IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

471 Pages V  « < 391 392 393 394 395 > »   
Closed TopicStart new topic
> Acneea - Totul despre acnee
Ala80
post Jul 22 2007, 01:05 PM
Post #3921

Oli, Popeye's babe

Group: Membru de Onoare
From: Bucuresti
Member No.: 194

Lasa-le in pace, nu mai incerca sa le storci! La mine se retrag daca aplic cat pot de des apa termala. Incearca si tu. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post
bebe_maria
post Jul 22 2007, 02:52 PM
Post #3922

Membru de Onoare

From: craiova
Member No.: 269

blu dea pe mine ma ajuta skinorenul si retin-a aplicate doar pe problema... de ex eu dau dimineata cu retin apoi peste zi de 4-5 ori cu putin skinoren, apoi seara iar retin. asta e interventia mea de urgenta din ultima vreme, eventual plus argila (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) . ramane pata rosie dupa atatea creme dar se duce si ea cu emoliere/hidratare si fac asta doar din cand in cand ca sa scap repede de cate un monstru

+Quote Post
roxutza
post Jul 22 2007, 03:32 PM
Post #3923

Contaminat
*

Group: Membru
Member No.: 1,939

oki mersi mult fetelor.........va tzuc (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) mai vad eu ce mai fac oricum am probleme si interne si sper sa le rezolv si poate mai trec si din cosuri.Mi-ati fost de folos foarte mult ma bucur k am gasit persoane dispuse sa ma ajute sunteti de gasca sper sa rezolv ceva

+Quote Post
geoo
post Jul 22 2007, 07:03 PM
Post #3924

Membru de Onoare

From: Pe canapeaua rosie
Member No.: 893

blue si eu tot cu retin rezolv problema...dau de 2 ori pe zi iar a doua zi deja ori il pot scoate, ori dispare!

+Quote Post
angeldust
post Jul 23 2007, 10:07 AM
Post #3925

Musafir

Bai sa mor de ciuda! Am umblat pe la toate naturistele din zona dupa Borago 'cela si am gasit NU. Mi-am luat in schimb cica tinctura de mladite de zmeur :| care zice-se ca sunt bune si ele pt dereglari hormonale.
Si apa termala mi-am mai luat de la Avene si cam atat.
Fatza mea arata din ce in ce mai rau (IMG:style_emoticons/default/crying.gif)

+Quote Post
bebe_maria
post Jul 23 2007, 01:54 PM
Post #3926

Membru de Onoare

Angel, eu de la tincturile de mladite de zmeur si inca 2 indicate tot pt probleme cu tenul m-am pomenit cu reactii alergice (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) asa ca ai grija.. de la plafar mi-a spus ca sunt persoane care reactioneaza asa si daca dureaza mai mult de o sapt- 10 zile agravarea (eu m-am umplut de cosuri micute si rosii) sa intrerup. Am intrerupt pt ca nu dadea semne de imbunatatire.

+Quote Post
geoo
post Jul 23 2007, 01:57 PM
Post #3927

Membru de Onoare

From: Pe canapeaua rosie
Member No.: 893

QUOTE(angeldust @ Jul 23 2007, 11:07 AM) *
Fatza mea arata din ce in ce mai rau (IMG:style_emoticons/default/crying.gif)

off anjel!!! nu stiu de ce dar asta imi aduce aminte da ziua de craciun cand si eu plangeam in nebunie am intrat aici iar tu m-ai luat in brate!!! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Incearca sa nu te mai stresezi si foloseste retin! Dar nu des sa-ti scoata toate prostiile ci doar o data la 4 zile sa vindece ce ai acum! Si foloseste zilnic masca cu aspirina si iaurt ca face minuni, crede-ma!! SI eu am avut zile mai proaste, dar am ramas rau blocata pe produsele pe care deja le am.....parca e ok!

+Quote Post
roxutza
post Jul 23 2007, 05:10 PM
Post #3928

Contaminat
*

Group: Membru
Member No.: 1,939

Stie cineva cum se iau analizele hormonale?Iti ia sange sau cum?

+Quote Post
walpurgik
post Jul 23 2007, 05:50 PM
Post #3929

Musafir

Eu am luat gemoderivate de mladite de zmeur, mur, nuc si afin. Mie nu mi-au facut rau, dimpotriva, a fost foarte bine in perioada aia. Ca si tinctura de lemn dulce (cea mai recomandata in cazurile astea), extractele de mai sus au efect pozitiv si asupra libidoului, sanilor. O cura de 10 zile ar fi bine pt inceput, iei de 3 ori pe zi, inainte de mese cu juma' de ora, faci dilutie cu apa 1:10, si o tii in gura cat poti de mult sa se resoarba din substantele active prin mucoasa bucala. Singurul inconvenient pe care-l gaseam eu e sa stabilesc jumatea aia de ora inainte de masa.

+Quote Post
bebe_maria
post Jul 23 2007, 08:44 PM
Post #3930

Membru de Onoare

QUOTE(walpurgik @ Jul 23 2007, 05:50 PM) *
Eu am luat gemoderivate de mladite de zmeur, mur, nuc si afin. Mie nu mi-au facut rau, dimpotriva, a fost foarte bine in perioada aia. Ca si tinctura de lemn dulce (cea mai recomandata in cazurile astea), extractele de mai sus au efect pozitiv si asupra libidoului, sanilor. O cura de 10 zile ar fi bine pt inceput, iei de 3 ori pe zi, inainte de mese cu juma' de ora, faci dilutie cu apa 1:10, si o tii in gura cat poti de mult sa se resoarba din substantele active prin mucoasa bucala. Singurul inconvenient pe care-l gaseam eu e sa stabilesc jumatea aia de ora inainte de masa.

Da Walpu, asa le-am luat si eu dupa ce am auzit de la mai multe persoane ca fac f bine dar uite ca mai sunt si de-astia ca mine care se alergizeaza (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) si din ce mi-a spus tipa de la plafar nu am fost singura care s-a plans de efectul asta, de-aia am prevenit-o si pe Angeldust, sa stie ca daca ii apare o agravare a simptomelor (care e normala daca dureaza cateva zile) si nu dispare in maxim 2 sapt e posibil sa fie alergica.

+Quote Post

471 Pages V  « < 391 392 393 394 395 > » 
Closed TopicStart new topic
3 User(s) are reading this topic (3 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 23rd June 2025 - 06:26 PM