IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

10 Pages V  < 1 2 3 4 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Apa termala, Mit sau nu?
Philia
post Aug 18 2007, 08:08 AM
Post #11

V.I.P.

Group: Editorialist
From: Craiova
Member No.: 924

eu ma spal cu apa plata cand am chef si cu apa de la robinet in general.
pentru ca nu ma descurc sa mi torn singura apa din bidon (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post
divi2007
post Aug 18 2007, 10:16 AM
Post #12

Musafir

QUOTE(pokemon @ Aug 18 2007, 09:08 AM) *
eu ma spal cu apa plata cand am chef si cu apa de la robinet in general.
pentru ca nu ma descurc sa mi torn singura apa din bidon (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

la fel si eu poke nu pot sa mi torn singura apa din sticla si atunci ma enervez si ma spal cu cea de la robinet chiar daca nu e cea mai buna alegere

am auzit pareri diferite la tv cum ca apa plata ar fi buna, alta zicea ca apa minerala e cea mai buna acum (IMG:style_emoticons/default/unsure.gif)

+Quote Post
Cindy
post Aug 18 2007, 02:08 PM
Post #13

V.I.P.

Group: Administratori
From: the Moon
Member No.: 180

Si eu tot cu apa de la robinet, nu prea am rabdare cu apa plata, minerala. Stiu ca nu e cea mai buna alegere, dar cat rau poate sa faca acum? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Si sper eu ca, compensez cu altele. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
17girl
post Aug 23 2007, 01:28 AM
Post #14

Incurabil

Group: Membru de Onoare
Member No.: 185

eu daca nu ma spal cu apa de la robinet am probleme cu cosurile (si daca ma spal in alt oras cu apa de la robinet tot asa imi provoaca o groaza de alergii). cred ca tenul meu s-a obisnuit cu apa asta si cand ma spal cu altceva (apa fiarta, plata sau minerala nu mi merg la fel de ok)
sweet_girl, prea multa sare am vrut eu sa spun.. eu ma irit de la apa cu sare (iar cea uriage are f multa)

+Quote Post
Nimphetamin
post Aug 24 2007, 04:20 PM
Post #15

Membru de Onoare

Group: Membru de Onoare
From: Bucuresti
Member No.: 1,359

Eu am folosit de la Avene si Uriage. Nu pot spune ca a avut vreun efect vreuna, pt ca am un ten curat, fara probleme.
Am incercat ca sa nu spun ca nu am incercat si sprayurile cu apa termala (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
Cindy
post Aug 28 2007, 12:36 PM
Post #16

V.I.P.

prea multa sare am vrut eu sa spun.. eu ma irit de la apa cu sare (iar cea uriage are f multa)
Are multa sare? Sarea, din nu foarte multele mele cunostinte de chimie, este NaCl, si parca nu am vazut NaCl in compozitia ei.. (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
Oricum, fiecare reactioneaza in felul lui. Eu ma inteleg foarte bine cu ea. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Nu pot spune ca a avut vreun efect vreuna, pt ca am un ten curat, fara probleme.

Ce ma enerveaza cand aud asta..(IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
walpurgik
post Aug 28 2007, 12:42 PM
Post #17

Musafir

Sweet, are si sodiu si clor, dar nu stiu daca se iubesc intr-atat de mult sa faca NaCl (clorura de sodiu), desi de la gustul usor sarat as putea trage concluzia ca s-au cam iubit prin compozitie. (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)

+Quote Post
Cindy
post Aug 28 2007, 12:46 PM
Post #18

V.I.P.

QUOTE(walpurgik @ Aug 28 2007, 11:42 AM) *
Sweet, are si sodiu si clor, dar nu stiu daca se iubesc intr-atat de mult sa faca NaCl (clurura de sodiu), desi de la gustul usor sarat as putea trage concluzia ca s-au cam iubit prin compozitie. (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)

Da, asa m-am gandit si eu, cu exceptia gustului, ca nu am incercat-o. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Desi daca ar incepea sa se iubeasca tot ce contine in compozitie, nu stiu ce ar mai iesi.. (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)

+Quote Post
blu_dea
post Aug 28 2007, 02:44 PM
Post #19

Musafir

Eu am avut de la Avene,dar nu am obs.cine stie ce rezultate.In schimb,acum mi-am luat de la Uriage si constat ca imi face foarte bine.O aplic de vreo 3 ori pe zi,dimineatza,seara dupa demachiere si,daca mai simt nevoia,candva in timpul zilei.Parca m-a ajutat sa mai scap si de inesteticele cosuri,mi-a calmat pielea....Votez pt Uriage,deci (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
Meg
post Sep 1 2007, 04:23 PM
Post #20

Membru de Onoare

Group: Editorialist
From: Here and There
Member No.: 70

eu nu inteleg si pace cum poate fi folosita apa termala dupa machiaj pentru fixare. poti da si pe pleoape, nu curge? nu imprastie? (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)

+Quote Post

10 Pages V  < 1 2 3 4 > » 
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 14th May 2025 - 06:05 PM