![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,819 Joined: 25-December 06 From: Pe canapeaua rosie Member No.: 893 ![]() |
Sper sa te ajute pe parcurs!
Eu sunt mai ciudata....cand aveam nevoie de marketing am invatat economie, cand aveam nevoie de jurnalism am invatat marketing; prin alte cuvinte mereu ma tenteaza ceva..dar nu ce fac in momentul ala asa ca de mine s-a distantat jurnalismul rau de tot; poate si fiindca mi-am dat seama cat de corupta era lumea mea perfecta (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) ! Deci la povesti cu mine..... Pana una alta am mai bagat un snickers dar aman inevitabilul.....trebuie sa mananc (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Later edit: Evident ma plictisesc.....am facut toate testele puse de maat (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
Iar e potop! Si trazneste de parca vine sfarsitul lumii (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,819 Joined: 25-December 06 From: Pe canapeaua rosie Member No.: 893 ![]() |
he he szi stiu ca angel e tare, dar pot sa jur ca ai fost si o mireasa senzationala!!!!
Superb avatarul! |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
Asta nu e de la nunta. Pozele de la nunta inca nu le am (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Poza e facuta cand tocmai imi luasem voalul si il probam
|
|
|
![]()
|
|
Asta nu e de la nunta. Pozele de la nunta inca nu le am (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Poza e facuta cand tocmai imi luasem voalul si il probam Serios?! Eh....pe mine m-a dus de nas! Chiar admiram cum iti statea voalul pe par (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) suuuuper natural I love it!! |
|
|
![]()
|
|
Mamuca crocodililor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 945 Joined: 4-May 07 From: Din floare in floare :) Member No.: 1,584 ![]() |
hellooooo ladiesssss (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) ce faceti? (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,356 Joined: 2-January 07 From: Craiova Member No.: 924 ![]() |
uite o cum a aparut (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Mamuca crocodililor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 945 Joined: 4-May 07 From: Din floare in floare :) Member No.: 1,584 ![]() |
da, da, sunt pe sistem (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) am intrat sa salut tuamnele si tuomnisuarele (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)
dar restul lumii unde-i? |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
L-a luat apa pare-mi-se. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Se distreaza fetele... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
helllllloooo, buhuuuu
maaii eee cinevaaaa?! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Edit: he...si tu Brutus sweet? (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) la ora asta mama? Ce-i cu tine?! |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 21st July 2025 - 12:11 AM |
|