![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 751 Joined: 14-April 07 Member No.: 1,478 ![]() |
Mie imi place mult.....desi nu am purtat niciodata colanti, sincer ma vad imbracata asa.....
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Iti sta foarte bine, Poke! (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Si arati foarte bine, nu esti slaba cum spunei tu! (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,356 Joined: 2-January 07 From: Craiova Member No.: 924 ![]() |
mersi pentru compliment!
abia acum cateva luni am inceput sa ma ingras...dar am suferit enorm din cauza oaselor care se vedeau pretutindeni (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) acum sunt fericita cand ma inltalnesc cu oameni care nu m au vazut de mult si imi spun ca m am mai ingrasat.... |
|
|
roxanica10 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Bluzita primita cadou de la Lotte (de ziua mea) (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Poza-i facuta cam de aproape...sa nu va speriati (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) .
(IMG:http://i143.photobucket.com/albums/r158/roxanica10/DSC01567-1.jpg) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Ce draguta e! Si ce frumos esti bronzata! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 751 Joined: 14-April 07 Member No.: 1,478 ![]() |
Foarte draguta..si imi place mult si ce ai la gat!!!
|
|
|
roxanica10 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Pai Sweet, inca n-ai vazut arsurile de pe fata si din cap, ca acolo unde aveam carare m-a ars soarele (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) .
Si mie imi place lanticul ala Jolie si-l port destul de des. Il pot asorta la multe lucruri vara. |
|
|
walpurgik |
![]()
|
Musafir ![]() |
Cred ca te prind de minune si culorile din ea! (IMG:style_emoticons/default/322.gif)
Cat despre bronz, confirma-mi ca te bronzezi extrem de facil, ma uit dupa ten! Frumos! |
|
|
![]()
|
|
Oli, Popeye's babe ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,290 Joined: 7-February 06 From: Bucuresti Member No.: 194 ![]() |
Suuuper draguta! Imi place mult si colierul. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
|
|
|
roxanica10 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Cred ca te prind de minune si culorile din ea! (IMG:style_emoticons/default/322.gif) Cat despre bronz, confirma-mi ca te bronzezi extrem de facil, ma uit dupa ten! Frumos! Multumesc Walpu! Fetelor imi vine sa rad, voua vi se pare ala bronz frumos? Sunt mai mult arsa. In ultimii ani, de fiecare data cand ma expun la soare ma aleg cu iritatii sau arsuri, pentru ca nu ma dau tot timpul cu creme de protectie. Sora-mea e un pic mai creola si se bronzeaza rapid...adica nu se inroseste, merge direct spre maron. A..si daca va uitati la incheietura imi vedeti si cea mai ramas din vanataia care mi-a ramas de cand mi-au recoltat sange pentru analize (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) . Acum am observat si eu amanuntul asta. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 22nd July 2025 - 06:28 PM |
|