| ciucinica |
May 17 2007, 08:20 PM
|
|
Musafir |
exista sau nu un barbat perfect?
tot vorbim de noi..si numai despre noi... ce daruim noi? si ce si cat cerem de la un barbat? ne satisface cu ceva daca ne-ar da luna de pe cer? ne-ar imblanzi cu diamante? cat suntem dispuse sa tindem noi spre perfectiune in dragoste? cat oferim noi in fiecare zi? suntem perfecte, de cerem perfectiune de la barbati? |
|
|
|
![]() |
Jun 25 2007, 07:39 AM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,356 Joined: 2-January 07 From: Craiova Member No.: 924 |
QUOTE Pt mine un barbat care ma poate prinde este cel cu care pot rade in hohote pt ca-n opinia mea umorul vine mana-n mana cu istetimea. cleo sunt perfect de acord cu tine.... |
|
|
|
Jun 25 2007, 10:57 AM
|
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Membru Posts: 216 Joined: 19-March 07 From: Timisoara Member No.: 1,366 |
Si sa fie stabil (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Mi se pare a fi unul din atributele de baza.
|
|
|
|
Jul 9 2007, 08:33 PM
|
|
|
Contaminat ![]() Group: Membru Posts: 6 Joined: 8-July 07 Member No.: 1,913 |
(IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) eu cred ca omul perfect este acela care are defecte nesemnificative pentru partener
|
|
|
|
| fortelady |
Jul 9 2007, 09:24 PM
|
|
Musafir |
(IMG:style_emoticons/default/welcome.gif) kris
speram sa te simti bine la noi! |
|
|
|
Jul 17 2007, 11:08 PM
|
|
|
Explorator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,677 Joined: 10-December 05 From: Bucuresti Member No.: 78 |
Există, fireşte că există. (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)
Numai că este plăntuţă pe cale de dispariţie, protejată prin lege - prin urmare păstrată īn rezervaţii naturale. (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Nu i-aş putea nega existenţa, m-am făcut eu mare, este adevărat, dar de Făt-Frumos n-am uitat īncă. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Trecānd peste glumă, perfectul din expresie nu poate, nu trebuie şi nu ştie să fie jucăria nimănui. Nici măcar (sau mai ales (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) ) a mea. |
|
|
|
Jul 18 2007, 07:30 AM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 3,295 Joined: 1-July 07 From: Flower power Member No.: 1,880 |
Nici eu nu cred ca exista perfectiune, exista compatibilitate. Eu cred ca daca isi tolereaza unul altuia defectele e Ok.
Apoi cred ca daca unul din parteneri incearca sa-i impuna celuilat diverse chestii atunci e posibil ca fiecare s-o ia pe alt drum. |
|
|
|
Aug 3 2007, 09:10 AM
|
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 308 Joined: 3-January 07 From: Craiova Member No.: 928 |
parerea mea este ca eu sunt barbatul perfect....
|
|
|
|
Aug 3 2007, 10:51 AM
|
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,819 Joined: 25-December 06 From: Pe canapeaua rosie Member No.: 893 |
pentru cine??! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
hmmm.....ar fi mai bine sa fie mai mult parerea EI de cat A TA (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) |
|
|
|
| dr_wise |
Aug 3 2007, 11:28 AM
|
|
Musafir |
Domle...din putzul gandirii mele, ca tot vine weekendu' si trebe sa-mi incep sedinta de relaxare asap: deci...fiti atente la baiatu....nu-mi doresc barbatul perfect, deoarece nici eu nu le am pe toate oricum...si vorba aia: suma tuturor viciilor trebe sa fie constanta! pai nu? asa ca se lasa de una, apare alta, ce apare? nu stim...deci e mai bine sa-l iei si sa-l ai de la inceput cu suma viciilor constanta si in cunostiinta de cauza....apoi, vorba lui Cher - o mare fomeie, din pct meu de vedere - in cautarea barbatului perfect, ne putem petrece timpul cu cei plini de defecte, nu?...eu asa decretez!
Care mai doreste, care mai pofteste? PS: cleo are dreptate, daca ma face sa rad, e pesfect...totu' e sa nu rad fiindca ma gadila.... |
|
|
|
Aug 3 2007, 11:34 AM
|
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,819 Joined: 25-December 06 From: Pe canapeaua rosie Member No.: 893 |
totu' e sa nu rad fiindca ma gadila.... io nu ma supar daca imi gadila orgoliul... (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) (GLUMAAAA) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
|
![]() ![]() |
| Lo-Fi Version | Time is now: 17th March 2026 - 06:32 PM |
|
|