IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

14 Pages V  « < 5 6 7 8 9 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Cum e pe alte forumuri? Cite alte forumuri ati mai frecventat?, Adaptarea la viata pe forum...Sau mariajul cu lumea virtuala
Cum e pe alte forumuri?
You cannot see the results of the poll until you have voted. Please login and cast your vote to see the results of this poll.
Total Votes: 50
Guests cannot vote 
contraste
post May 27 2007, 07:54 AM
Post #61

Musafir

Ce să spun?
Adevărul, nu?
Navighez pe internet de când acesta a intrat în RO. Îmi place, este pentru mine ca oxigenul.
Nici nu mai ştiu pe unde am sau nu am conturi.
Dar ştiu precis pe unde rămân...
Vedeţi voi că nu mai scăpaţi de mine !
Go to the top of the page

+Quote Post
Philia
post Jun 13 2007, 08:09 PM
Post #62

V.I.P.

Group: Editorialist
From: Craiova
Member No.: 924

pe lovetime si anticonceptionale.ro mai sunt activa....

+Quote Post
Meg
post Jul 7 2007, 11:02 AM
Post #63

Membru de Onoare

From: Here and There
Member No.: 70

aoleu, pe anticonceptionale zace atata prostie si inconstienta adunata la un loc ca mi vine sa ma arunc.. (mai ales inconstienta si ignoranta)

+Quote Post
Philia
post Jul 7 2007, 06:46 PM
Post #64

V.I.P.

meg...am vazut si eu dar intru pentru ca moderatoarea este super si de fiecare data cand am avut vreo intrebare am avut raspunsuri ok din partea ei.

+Quote Post
Meg
post Jul 8 2007, 08:06 PM
Post #65

Membru de Onoare

te referi la Nashira? aatunci cand postam si eu.. multa vreme.. mi-a facut observatie si mi-a zis ca mi da ban pentru ca i-am spus unei fete ca nu ii inteleg mesajul.. scria cu k, ortograme nexam, romano-engleza..
de parca ar fi fost greu sa schimb un ip, sa fac alt cont, sa sa sa .. dar mi s-a aplecat. mi se pare ca fetele alea apartin altei lumi, sincer.
dar noooo, subject closed. fiecare cu ce stie, cu ce (nu) are..

+Quote Post
Philia
post Jul 9 2007, 06:55 AM
Post #66

V.I.P.

ma refer la doctoressa (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
datorita ei an gasit un medic super in craiova si de fiecare data cand am nevoie de un sfat minor scriu pe forum....

+Quote Post
Meg
post Jul 9 2007, 06:27 PM
Post #67

Membru de Onoare

a, cea care da sfaturi.. cu 2 avorturi la activ.
da' ziceam ca am incheiat subj (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
Diana.
post Aug 11 2007, 01:48 PM
Post #68

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

Zilele astea am dat niste raite pe alte forumuri frecventate in special de femei. Si mi-a crescut inima ca un cozonaaac cind am realizat ca da, avem cea mai titrata, inteleapta si inteligenta comunitate online destinata femeilor! Bine-nteles, raportand numarul de utilizatorilor super ok, la calitatea mesajelor, subiectelor discutate, etc la ... restul.

+Quote Post
geoo
post Aug 11 2007, 04:20 PM
Post #69

Membru de Onoare

Group: Membru de Onoare
From: Pe canapeaua rosie
Member No.: 893

QUOTE(Maàt @ Aug 11 2007, 02:48 PM) *
Zilele astea am dat niste raite pe alte forumuri frecventate in special de femei. Si mi-a crescut inima ca un cozonaaac cind am realizat ca da, avem cea mai titrata, inteleapta si inteligenta comunitate online destinata femeilor! Bine-nteles, raportand numarul de utilizatorilor super ok, la calitatea mesajelor, subiectelor discutate, etc la ... restul.

Stiam eu ca nu degeaba am ramas impresionata cand v-am gasit! Si stiam eu ca nu raman degeaba (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) !!! Eu nu am avut curiozitatea sa intru pe alte forumuri ci doar unde am fost inregistrata cu japca....dar ma rog....m-am chinuit sa opresc spam-urile! Insa cand mai am unele intrebari si dau pe google ma mai baga in anumite discutii pe anumite forumuri ... din pacate nimic nu ma tenteaza sa-l rasfoiesc cu mai multa atentie (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

+Quote Post
Cindy
post Aug 12 2007, 01:24 AM
Post #70

V.I.P.

Group: Administratori
From: the Moon
Member No.: 180

Si eu m-am mai uitat pe alte forumuri din curiozitate, sa vad ce discutii si ce preocupari mai au femeile din ziua de azi, dar mie chiar mi se pare forumul asta altfel (dupa cum spune si titlul unui topic (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) ), nu exista termen de comparatie in raport cu altele..(IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post

14 Pages V  « < 5 6 7 8 9 > » 
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 8th June 2025 - 11:59 PM