post #132

Oli, Popeye's babe

Group: Membru de Onoare
From: Bucuresti
Member No.: 194

QUOTE(kalua @ Jul 10 2007, 08:45 PM) *
Eu studiez ghiduri turistice de la edituri diferite, binenteles ca fac un check prin Internet si-mi car cu mine cartile si paginile printate. In orasele mari si cu multa istorie si-asa n-ajung 2-3-4 zile, macar sa stiu ca ajung sa vad ce-i mai important sau ce ma intereseaza in mod deosebit.

Exact asa fac si eu! Pentru Cairo am citit/printat zeci de pagini cu obiectivele turistice, hint-uri diverse si sfaturi ale celor care il mai vizitasera. M-am bazat pe:
http://www.virtualtourist.com/
http://www.tripadvisor.com/
Acum stau pe cateva site-uri cu info diverse despre Paris:
http://fr.parisinfo.com/
http://www.paris.fr/portail/accueil/Portal.lut?page_id=1
Aici am descoperit ca pe 4 august la Versaille, la 11pm, nu trebuie sa ratez Les Grandes Eaux Nocturnes .

+Quote Post
claudia_electra
post Jul 11 2007, 01:35 PM
Post #133

Membru de Onoare

Group: Membru de Onoare
From: Tara Minunilor
Member No.: 80

Multumesc mult, Ala (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) ! Si mie imi place sa stiu unde trebuie sa ajung, ca am mers si precum gasca prin apa prin multe locuri si, din pacate, acum daca ma intrebi despre ele am doar o vaga imagine in minte.

Problema mea e ca am o perioada grea vara asta, trebuie sa invat muuult pentru niste examene esentiale pentru viitorul meu si de aceea stau tare prost cu timpul. Cu atat mai pretioase sunt sfaturile si experientele voastre (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) .

Oricum, am visat acum cateva nopti ca eram in Paris, deci subconstient imi doresc mult sa merg (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) .

Dupa aia mergem in Spania - Costa Brava si Barcelona. Alta documentare (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) .

+Quote Post
kalua
post Jul 11 2007, 01:54 PM
Post #134

Musafir

Incerc sa fac rost de numele unui restaurant italian (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) de langa Paris, pana si seful pe Iatlia a zis ca nu exista asa restaurant nici in tara lui de bastina. (Am uitat numele si nimeni nu-si mai aduce aminte, un coleg a zis ca-si aduce vag aminte ca a luat o cutie de chibrituri de acolo si trebuie s-o caute in colectia lui).

+Quote Post
fortelady
post Jul 11 2007, 03:28 PM
Post #135

Musafir

QUOTE(kalua @ Jul 4 2007, 01:47 PM) *
) am stat pe partea cealalta a lagunei, la Lido de Iesolo si mergeam cu vaporetto in oras. Asta daca cumva va intereseaza si un pic de stat la plaja la Adriatica.

pe Lido o sa stam si noi.
am inteles ca e si "vaporetto" de noapte ca sa mergem cu el noaptea in oras daca ne tuna.
acum ma uitam pe virtualtourist sa vad ce putem vedea in astea 3-4 zile pe care le petrecem acolo.

+Quote Post
kalua
post Jul 11 2007, 03:46 PM
Post #136

Musafir

Habar n-am daca exista si de noapte. Exista vaporetti si in oras, puteti face un circuit al orasului cu ele.

+Quote Post
Ally
post Jul 11 2007, 03:57 PM
Post #137

Tratabil
**

Group: Dependent
Member No.: 1,781

eu stiu ca exista ... nu de alta dar asteptam noi veseli la el in timpul zilei si in prostia noastra ne gandeam "mama, ce prosti sunt aia care stau la cozi pe alte pontoane cand aici nu e nimeni in afara de noi!" (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif)

+Quote Post
Cleo
post Jul 19 2007, 03:15 AM
Post #138

moderator

Group: V.I.P.
From: Montreal
Member No.: 34

QUOTE(dr_wise @ Jun 8 2007, 04:26 AM) *
Oameni buni, care-mi recomanda un traseu auto fain in Covasna/ Harghita? Eu vreau s-o tai in tari straine, in schimb fiu-meu o tine una si buna: hai sa mergem anul asta in zona Covasna/ Harghita (in fiecare an vizitam un loc nou), sa mancam bine, sa urcam pe munte, sa vizitam una alta...ce se poate vizita pe acolo, ce-i frumos si merita vazut...aaaaa! Mai vrea sa vada de unde izvorasc Oltul si Muresul...are si el "pasaricile" lui....
Ca sa fie totul clar, plecam din Constanta cu masina...aveti oarece idei de traseu?
Multumesc!

aaah ce m-ai nimerit ... pai tu vorghesti de plaiurile mele natale (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)

deci in Harghita: cum vii dinspre Brasov, treci prin Sf -Gheorghe ...apoi Baile Tusnad cu lacul Ciucas ... mergeti spre Miercurea- Ciuc si la un moment dat indicatorul va trimite spre Balvanyos si Lacul Sf Ana (in jud Covasna) .... Continuati din Miercurea spre Odorhei si treceti prin Homorod si gustati din apa minerala, sunt vreo 3 izvoare amenajate, Odorheiul e un oras mai vechi cu multe strazi pavate, curat si cochet. La 30 km de Odorhei este satul Corund unde olaritul este pricipala ocupatie a satenilor (ador satul ala), putin mai departe de Corund la alti 20 km de mers este Praid cu ocnele de sare. Se coboara cu autobuzul sub pamant, iar ocnele sunt superbe. Mai spre nord prin orasul Gheorgheni Lacul Rosu apoi cheile Bicazului la o aruncatura de bat. Aproape de granita cu Bistrita este Borsecul (culmea culmilor n-am ajuns niciodata acolo)

ooops dr_wise acum vazui data cand ai pus intrebarea ....ai fost deja in concediu?

+Quote Post
dr_wise
post Jul 19 2007, 04:45 PM
Post #139

Musafir

N-am fost, soro, ca trag sperante sa stinga grecii incendiile din sud si sa ma bucur si eu de mancarea greceasca si un sirtaki dansat la botu' calului...da' de unde! tine vremea asta cu fiu-meu ceva de speriat! Pana la urma, daca tin caldurile astea si-n august/ sept, o taiem in Harghita....asa ca e de actualitate inca...dar sufar dupa Grecia...ca voiam sa mananc bine, sa invat sa dansez sirtaki intr-o taverna si sa sparg farfurii cu foc, sa vad toate ramasitele Greciei antice, sa beau un vin bun, etc...of!
Hai ca-mi copiez tot ce-ai scris si punem tara la cale soon cu finii...
Multumesc mult de tot!
Daca ai oarece recomandari pt cazare, prego! nu te rusina! Ne place sa stam in pensiuni particulare, cu multa linitse si aer curat.

+Quote Post
Cleo
post Jul 19 2007, 06:14 PM
Post #140

moderator

Group: V.I.P.
From: Montreal
Member No.: 34

soro darling cu placere. Pensiuni nu prea stiu dar mai sap

si apropo Borsecul e aproape de granita cu Suceava, nu Bistrita ....my god! Bistrita! ma duc sa ma pun la coltz (IMG:style_emoticons/default/bataita.gif)

+Quote Post

28 Pages V  « < 12 13 14 15 16 > » 
Reply to this topicStart new topic
2 User(s) are reading this topic (2 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 14th May 2025 - 02:19 PM