![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,405 Joined: 20-December 06 Member No.: 868 ![]() |
Ihim, "batranul" Al pare mai indescifrabil si deci e mai... sexy (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) decat mult prea-mediatizatul De Niro.
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Am vazut clipul pe youtube. Mi s-a parut interesant pina la faza cu masinile, atunci a devenit previzibil si m-a cam dezamagit...
(IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Acordurile alea de inceput sint identice cu ale unei vechi melodii grecesti. Pa cuvint de pionier! Per ansamblu insa viceoclipeala e buna. Nu stiu cit e de sexy; acu doo zile ma uitam la Donnie Brasco. Pacino, doar din felul de a privi, de a se misca, a reusit sa transpuna o serie de stari. In faza aia cind il face cunoscut pe Donnie Brasco drept " a friend of mine". Secventele alea fac toti banii! |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,405 Joined: 20-December 06 Member No.: 868 ![]() |
Am vazut clipul pe youtube. Mi s-a parut interesant pina la faza cu masinile, atunci a devenit previzibil si m-a cam dezamagit... (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Acordurile alea de inceput sint identice cu ale unei vechi melodii grecesti. Pa cuvint de pionier! Per ansamblu insa viceoclipeala e buna. De-acord cu tine, dar eu ma refeream in primul rand la prestatia ei de actrita, la "attitude"-ul ei, care m-a impresionat. Am vazut clipul de vreo 20 de ori, chiar mi-a placut (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) . |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Al Pacino a luat anul asta AFI Life Achievement Award
Madam Johansson cica-i proasta de behaie. (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) Joaca binisor, dar nu m-a lasat paf in niciunul dintre filme. |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
E buna, are stofa. Da e grele vietile la hollywood, ieri parca era pe teveu o Lindsay Lohan prinsa conducind bauta si cu cocaina asupra ei...
Sint o multime de actori tineri si foarte talentati care cum ajung putin in lumina reflectoarelor o iau razna si praful se alege de ei... Sau altii, care joaca si se identifica cu un personaj dintr-un anume film atit d etare, ca dupa cariera lor e sortita esecului. Din Beverly Hills, din citi tineri chiar talentati erau acolo, putini au trecut peste... Gillian Anderson, Dosarele X... si tot asa... Pai, merita, kalua, merita cu virf si indesat domnul Pacino! |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
M-am uitat la festivitatea d-lui Pacino, el era la o masa cu parintii sai cred (ca cine era sa fie, un domn si o doamna mai in varsta decat el?), tare mi-a placut si chestia asta.
|
|
|
![]()
|
|
Iti dai seama ce le-a crescut inima? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Lasa, ca nici marilyn monroe nu era vreo inteligenta sclipitoare si o tine minte lumea si-acum... Fetele, io ma duc la nani. De fapt nu la nani, ci putin in bucatarie dupa ma bag in pat sa mai citesc vreo doo rinduri. E totusi ora 2 si miine iar ma duc la birou. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) |
|
|
![]()
|
|
Iti da sentimentul ca n-o sa te saturi niciodata de el, in fiecare nou film mai descoperi ceva nou la actorul Al Pacino...
|
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Asta noapte m-am dus sa dau filmul inapoi si aud ceva fasaind in boscheti, am facut o saritura in laturi demna de-o Olimpiada. Si era doar un amarat de arici. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 3,295 Joined: 1-July 07 From: Flower power Member No.: 1,880 ![]() |
Cand nu aveam carnet si o rabla de masina - o prietena de-a mea ii zicea cascarabeta- nici prin cap nu-mi dadea sa dau examen pt carnet nici un fel de tragere n-aveam.Acum ii simt utilitatea carnetului aluia desi inca nu pot sa zic ca sunt prea pasionata de condus.
Apoi am schimbat masina si apropo ieri am luat o groapa mare din plin de m-a boscorodit al meu sot vre-o 20 de minute de am zis ca-l dau jos.Asa ca nu stiu cand o sa conduc bine al meu sot imi zice ca sunt performer la consumat benzina (adica apas prea mult pe acceleratie nu schimb vitezele la timp d-astea) da ma doare la basca:-). Da oricum pt cine are de gand sa-si ia carnetul merita 100%. Sa aveti un week-end fain. Kalua zi mersi ca ai arici ca sunt buni pt gradina. Sunt in asteptare cu reteta de pizza Cleo.Fac si eu una e destul de buna da e loc pt imbunatatiri. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 2nd August 2025 - 04:39 PM |
|