IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

98 Pages V  « < 28 29 30 31 32 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Flori de apartament, Aveti? Va plac?
LSHP
post Jul 19 2007, 05:33 PM
Post #291

Contaminat
*

Group: Membru
Member No.: 1,224

Hello, nu am mai intrat de mult pe forum din lipsa de timp.
Sa va arat ultima achizitie in materie de Hibiscus:
(IMG:http://thumb0.webshots.net/t/30/466/2/42/13/2128242130093119820NBMoZx_th.jpg)
Clikc pe imagine pentru marire.
Sper sa va placa.
Go to the top of the page

+Quote Post
fortelady
post Jul 19 2007, 05:44 PM
Post #292

Musafir

ma imbolnaviti cu hibiscusii vostri!
vreau si euuuuuuuuuuu! foarte frumosi

+Quote Post
Valentina30
post Jul 19 2007, 07:57 PM
Post #293

Incurabil

Group: Obsedat
From: Bucuresti
Member No.: 1,899

QUOTE(fortelady @ Jul 19 2007, 06:44 PM) *
ma imbolnaviti cu hibiscusii vostri!
vreau si euuuuuuuuuuu! foarte frumosi

Fortelady, eu pot sa-ti ofer la acest moment doar hibi cu floare rosie involta.
Din cei galbeni, portocalii etc, mai la toamna, ca ai mei sunt pui si tre' sa mai creasca sa am de unde taia din ei. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
fortelady
post Jul 19 2007, 08:08 PM
Post #294

Musafir

multumesc de oferta (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) o sa profit de ea - sa vedem ce dau la schimb.
eu ma gandisem mai prozaic, sa imi cumpar de la florarie. dar nu prea stiu cum se ingrijesc, trebuie sa citesc intai. si sa fac loc pe acasa/pe la birou ca iar am jungla (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

si ca sa ma laud pe ziua de azi: - 5 parme inflorite - 2 la stadiul de bobocei, 3 inflorite bine (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) sunt fericita!!!!
una
(IMG:http://i6.photobucket.com/albums/y236/fortelady/Floricele/19-07-07_1445.jpg)
doua
(IMG:http://i6.photobucket.com/albums/y236/fortelady/Floricele/19-07-07_1444.jpg)
trei
(IMG:http://i6.photobucket.com/albums/y236/fortelady/Floricele/19-07-07_1443.jpg)
patru - e la a 2a tura de floricele
(IMG:http://i6.photobucket.com/albums/y236/fortelady/Floricele/19-07-07_1442.jpg)
cinci!
(IMG:http://i6.photobucket.com/albums/y236/fortelady/Floricele/19-07-07_1441.jpg)

concluzie? le place printre echipamentele de retea!

+Quote Post
Valentina30
post Jul 19 2007, 08:16 PM
Post #295

Incurabil

QUOTE(fortelady @ Jul 19 2007, 09:08 PM) *
multumesc de oferta (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) o sa profit de ea - sa vedem ce dau la schimb.
eu ma gandisem mai prozaic, sa imi cumpar de la florarie. dar nu prea stiu cum se ingrijesc, trebuie sa citesc intai. si sa fac loc pe acasa/pe la birou ca iar am jungla (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

si ca sa ma laud pe ziua de azi: - 5 parme inflorite - 2 la stadiul de bobocei, 3 inflorite bine (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) sunt fericita!!!!
una
(...)
concluzie? le place printre echipamentele de retea!

Foarte dragute violetele. Sa iti infloreasca frumos!
In ce priveste hibiscusul, e usor de ingrijit. Ii place soarele. Cum spuneam pe un forum (nu mai stiu care;) ) , cantitatea de lumina influenteaza in mod pozitiv formarea si numarul bobocilor. Trebuie udat doar cand se usuca un pic pamantul la suprafata. Vara apreciaza pulverizarea periodica a frunzelor cu apa la temperatura camerei si pentru o inflorire frumoasa, se poate administra o doza slaba de ingrasamant pentru plante cu flori cam o data la 10 - 12 zile, dar numai in perioada de vegetatie (intre lunile aprilie - octombrie).

Iti pot oferi oricand un pui de hibi rosu involt. Nu e nevoie sa-mi dai nimic la schimb.

+Quote Post
fortelady
post Jul 19 2007, 08:28 PM
Post #296

Musafir

mie imi sunt foarte dragi ca pana acum nu reuseam sa le fac sa infloreasca. de fapt plangeam pe aici in urma cu vreo 7-8 pagini, ca nu stiu ce sa le fac. faceau frunzeeeeeeee ziceai ca-s patrunjel si salata, nu violete. abia abia au inceput sa infloreasca si ele...

+Quote Post
jolie
post Jul 19 2007, 10:32 PM
Post #297

Incurabil

Member No.: 1,478

Nici ale mele nu infloresc....am 2..pline de frunze:(

+Quote Post
Simonac
post Jul 20 2007, 09:16 AM
Post #298

Contaminat
*

Group: Membru
Member No.: 1,925

forte, daca vrei hibiscusi am si eu rosu batut, roz si galben (sau cel putin asa ar trebui sa fie, inca nu stiu sigur pt ca la mine n-au inflorit)...dar iti dau oricum, pt ca si cu cel rosu am patit la fel anul trecut: dupa ce am dat unei prietene un lastar si dupa ce i-a inflorit ei, abia dupa aia mi-a facut si mie flori...asa ca poate imi porti noroc (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
Valentina30
post Jul 20 2007, 01:01 PM
Post #299

Incurabil

QUOTE(fortelady @ Jul 19 2007, 09:28 PM) *
mie imi sunt foarte dragi ca pana acum nu reuseam sa le fac sa infloreasca. de fapt plangeam pe aici in urma cu vreo 7-8 pagini, ca nu stiu ce sa le fac. faceau frunzeeeeeeee ziceai ca-s patrunjel si salata, nu violete. abia abia au inceput sa infloreasca si ele...

QUOTE(jolie @ Jul 19 2007, 11:32 PM) *
Nici ale mele nu infloresc....am 2..pline de frunze:(

Pentru ca violetele sa infloreasca si nu doar sa se umple de frunze asemenea unor "salate" stufoase", e bine sa mai rupeti din frunzele mai batrane, aflate la exteriorul rozetei de frunze. Atentie: nu rupeti din cele mici care cresc in centru.
Astfel planta isi va canaliza resursele spre formarea de boboci si nu si le va mai risipi pentru hranirea multor frunze batrane.

+Quote Post
fortelady
post Jul 20 2007, 01:30 PM
Post #300

Musafir

era si problema cu lumina, acasa nu avea lumina un pic filtrata. acum le tin la birou, bate dupa amiaza soarele un pic dar am jaluzele. si aer conditionat. si aparent le place.
tre' sa imi fac timp sa le "chelesc" si eu ...

+Quote Post

98 Pages V  « < 28 29 30 31 32 > » 
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 18th July 2025 - 08:23 PM