IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

471 Pages V  « < 403 404 405 406 407 > »   
Closed TopicStart new topic
> Acneea - Totul despre acnee
bebe_maria
post Aug 10 2007, 02:52 PM
Post #4041

Membru de Onoare

Group: Membru de Onoare
From: craiova
Member No.: 269

17girl atunci sa ai grija de tine in continuare si sper sa scapi de toate problemele (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post
Florina
post Aug 10 2007, 08:48 PM
Post #4042

Dependent

Group: Dependent
From: Baia Mare
Member No.: 491

Salut scumpelor,
Eu iau roaccutane deci tenul e mai bine am facut aproape 3 luni tratament. Mie parca incep sa imi treaca si semnele. Eram si eu hotarata ca prin octombrie sa fac peeling dar nu stiu dak o sa mai fie nevoie o sa vad cand ajung la sfarsitul tratamentului cu roacc.
pupici (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

+Quote Post
17girl
post Aug 10 2007, 10:57 PM
Post #4043

Incurabil

Member No.: 185

merci bebe... (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) asa sa fie
am fost la solar si am stat5 min.. n-am patit nimic dar nici nu se vede nimic (am mai facut vreo 3 sedinte si inainte).. pe corp ma bronzez chiar ok dar pe fata nu... (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) poate ma apuc de betacaroten sa ma bronzez mai repede

+Quote Post
bebe_maria
post Aug 11 2007, 12:13 AM
Post #4044

Membru de Onoare

From: craiova
Member No.: 269

17girl poate tenul il exfoliezi mult mai mult/des si de-asta nu se coloreaza asa repede

+Quote Post
17girl
post Aug 11 2007, 08:13 AM
Post #4045

Incurabil

Member No.: 185

da, s-ar putea sa fie si asta.. mai ales ca abia mi-am luat un exfoliant deborah care mi se pare f misto.. dar peste tot citesc ca nu e bine sa exfoliezi tenul daca ai cosuri... cred ca e adevarat ..

+Quote Post
geoo
post Aug 11 2007, 11:19 AM
Post #4046

Membru de Onoare

From: Pe canapeaua rosie
Member No.: 893

QUOTE(17girl @ Aug 11 2007, 09:13 AM) *
da, s-ar putea sa fie si asta.. mai ales ca abia mi-am luat un exfoliant deborah care mi se pare f misto.. dar peste tot citesc ca nu e bine sa exfoliezi tenul daca ai cosuri... cred ca e adevarat ..

Daca ai leziuni acneiforme nu este indicat sa faci gomaj din cauza ca poti provoca rani si mai adanci! Dar poti ocoli locurile respective; iar daca folosesti pt exfoliere masca de aspirina este chiar indicat pt ca atat iaurtul cat si acidul acetilsalicilic reduce inflamatia!!

+Quote Post
rafaela
post Aug 12 2007, 06:28 PM
Post #4047

Contaminat
*

Group: Contaminat
From: Bacau
Member No.: 2,030

bai...uitatzi care e faza...cam de o luna au inceput sa`mi iese coshuri nashpa tare pe obraji si frunte....dar vreau sa spun ca pe obraji am multe tare!!!!!!!!! si arat oribil!!!!!!!!!! mi`e rushine sa mai si ies din ksa...va rog help!!!!!!!!!! m`au sfatuit mai multi prieten sa incep Zineryt...:-s...ce ziceti? pls help..cei care aveti mai multa experienta. note: pana acum nu am mai facut niciun tratament impotriva acneei deoarece nu prea am avut mari probleme.

+Quote Post
geoo
post Aug 12 2007, 06:39 PM
Post #4048

Membru de Onoare

From: Pe canapeaua rosie
Member No.: 893

rafaela, stiu ca sunt multe pagini, dar incearca te rog sa citesti cat mai mult! Vei gasi mai multe informatii si pareri decat daca reluam pe scurt ce a fost deja spus! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
angeldust
post Aug 12 2007, 06:50 PM
Post #4049

Musafir

Domnisoara "Bah uite care e faza" ...Daca te chinui si tu putin sa scrii mai ordonat ai mai multe sanse sa iti raspunda lumea (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)

Eu vroiam sa va anunt ca tratamentul cu gemoderivatele pacii nu mi-a priit deloc asa ca l-am intrerupt. Saptamana asta ma duc sa imi iau Boreade 12 sa vad cum o fi cu el.

+Quote Post
Cindy
post Aug 13 2007, 08:13 PM
Post #4050

V.I.P.

Group: Administratori
From: the Moon
Member No.: 180

Angel, spune-mi ce probleme ai tu cu tenul, eu folosesc de mult Bor Exf Forte 12..(IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Cat este Flavo-C si pe unde gasesc? Ma tenteaza sa mi-l achizitionez.Stiu ca vitamina C este foarte buna pentru ten, dar o fi buna si pentru micile mele gauri ((IMG:style_emoticons/default/valea.gif) ) in piele?In legatura cu punctele negre, nu il voi folosi pe nas si pe barbie,desi nu prea am probleme cu punctele negre,doar asa din precautie (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post

471 Pages V  « < 403 404 405 406 407 > » 
Closed TopicStart new topic
2 User(s) are reading this topic (2 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 25th June 2025 - 09:24 AM