![]() |
![]() ![]() |
![]() |
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Poti carameliza nucile/alune inainte de-a le pune in compozitie (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)
|
|
|
fortelady |
![]()
|
Musafir ![]() |
da, daca rezist langa aragaz (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
glumesc, eu nu am probleme cu caldura, din contra- de cand a venit valul asta de caldura, m-am vindecat de insomnii (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) sar'na de sugestie |
|
|
fortelady |
![]()
|
Musafir ![]() |
hm, ma gandesc, oare merge in forme din alea de aluminiu? ca tot le arunc apoi.
si cre' ca in loc sa topesc ciocolata la abur, o bag la microunde, are acelasi efect (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) |
|
|
![]()
|
|
Oli, Popeye's babe ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,290 Joined: 7-February 06 From: Bucuresti Member No.: 194 ![]() |
Vezi ca la microunde se produce un fenomen tare ciudat si se taie. Apoi se intareste brusc si e numai buna de aruncat. Nu-ti recomand!
|
|
|
fortelady |
![]()
|
Musafir ![]() |
am luat un ditamai batonul, are juma de kil.... as putea risca sa vad ce se intampla. zic si eu ....
am mai facut cioco la microunde la o glazura, a iesit destul de ok |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Nu da la multi watti. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Iti trebuie mai mult timp, da-i mai bine.
|
|
|
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
eclere si reteta lor infailibila
acum sa va spun si de-o crema grozava din nou achizitionata mea cartulie de dulciuri (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) i-ar spune creme patissier 500ml lapte 4 galbenusuri 120 g z. pudra (am pus tos si merge si-asa) 1 plic z. vanilat 7-80 g faina (sau amidon) cernuta 75 g unt punem laptele pe foc si pana da in clocot batem cu mixerul galbenusurile cu zaharul si z. vanilat pana obtinem o spuma alba, adaugam si faina apoi laptele clocotit putin cate putin si punem compozitia inapoi pe foc cateva minute pana se ingroasa ...maxim 4 minute amestecand incontinuu. Lasam sa se racoreasca si amestecam si untul taiat cuburi. Punem o folie de plastic direct pe crema sa nu formeze pojghita si dam la rece. E grozava! o sa revin cu vreo pozica mai tarziu |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 3,295 Joined: 1-July 07 From: Flower power Member No.: 1,880 ![]() |
Am vazut acum reteta ta de cremsnit fals. Parac nu-mi vine a crede chiar se desparte crema de aluat?Eu am senzatia ca o sa-mi iasa un ghiveci am vrut sa fac islere da ma gandesc sa-l incerc.Poate pot sa pun si niste nectarine peste cand e gata in caz ca-mi iese.
|
|
|
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
Am vazut acum reteta ta de cremsnit fals. Parac nu-mi vine a crede chiar se desparte crema de aluat?Eu am senzatia ca o sa-mi iasa un ghiveci am vrut sa fac islere da ma gandesc sa-l incerc.Poate pot sa pun si niste nectarine peste cand e gata in caz ca-mi iese. daca faci exact cum scrie in reteta iti iese ca-n poza. E interesanta si foarte usor de facut. Deosebit e cremsnitul adevarat, dar merge f bine si asta |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 3,295 Joined: 1-July 07 From: Flower power Member No.: 1,880 ![]() |
Da stiu ca e bun ala adevarat doar ca la ora asta daca ma apuc de foi si apoi crema il gat pe la 12 noaptea asa ca mai bine nu. Another time sa iau startul din timp:-).
M-am apucat acu untul e la racit sper s-o termin repede multam poza e tare incurajatoare. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 5th May 2025 - 11:08 PM |
|