![]() |
![]() ![]() |
![]() |
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
da...sunt alergica la muncit (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif)
|
|
|
roxanica10 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Neata fetelor!
Angelu' nu dispera...las ca trec toate. O sa te obisnuiesti si cu programul pan' la urma. Totul ti se pare ciudat pentru ca trebuie sa-ti schimbi obiceiurile. Pe mine ma doare burta (ovarele) si n-am nici un chef de munca. Va pup! |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 779 Joined: 3-November 06 From: pe malul apei... Member No.: 673 ![]() |
Neatza fetele...eu am venit cu barca la munca (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
roxanica10 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Bubu, chiar am vazut la stiri. E nasol la C-ta, nu? Nu stiu daca sa mai merg in weekend ori ba. Sper sa-si revina vremea.
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 751 Joined: 14-April 07 Member No.: 1,478 ![]() |
Angel, nu dispera..... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Curaj....eu nici acum nu m-am obosnuit cu trezitul dimineata!!!! |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 49 Joined: 2-August 07 From: Bucuresti Member No.: 1,971 ![]() |
incepe sa mi se faca foame (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,819 Joined: 25-December 06 From: Pe canapeaua rosie Member No.: 893 ![]() |
poke ti-am dus dorul (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
angel uite ca te sustin si eu (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) daca te face sa te simti mai bine si eu m-am trezit cu un nenorocit plus de asta afta mea de pe buza mi s-a umflat si acum sunt o adevarata Jolie; pacat ca arata a rana si se duce din sexiciune (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) bubu....sper ca nu e nici pe departe cum am vazut la TV rox....in weekend se anunta vreme buna, fara precipitatii ba chiar cu soare! Asa ca fugi la mare.....si eu cred ca am sa fac asta! |
|
|
fortelady |
![]()
|
Musafir ![]() |
eu am o masea de minte care ma chinuie ... iese! dracu a mai vazut la aproape 30 de ani sa-mi vina mintea? (IMG:style_emoticons/default/afro.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,819 Joined: 25-December 06 From: Pe canapeaua rosie Member No.: 893 ![]() |
eu am o masea de minte care ma chinuie ... iese! dracu a mai vazut la aproape 30 de ani sa-mi vina mintea? (IMG:style_emoticons/default/afro.gif) numa' sa iasa! Eu mi-am luat-o rau cu ele....ba ieseau....ba dadeau inapoi ( (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) ) apoi le-a mancat asa de tare ca mi-au inflamat gingiile si aratam ca un sac de box!!! Nasol moment (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) |
|
|
fortelady |
![]()
|
Musafir ![]() |
pai e 3/4 iesita. mama ei, ca imi creste pe stres.
de 2 ani ma chinuie... |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 15th May 2025 - 03:38 PM |
|