IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

471 Pages V  « < 394 395 396 397 398 > »   
Closed TopicStart new topic
> Acneea - Totul despre acnee
roxutza
post Jul 27 2007, 05:08 PM
Post #3951

Contaminat
*

Group: Membru
Member No.: 1,939

Si eu am probleme de la soare (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) geo mersi pt aspirina cu iaurt e super:) n-ar mai trebui sa sta deloc la soare fetelor am vreo 7-8 cosuri in plus si era chiar buna aspirina aia mi-a facut mult bine si acu m-am distrus offffffffffffffffffffff....................
Go to the top of the page

+Quote Post
geoo
post Jul 27 2007, 09:38 PM
Post #3952

Membru de Onoare

Group: Membru de Onoare
From: Pe canapeaua rosie
Member No.: 893

rox, incearca te rog sa nu te mai zgandari! Foloseste zilnic masca cu aspirina si iaurt si apa Avene (cat de des poti)! E foarte indcat ca pe caldurile astea sa nu stai cu tenul nefardat cu putina pudra minerala sau antioxidanta (necomedo)! Fiind cald si atmosfera plina de praf nu faci decat sa-ti astupi porii direct cu transpiratie, celule moarte + praf si alte particule interesante!

Caldura deschide porii!!! In perioada asta e foarte importanta demachierea, sa folosesti produse cat mai putin iritante dar totusi care curata FOARTE BINE!!

+Quote Post
Girlish
post Jul 28 2007, 11:46 PM
Post #3953

Dependent

Group: Dependent
From: Cluj-Napoca
Member No.: 231

Am si eu o nelamurire. De 4 luni iau anticonceptionale si am impresia ca de cand le iau imi ies alt fel de cosuri decat inainte, acum imi ies din ala mari sub piele si dureroase. Se poate sa ca schimbarea asta sa survina de la anticonceptionale si ce e de facut?

+Quote Post
geoo
post Jul 29 2007, 01:35 PM
Post #3954

Membru de Onoare

girlish, anticonceptionalele produc schimbari la nivel hormonal de aici si legatura directa intre ele si cosuri! Cand te-ai hotarat sa iei pastile trebuia sa faci o vizita doctorului ginecolog care in urma UNOR TESTE sa-ti prescrie cel mai potrivit dozaj!
Daca nu ai facut asta.....niciodata nu e prea tarziu (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)

+Quote Post
blu_dea
post Jul 29 2007, 03:05 PM
Post #3955

Musafir

Fetelor,care e efectul acestei masti cu iaurt si aspirina?E astringenta?"Rezolva" coshurile care-si fac de cap?Si,mai ales,care sunt proportile atunci cand o preparam?Multumesc anticipat pt rasp!

Eu sunt tare trista pt ca pe fatza mea e o adevarata explozie de cosuri,tenul e foarte gras,desi il demachiez,il tzin curat,fac tot ce trebuie.
Am terminat "cura" cu antibiotice,timp in care problemele au fost minore.Acum insa am luat-o de la capat.Tre.sa fac o noua vizita dermato. Oare ce o sa-mi dea de data asta?E clar ca problemele vin din interior....OOOOOOF!

+Quote Post
geoo
post Jul 29 2007, 03:58 PM
Post #3956

Membru de Onoare

QUOTE(blu_dea @ Jul 29 2007, 04:05 PM) *
Fetelor,care e efectul acestei masti cu iaurt si aspirina?E astringenta?"Rezolva" coshurile care-si fac de cap?Si,mai ales,care sunt proportile atunci cand o preparam?

blue in primul rand iti spun eu cum o fac: doua aspirine de la Bayer...pulverizez apa termala avene pe ele....apoi pun o lingurita de danone cremoso si amestec bine pana se omogenizeza!!! Mi-o intind pe fata si astept cam 30 de min (se usuca foarte bine si iti strange fata) apoi o umezesc si masez usor toate zonele fetei, dupa care o clatesc bine!

In primul rand iaurtul are un efect calmant asupra tenului, efect multiplicat si de acidul acetilsalicilic care pe langa proprietatea sa antiinflamatoare mai si "macina" celule moarte de la suprafata pielii!!! Adica face o exfoliere de suprafata pe care o poti accentua tu prin masaj!!! Pentru cosurile "care isi fac de cap" tratamentul asta nu face decat sa reduca zona inflamata si sa ajute la o vindecare mai rapida....iar pentru cele care " pandesc" prin exfolierea celulelor moarte destupa porii si preintampina aparitia lor!!!
Mie imi place ca dupa masca si masajul cu aspirina sa-mi masej tenul cu 2 picaturi de ulei de jojoba care completeaza EXTRAORDINAR!!!
Sper ca te-am ajutat (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
dana1
post Jul 30 2007, 09:10 AM
Post #3957

Tratabil
**

Group: Tratabil
From: Bucuresti
Member No.: 1,347

Buna fetelor! Am nascut acum doua saptamani 2 bb frumosi si sanatosi! Asa mandra sunt de ei!
Dar eu in continuare am probleme grave cu tenul (desi credeam ca dupa nastere o sa fiu mai bine), chiar parca au aparut mai multe si mai dureroase. Mi-a prescris un medic 10 zile de unidox, dar nu vad nici o ameliorare. Tenul meu nu mai reactioneaza la nimic! Si inainte nu era asa! Sunt disperata! Nu pot iesi din casa cu fata asta! Cred ca o sa incep tratamentul cu roaccutane! Dar daca nici asta nu ma ajuta? Va pup!

+Quote Post
zuzu
post Jul 30 2007, 01:13 PM
Post #3958

Contaminat
*

Group: Contaminat
From: Bucuresti
Member No.: 418

Buna! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) . Am si eu o mica intrebare. Mi-am luat azi Brevoxyl si am citit pe ici pe colo si nu m-am lamurit. E chiar atat de puternic? Adica usuca fata tare? Trebuie sa fac asa cum se face cu Smooderm (Brevoxyl + la o ora crema hidratanta+ ziua protectie?). Mentionez ca vestitul Smooderm pe mine nu m-a ajutat mai deloc si toata panica dinainte (citisem despre el pe forumuri) ca o sa ti se curete fata, ca o sa ti se ia pielea fasii si d-astea (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) a fost degeaba, pentru ca doar mi s-a uscat putin intr-o seara cand am uitat sa ma dau cu crema hidratanta. Dar asta fost de mult.
Asa ma oftica faptul ca o sa mi se ia bronzul..cat am fost la mare nu am avut niciun cos si aratam asa bine. Doar ce m-am intors si au inceput (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) . si am folosit si protectie....
Deci, ma ajutati si pe mine, Brevoxyl are nevoie de regim special? (IMG:style_emoticons/default/floricele.gif)

+Quote Post
i'm a guy
post Jul 31 2007, 01:21 AM
Post #3959

Contaminat
*

Group: Membru
Member No.: 1,953

hi u'all, dupa cum imi spune numele nu sunt fata asa ca sunt intrus pe forumul vostru, sorry for that, anyway in ultima vreme am avut si eu ceva probleme cu pielea si mi a dat dermatologul boreade 12 exfoliant fort dar nu prea mi a spus cum sa o folosesc, mi a zis ceva de lasat pe fata 15 40 de minute progresiv da' mie imi intra crema in piele destul de repede,si apoi ma spal dar nu vad ce ar mai fi de dat de pe fata, how do u do it? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) , un idiot's guide despre dat cu crema (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) , la voi a avut vreun efect crema asta? am inteles ca e un fel de peeling ceva mai soft, scuzati mi ignoranta si mc mult

+Quote Post
Girlish
post Jul 31 2007, 04:33 PM
Post #3960

Dependent

Group: Dependent
From: Cluj-Napoca
Member No.: 231

QUOTE(geoo @ Jul 29 2007, 11:35 AM) *
girlish, anticonceptionalele produc schimbari la nivel hormonal de aici si legatura directa intre ele si cosuri! Cand te-ai hotarat sa iei pastile trebuia sa faci o vizita doctorului ginecolog care in urma UNOR TESTE sa-ti prescrie cel mai potrivit dozaj!
Daca nu ai facut asta.....niciodata nu e prea tarziu (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)

Nu tre' sa vizitez si endocrinologu'?

+Quote Post

471 Pages V  « < 394 395 396 397 398 > » 
Closed TopicStart new topic
2 User(s) are reading this topic (2 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 23rd June 2025 - 11:26 PM