![]() |
![]() ![]() |
![]() |
walpurgik |
![]()
|
Musafir ![]() |
Tocmai am vazut un reportaj cu Singapore. Atat de frumos si de civilizat.(IMG:style_emoticons/default/wub.gif)
Reguli: -nu se arunca guma pe strada, guma nefiind comercializata in magazine; valabil si pt gunoi -nu se scuipa pe strada, amenda 200 dolari -toata lumea mananca in oras, nimeni nu gateste acasa, exista food courts unde mananca de la maturatorii de strada pana la businessmen: ex meniu: supa cu perisoare de peste, porc cu orez si sos de piper negru, platou cu toate fructele pamantului: echivalentul a 10 lei (mancarea e accesibila nonstop si e foarte proaspata, meniuri de la chinezesc, tailandez, vietnamez, japonez, australian, etc.) - nu sunt oameni fara casa, chiria se plateste in functie de venituri -taxe foarte mari pt autoturisme si benzina, descurajarea masinii personale, reducere poluare; exista un transport comun f eficient strict si ordonat, taxi 15 lei km -aerul e greu ca e f umed, Singapore a fost construit pe padure tropicala -niste malluri halucinante, aparatura electronica foarte ieftina si originala -politistii sunt civil imbracati nici nu stii de unde sare si iti pocneste o amenda -daca esti prins cu mai mult de 0.5 g de cocaina esti spanzurat, just like that, cu tot apelul in instanta. -ca sa nu se deplaseze in insulele vecine, locuitorii au importat nisip si si-au facut o oaza cu mare, piscine si multa liniste. Pe mine m-a convins! (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) |
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Si pe mine, iubesc tarile civilizate (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)
|
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
soro darling cu placere. Pensiuni nu prea stiu dar mai sap si apropo Borsecul e aproape de granita cu Suceava, nu Bistrita ....my god! Bistrita! ma duc sa ma pun la coltz (IMG:style_emoticons/default/bataita.gif) (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) (IMG:style_emoticons/default/friends3.gif) Ce mai conteaza in fata infinitului unde-i Borsec, noi sa fim sanatoase si sa avem picioare de vizitat tot!!! Hai ca study si revin cu hotararea definitiva! Multumesc mult! |
|
|
fortelady |
![]()
|
Musafir ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,356 Joined: 2-January 07 From: Craiova Member No.: 924 ![]() |
asa...
sa scriu si eu aci... am vizitat saptamanile astea ungaria-budapesta care mi s a parut un vis mai ales noaptea. e de vizitat .iar cladirea parlamentului m a facut sa mi se ridice parul pe mine. lacul balaton-marea ungurilor-preturi mici si destul de frumos,dar nu impresionant austria-viena-muzeele m au lasat fara aer. mi a placut ca sei mbinau cladiri moderne cu cladiri vechi in viena italia-venetia-orasul in sine e o minune. dar m am scarbit italienii si mizeria.... |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 751 Joined: 14-April 07 Member No.: 1,478 ![]() |
|
|
|
fortelady |
![]()
|
Musafir ![]() |
frumooooos!
am ajuns si eu asta iarna pe acolo. e frumos, dar vara e si mai frumos! |
|
|
roxanica10 |
![]()
|
Musafir ![]() |
F frumoase pozele Jolie; eu nu cred c-am fost pe acolo pe timp de vara!
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 751 Joined: 14-April 07 Member No.: 1,478 ![]() |
Da, a fost frumos, apa calda, numai buna de balaceala..si te tinea la suprafata, fiind foarte sarata.
Nu mi-a placut sarea care ramanea pe tine dupa ce ieseai...erai efectiv albaaa...dar erau dusuri...curate si cu apa calda. |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 779 Joined: 3-November 06 From: pe malul apei... Member No.: 673 ![]() |
Eu as vrea anul asta sa petrec revelionul in alta tara, as vrea niste recomandari de la voi, pe unde ati fost, ce v-a placut...As vrea o tara in care chiar se sarbatoreste aceasta zi dar nu la restaurant ci prin locuri publice, piete, un oras are sa fie foate viu in acea perioada a anului. In afara de Austria, unde am sarbatorit revelionul trecut, ce alte recomandari imi puteti face?
(IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 14th May 2025 - 10:06 PM |
|