IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

37 Pages V  « < 14 15 16 17 18 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Fitness si inceput de dieta, Grup de sprijin
midnight
post Jul 21 2007, 10:58 AM
Post #151

Dependent

Group: Membru
From: Timisoara
Member No.: 1,366

Da, si eu am patit chestia aia la inceput (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Pe urma nu.
Stiu cum e sa nu ai chef, sa iti fie lene, sa iti vina sa iti bagi picioarele, insa te rog ai incredere cand iti spun ca dupa cateva sedinte CHIAR vei simti diferenta, ai sa vezi ca devii mult mai rezistenta si o sa ajungi sa te simti rau cand trec doua zile fara sa faci sport (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Dar numai de tine depinde sa incepi.
Go to the top of the page

+Quote Post
walpurgik
post Jul 21 2007, 02:27 PM
Post #152

Musafir

Na ca ma bag si eu in sfarsit la fitnessait. Dupa o absenta inexplicabila de pe scena fitnessului, mimand lipsa timpului, absenta motivatiei sau a companiei prietenesti intr-un mediu atat de sadic, oboseala, le-am facut vant la toate lenile si m-am dus la macelarit muschi pt inceput, caci asta s-a si intamplat dupa o perioada cam mare de relâche fizic. Si de ascultatoare ce am fost de nenea antrenorul sa traiti (IMG:style_emoticons/default/bataita.gif) , ieri si alaltaieri am fost semiparalizata, cu miscari de zombie lovit cu troaca in cap (IMG:style_emoticons/default/rock.gif) , cu febra si o intindere constrangatoare la picioare, abdomen, maini, piept, mai este ceva oare? (IMG:style_emoticons/default/wacko.gif) Partea cu adevarat distractiva e ca n-am dormit deloc noptile astea de durere, parca intrase muschiul reumatic al bunicii-mi sub chelea mea de aligator fitnessait. Ieri am fost in recovery total, cu impiedicatul gratios la intrarea in vana, ajutorul social la asezat pe wc, mutatul cu macaraua a unui picior de pe o parte pe cealalta, plus un vis chinuitor in cele cateva clipe de atipire, in care se facea ca eram pandita de un bandit intr-o casa care nu era a mea si al carei proprietar nu-l cunosteam. Azi ma duc triumfator sa mai chilaresc ce a mai ramas viu din muschii mei si poate, for the better, sa-mi scot fébrile febríle din depresiunile creierului. (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)

+Quote Post
Cleo
post Jul 21 2007, 07:33 PM
Post #153

moderator

Group: V.I.P.
From: Montreal
Member No.: 34

girlies uite un link (primul) pus de-o fata la clubul montignacelor ...restul le-am gasit pe urma

exercitii pe grupe de muschi care dureaza 8 minute. Mie optul ala imi suna atat de dulce in urechi incat le fac numai de drag si-s eficiente, alea pt fund sunt crima curata dar 8 minute rezista oricine

abdomen
http://youtube.com/watch?v=Bke8a4Skgn4

fund
http://youtube.com/watch?v=mXu3KmCUSag&...ted&search=

picioare
http://youtube.com/watch?v=YmTmWff26ls&...ted&search=

brate
http://youtube.com/watch?v=GbgAKpNkIYo&...ted&search=

le iubesc asa de tare incat de teama sa nu dispara de-acolo le-am cautat pe ebay si mi le-am si cumparat. Acum astept colet, e o editie mai noua isa cu aceleasi exercitii.

Spune instructorul ala la un moment dat: work smart not hard.... iar eu sunt perfect de acord cu el.

+Quote Post
midnight
post Jul 21 2007, 08:17 PM
Post #154

Dependent

From: Timisoara
Member No.: 1,366

Referitor la exercitii de aerobic non-Pilates.. (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
Ladyfriend a lui tata (50 ani, 170, 58 kg (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) ) a mers de 2-3 ori pe saptamana la aerobic timp de vreo 6 luni si utima data cand am vorbit cu ea se plangea ca, desi pe cantar nu pare sa se fi ingrasat sau sa fi slabit, simte ca pica altfel hainele pe ea si ca blugii ii sunt un pic mai stramti, si toate astea din cauza ca a facut masa musculara (m-a lasat sa o pipai si are fyber.. omg ce ferma poate fi). Si nu ii place cum arata pentru ca muschii par mai rotunjiti, nu alungiti.

Eu stiam ca lucrul cu greutati are efectul asta, si de cand am vorbit cu ea ma gandesc sa imi vad doar de exercitiile de cardio si ceva pilates, si sa renunt la ideea de cardio dimineata de 3-4 x pe sapt si aerobic cu instructor seara de 2-3 x pe sapt (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

Edit, ma rog, sper ca peste 25 de ani sa am si eu aceleasi dileme ca ea in legatura cu cum imi vin blugii peste niste muschi tari ca piatra (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post
divi2007
post Jul 22 2007, 05:46 PM
Post #155

Musafir

cleo esti o scumpa (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) am facut si eu exercitiile puse de tine cele de abdomene si brate sunt super mie asa de lene imi era dar astea sunt asa de bine realizate ca nu stii cum trece timpul sunt incantata fata de pilates imi plac mai mult

ma bucur ca in sfarsit am gasit exercitii pe placul meu (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
Simonac
post Jul 31 2007, 07:49 AM
Post #156

Contaminat
*

From: Bucuresti
Member No.: 1,925

clara, ieri am vazut link-urile postate de tine si m-am hotarat sa le incerc si eu, ca vorba voastra, ce-s 8 minute?
am inceput cu cele pt fese... ce sa zic... crima curata (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) : dupa 4 min curgeau apele pe mine...a trebuit sa strang din dinti ca sa le termin.
apoi le-am facut pe cele pt brate, si apoi am mancat (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) doar o fripturica mica, cu putin sos dijonnaise
dar diseara sunt hotarata sa le incerc si pe cele pt abdomen, pt ca acolo am cea mai mare nevoie si sper sa reusesc si eu sa le execut pe toate.
FELICITARI fetelor care au reusit!
imi pare bine ca postati ce mancati in fiecare zi, cata apa beti si ce exercitii faceti, pt ca motivati multe fete.
de azi inainte o sa incerc si eu sa tin o evidenta mai stricta la mancare, exercitii si kilograme

+Quote Post
Simonac
post Aug 2 2007, 07:27 AM
Post #157

Contaminat
*

From: Bucuresti
Member No.: 1,925

kitten, arissuca, hellooooo, unde sunteti? parca topicul era facut ca grup de sprijin... toata lumea e in concediu???
astept incurajarile voastre ca de 2 zile n-am mai facut pic de sport si de bine ce dadusem 3 kg jos, unul l-am pus la loc (IMG:style_emoticons/default/crying.gif)

+Quote Post
Cleo
post Aug 15 2007, 06:53 PM
Post #158

moderator

Group: V.I.P.
From: Montreal
Member No.: 34

QUOTE(Simonac @ Jul 31 2007, 01:49 AM) *
clara, ieri am vazut link-urile postate de tine si m-am hotarat sa le incerc si eu, ca vorba voastra, ce-s 8 minute?
am inceput cu cele pt fese... ce sa zic... crima curata (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) : dupa 4 min curgeau apele pe mine...a trebuit sa strang din dinti ca sa le termin.
apoi le-am facut pe cele pt brate, si apoi am mancat (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) doar o fripturica mica, cu putin sos dijonnaise
dar diseara sunt hotarata sa le incerc si pe cele pt abdomen, pt ca acolo am cea mai mare nevoie si sper sa reusesc si eu sa le execut pe toate.
FELICITARI fetelor care au reusit!
imi pare bine ca postati ce mancati in fiecare zi, cata apa beti si ce exercitii faceti, pt ca motivati multe fete.
de azi inainte o sa incerc si eu sa tin o evidenta mai stricta la mancare, exercitii si kilograme

Simonac tu cu mine vorgheai aci (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) ?

despre "cheful" de sport
cele 8 minute-s nimic fata de cate 1 ora de aerobic si nu mai stiu cate minute de fitness (asa faceam pe la 18 ani ...drept e ca dupa 2 saptamani aratam impecabil)
Eu as combina zilnic sa spunem maxim 3 si minim 2 exercitii .... brate picioare abdomen ... sau fund abdomen brate etc ... insa le-as roti in asa fel incat sa fac totusi de 3 ori pe saptamana fiecare grupa de muschi. 16 sau 24 minute e mai nimic si cel mai incurajator este faptul ca functioneaza iar efortul e minim.

Oare aici v-am spus ca mi-am comandat pe ebay dvd-ul cu 8 minutes pilates ...
L-am primit (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) . Acum sunt niste tipe care au compactat cele 8 minute pt fiecare grupa in 8 minute cu totul (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) ... am trecut direct la avansati si sunt fleasca dupa cele 8 minute insa parca numai 8 minute pe zi pt tonus e prea putin. O sa mai perseverez cu ele si va spun, eu insa v-as incuraja sa le faceti pe celelalte ca-s minunate.

v-am convins? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

hai ca io va tzin pumnii (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

+Quote Post
divi2007
post Aug 15 2007, 10:24 PM
Post #159

Musafir

cleo vad ca te pricepi (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) mi si mie pls pt intretinere nu vreau sa slabesc dar sa se vada corpul mai frumos, cam cat ar trebui sa fac ma refer la cele 8 min mie una mi se ar simple si as mai putea sa fac inca 8 ( asta dupa vreo 5 min pauza)si cam ce ar trebui lucrat intr o zi ce grupe de muschi si cate min pt fiecare
(IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

+Quote Post
Diana.
post Aug 15 2007, 10:37 PM
Post #160

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

Am bicicleta, am bicicleta,
E si utila, e si cocheta.
tararaaaaaaaaaaaam ! (IMG:style_emoticons/default/dance.gif) (IMG:style_emoticons/default/dance.gif) (IMG:style_emoticons/default/dance.gif)

+Quote Post

37 Pages V  « < 14 15 16 17 18 > » 
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 19th May 2025 - 06:34 PM