![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,819 Joined: 25-December 06 From: Pe canapeaua rosie Member No.: 893 ![]() |
lasa mah ca in 4 zile cam 200 oricum cadeau! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
naspa ca oricum mai cad (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Eu am o problema: cand vad ca imi cade par, chiar imi vine sa mi-l smulg pe tot! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Pai mi l-am smuls singura din lipsa de indeminare. Trebe sa mai exersez. In mod sigur data viitoare, "recolta" va fi mult mai mica. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Oricum, dupa muuuult timp azi am si eu o capatina "prezentabila". (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) |
|
|
roxanica10 |
![]()
|
Musafir ![]() |
S-o stapanesti sanatoasa Di si s-o folosesti cat mai mult, daca rezultatul merita (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) . Si eu la inceput eram mai neindemanatica. O tot lasam sa se invarteasca pana se incurca in par. Acum nu mi se mai intampla astfel de lucruri. De la ce firma ti-ai luat pana la urma?
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,819 Joined: 25-December 06 From: Pe canapeaua rosie Member No.: 893 ![]() |
Pai mi l-am smuls singura din lipsa de indeminare. Trebe sa mai exersez. In mod sigur data viitoare, "recolta" va fi mult mai mica. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Oricum, dupa muuuult timp azi am si eu o capatina "prezentabila". (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) Bravo, s-o stapanesti sanatoasa si frumoasa (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ! |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Am cumparat o Rowenta de la flanco. Multumesc frumos! (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)
Arata asa: (IMG:http://www.price.ro/images/preturi/big/49610.jpg) |
|
|
roxanica10 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Da...e identica cu a mea. Are 2 perii, nu? Sunt sigura ca in timp vei capata indemanare. Ai grija s-o tii in cutie si in suportul ala de plastic (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) . Tin minte ca o data cand am fost la mare mi-am lasat in camera de hotel o perie din aia rotunda, cum folosesc tipele la coafor. Cand am venit am gasit-o plina de praf si cu tot spalatul din lume, n-a mai iesit praful ala din ea. Periile astea fiind mai rare, se pot curata mai usor.
|
|
|
![]()
|
|
Pai are o cutie taare faina. Da, doua perii are, eu am folosit-o pe cea mica. Am fost cuminte si am bagat-o in suportul ei. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Cred ca au si rol sa nu "boteasca" firele periei. |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Hm..suna interesant..Mi-as lua si eu.. (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Dar am si eu o veche intrebare: astea nu strica parul? De exemplu de placa sau ondulator am oroare.
|
|
|
roxanica10 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Pai si eu am oroare de cele doua mentionate de tine, Sweet, dar astea chiar nu-l strica. Mai ales daca-l intretii si-i faci tratamente de hidratare consecvent. Ideal e sa folosesti peria pe treapta 1, dar eu nu prea am rabdare si tot la treapta 2 ajung. In 15 min sunt gata. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 10th May 2025 - 06:29 AM |
|