![]() |
![]() ![]() |
![]() |
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Mersi mult pt sfaturi fetelor. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Acum ma mai simt ca naiba si din motive de "zilele acelea ale lunii", dar sper sa vad o imbunatatire. Apa termala (cu care m-am dat de vreo 10 ori azi, ca asa mi-a recomandat Ala (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) ) chair mi-a facut bine in sensul ca mi s-au mai inchis porii si parca s-au mai retras putin si zonele inflamate. Oricum e normal acum sa am o periaoda mai buna dupa zilele astea, asa ca o sa ma mai calmez o vreme sper...pana luna viitoare (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Cum bine zicea cineva (parca Walpu, nu mai stiu), avem si noi femeile cam o saptamana pe luna in care aratam si ne simtitm bine (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) In rest e ori e PMS, ori suntem pe stop ori e saptamana de dupa in care ne revenim (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Stii ceva? Mai bine o zi vultur decit o viata cioara. Mie-mi place sa fiu femeie. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Pai da, ca tu nu ai cosuri 23 de zile pe luna (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) It figures (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Mai, nu stiu cum se face, dar io am impresia ca problema asta e mai mult in mintea ta. Nu am vazut vreo poza in care sa ai probleme intr-adevar, fata de ce probleme au fetele pe aici, tu ar trebui sa spui "multumescu-Ti, Tie, Doamne!
|
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Pai ma crezi nebuna? Nu prea ma pozez eu in general, atunci cand arat bine, crezi ca ma pozez in zilele dezastruoase? (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Eu nu pastrez decat pozele in care arat cat de cat decent (adica vreo 5-6)...restul la Recycle Bin cu ele, ca doar nu am nevoie sa imi amintesc mereu cat de najpa pot sa arat uneori (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Ba mai mult, in zilele najpa najpa nici nu ies din casa...sa nu dea vreun paparazzi cumva peste mine (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Sa stii ca aia care te pindeste din tufisuri io-s! oups, sint off -topic, o sterg pina nu ma bate ala la popoul gol!
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,819 Joined: 25-December 06 From: Pe canapeaua rosie Member No.: 893 ![]() |
Pai ma crezi nebuna? Nu prea ma pozez eu in general, atunci cand arat bine, crezi ca ma pozez in zilele dezastruoase? (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Eu nu pastrez decat pozele in care arat cat de cat decent (adica vreo 5-6)...restul la Recycle Bin cu ele, ca doar nu am nevoie sa imi amintesc mereu cat de najpa pot sa arat uneori (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Ba mai mult, in zilele najpa najpa nici nu ies din casa...sa nu dea vreun paparazzi cumva peste mine (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) subscriu...subscriu (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 751 Joined: 14-April 07 Member No.: 1,478 ![]() |
Mi-am cumparat zineryt, si imi place. Aveam niste cosulete in zona barbiei...care aprope mi-au trecut!!! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Membru Posts: 33 Joined: 11-July 07 From: Bucuresti Member No.: 1,925 ![]() |
Pai ma crezi nebuna? Nu prea ma pozez eu in general, atunci cand arat bine, crezi ca ma pozez in zilele dezastruoase? (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Eu nu pastrez decat pozele in care arat cat de cat decent (adica vreo 5-6)...restul la Recycle Bin cu ele, ca doar nu am nevoie sa imi amintesc mereu cat de najpa pot sa arat uneori (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Ba mai mult, in zilele najpa najpa nici nu ies din casa...sa nu dea vreun paparazzi cumva peste mine (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) hai sa-ti spun si eu ce-am mai folosit, ca vad ca toata lumea isi da cu parerea: zynerit mai acum vreo 4 ani si a fost ok, mai nou folosesc cremele Normaderm de la Vichy (dar costa ceva, sa stii) si de zi si de noapte(poti sa cauti pachetele promotionale (au mostre din gama respectiva si alea costa mult mai putin in jur de 22-24 ron, ca sa vezi daca-ti fac bine: eu una asa am facut ca sa nu dau atatia bani pe ele si sa nu le folosesc, sau poti sa mai incerci dermogent(asta e ieftina, in jur de 6 lei) si o gasesti pe la plafar: e tinctura din mai multer plante. Eu totusi zic sa incerci cu vichy pt ca eu sunt fff multumita de ele... nu numai ca nu mai apar cosuri(sau daca mai apare vreunul in saptamana aia il ususca rapid), dar parca mi-au mia disparut si din punctele negre... cica crema de noapte favorizeara inchiderea porilor |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,819 Joined: 25-December 06 From: Pe canapeaua rosie Member No.: 893 ![]() |
vaaaai, pe mine m-a distrus vichy.....imi uscase atat de tare pielea incat mi-am facut un dezechilibru de sebum de nu stiam unde sa ma mai bag!!!!
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 23rd June 2025 - 05:15 PM |
|