IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

26 Pages V  « < 5 6 7 8 9 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Placa de intins parul
Kitten
post Apr 14 2007, 11:07 PM
Post #61

Incurabil

Group: Membru de Onoare
From: Kronstadt
Member No.: 783

mi-am luat si eu in sfarsit S2003 de la remington! dar eu am dat 2.160.000 pe ea, din carrefour (IMG:style_emoticons/default/angry.gif) sunt foarte happy cu ea, face parul super! (eu am avut una foarte ieftina inainte, cu tabla (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) )
Go to the top of the page

+Quote Post
Bia
post Aug 11 2007, 03:09 PM
Post #62

make-up artist

Group: Administratori
From: Otopeni
Member No.: 819

Mi-am luat si eu placa, FINALLY!!!!!!!! Remington S1031 Slim. Exact aceea de care zice Chocolatte cu DVD. Mi se pare ok. Am vazut acolo si placa de care ziceai tu (adica mi-a aratat-o mama), dar dat fiindca stilista mi-a recomandat modelul asta (de fapt ea pe acesta il avea) am luat asa... Sunt super HAPPY ca mi-am luat-o. (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)

+Quote Post
Madeleine
post Aug 31 2007, 06:31 PM
Post #63

Contaminat
*

Group: Contaminat
From: Oradea
Member No.: 2,097

Bia, cat a costat placa ? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
jolie
post Aug 31 2007, 06:40 PM
Post #64

Incurabil

Group: Obsedat
Member No.: 1,478

QUOTE(Bia @ Aug 11 2007, 04:09 PM) *
Mi-am luat si eu placa, FINALLY!!!!!!!! Remington S1031 Slim. Exact aceea de care zice Chocolatte cu DVD. Mi se pare ok. Am vazut acolo si placa de care ziceai tu (adica mi-a aratat-o mama), dar dat fiindca stilista mi-a recomandat modelul asta (de fapt ea pe acesta il avea) am luat asa... Sunt super HAPPY ca mi-am luat-o. (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)

Sa o folosesti cu placere!

+Quote Post
Bia
post Aug 31 2007, 07:20 PM
Post #65

make-up artist

QUOTE(Madeleine @ Aug 31 2007, 07:31 PM) *
Bia, cat a costat placa ? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Vreo 250 lei.

QUOTE(jolie @ Aug 31 2007, 07:40 PM) *
Sa o folosesti cu placere!

Merci.

+Quote Post
kalua
post Aug 31 2007, 09:47 PM
Post #66

Musafir

Eu am una de la Hair Tools (cumparata tot la coafor) si sunt foarte multumita de ea.

+Quote Post
alsya20
post Sep 3 2007, 01:18 AM
Post #67

Contaminat
*

Group: Contaminat
From: madrid
Member No.: 2,128

QUOTE(17girl @ Feb 17 2006, 01:42 PM) *
      chiar daca iti iei o placa de intins (de ex cea de la philips pe care o am si eu acum- am mai avut una revlon ceramca f f slaba) parul tot nu o sa-ti stea drept . Eu nu-l am f cret , e doar ondulat, si cand il vreau drept drept apelez la foen (ala rowena- avea mai demult o reclama la tv ) intai, apoi la o solutie de indreptat (de ex de la wella l`oreal etc) si abia apoi la aparatul asta la care, apropo,  ii facea reclama in filmul "rebelii" daca il stii. Cam asta e experienta mea cu placile de indrepat...
        Acum mi l-am facut permanent drept si sta destul de ok.... dar tot trebuie si placa, solutie etc

pup`s & hugs
sunt noua pe aici.. am parul cret si nu il suport. sunt nebuna sa il am drept. am avut o placa rowenta si nu am fost prea multumita de ea.acum am una braun dar nici asta nu e stralucita. imi doresc foarte mult sa incerc un indreptat permanent, dar nu stiu nimic despre asta. dak ai putea sa imi dai niste detalii:ce salon,ce solutie se foloseste, cat dureaza, cat costa etc. sunt din constanta, u unde ti l-ai facut permanent drept?

+Quote Post
cami777
post Sep 26 2007, 08:46 PM
Post #68

Musafir

dupa multe investigatii prin magazine si dupa ce am discutat si cu cativa utilizatori de placa, mi-am cumparat din gama profesionala una super-ok (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) este "GA.MA" si ce pot sa va spun? este utilizata in saloane, ajunge pana la 220 grade in 2 secunde. poseda "tehnologia ion ceramic"...am dat pe ea 3 mil (in salon), dar daca as fi cumparat-o de la reprezentanta ar fi fost aprox 3.7-4 mil.

+Quote Post
Bia
post Sep 30 2007, 02:31 PM
Post #69

make-up artist

Am vazut reclama la Remington aia cu pudra de diamant, ceramica si turmalina. Am citit undeva ca e cam 230 lei. Ati incercat-o? Ati auzit de ea ceva? Eu am varianta cealalta de la ei, cu teflon, ceramica si turmalina... pe care i-as face-o cadou sora-mii si mi-as lua eu ultimul model daca e mult mai bun:D.

+Quote Post
walpurgik
post Sep 30 2007, 02:35 PM
Post #70

Musafir

Pentru ce pudra de diamant, breee, slefuieste? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post

26 Pages V  « < 5 6 7 8 9 > » 
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 13th May 2025 - 10:57 PM