![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Membru Posts: 22 Joined: 21-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,073 ![]() |
Ms pt sugestii, dar nu mai vreau Garnier.
Si spuneti-mi si mie, pls, daca Skincode se gaseste si in farmacii, sau trebuie sa fac comanda pe net? Si Sebium H2O e tonic sau demachiant? Ms. (IMG:style_emoticons/default/floricele.gif) |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Membru Posts: 6 Joined: 25-May 07 Member No.: 1,706 ![]() |
skincode au la sensiblu. poti sa dai cautare pe sensiblu.com si iti arata exact in ce farmacii se gaseste si cat costa.
mai bine pe helpnet.ro pentru ca la sensiblu se pare ca nu mai au decat la ramnicu valcea (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Membru Posts: 22 Joined: 21-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,073 ![]() |
Mersi frumos (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Si eu cautasem pe SensiBlu inainte sa intreb aici, si nu gasisem nimic ....
|
|
|
roxanica10 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Dragutelor, dupa ce-am citit pe aici m-am hotarat sa-mi cumpar Sebium H2O. Mi se termina lotiunea tonica (foloseam de la Avon, cea impotriva punctelor negre) si vreau s-o schimb (pentru varietate). Imi puteti spune daca Sebium-ul se gaseste exclusiv in farmacii?
Multumesc. |
|
|
walpurgik |
![]()
|
Musafir ![]() |
Da, bioderma e gama dermatocosmetica, creata de medici, special pentru tenul cu probleme. O gasesti la help net sigur.
|
|
|
roxanica10 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Multumesc mult Walpu (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Roxanica, dar vezi ca Sebium H2O este demachiant, nu lotiune tonica..
|
|
|
roxanica10 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Sweet, am citit ce scrie pe el si cred ca mi se potriveste. Mi l-am luat ieri din Centrofarm-ul de la Cora. Chiar voiam sa va intreb daca-l pot folosi si-n zona ochilor. Dar daca este demachiant, raspunsul vine de la sine.
Eu intai m-am demachiat cu Nivea Visage 2 in 1 si apoi m-am dat cu Sebium H2O. Dupa ce a intrat asta bine in piele, m-am dat cu apa termala de la Avene. Cred ca-s ok pasii, nu? Am intrat un pic in panica, ca mi-au aparut cateva cosulete si trebuiau exterminate. Umbland la ele, mai multe le-am agitat. Acum, vad ca lucrurile o iau pe drumul cel bun. |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,819 Joined: 25-December 06 From: Pe canapeaua rosie Member No.: 893 ![]() |
Sweet, am citit ce scrie pe el si cred ca mi se potriveste. Mi l-am luat ieri din Centrofarm-ul de la Cora. Chiar voiam sa va intreb daca-l pot folosi si-n zona ochilor. Dar daca este demachiant, raspunsul vine de la sine. Eu intai m-am demachiat cu Nivea Visage 2 in 1 si apoi m-am dat cu Sebium H2O. Dupa ce a intrat asta bine in piele, m-am dat cu apa termala de la Avene. Cred ca-s ok pasii, nu? Am intrat un pic in panica, ca mi-au aparut cateva cosulete si trebuiau exterminate. Umbland la ele, mai multe le-am agitat. Acum, vad ca lucrurile o iau pe drumul cel bun. Rox. H2O-ul trebuie folosit primul (e un demachiant foarte bun si puternic) apoi tamponezi fata cu un prosop uscat si GATA .... ma rog...mai poti folosi orice crema vrei!! Nu mai e necesar sa folosesti Nivea Visage ca demachiant, ajunge H2O-ul...si inca ceva NU este indicat sa se foloseasca in zona ochilor sau buzelor!! Eu deja sunt la a 5 sticla de H2O si nu as renunta nici moarta la el! Mi se pare ca e cel mai bun produs de curatare/hidratare/combatere pe care l-am gasit! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Asa este, nu trebuie folosit in zona ochilor pentru ca este foarte sensibila, iar produsul fiind destinat tenului gras, ar putea fi cam agresiv. Sensibio H2O in schimb se poate folosi si in zona ochilor si a buzelor. Se poate folosi singur pentru demachierea/ curatarea tenului, dar daca machiajul este rezistent, o sa fie putin mai greu. Tin minte ca eu, cand il foloseam, fiind obsedata sa imi ramana pielea perfect perfect curata, foloseam 4-5 dischete cu solutie micelara si consumam foarte mult produs dintr-o data. In 2 saptamani trebuia sa imi cumpar altul (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) . Asta e unul din motivele pentru care eu prefer gelurile/cremele spumante, imi dau mai putina bataie de cap..(IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Dar oricum, nu contest faptul ca Sebium si Sensibio H2o sunt niste produse foarte bune. (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 10th May 2025 - 02:55 PM |
|