![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Eu am acum Chanel - Mademoiselle, e putin cam tare pt mine, dar imi place. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Rezista destul de bine, cel putin pe haine, ca pielea mea il asimileaza imediat. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,877 Joined: 9-December 05 From: Here and There Member No.: 70 ![]() |
ultima achizitie: un estee lauder, plaisirs, exotic. e super.. imi place mult.
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 751 Joined: 14-April 07 Member No.: 1,478 ![]() |
Eu am un singur parfum care imi place enorm, ma reprezinta...Dior-J'adore, acum mi l-am luat iar. Desi o vreme folosisem Addict-Dior, am revenit la J'adore....
|
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Eu as da orice pentru o picatura de ANGEL - Thierry Muglier. Pe locurile urmatoare se claseaza Amor Amor - Cacharel, Lolita Lempika, Black Cashmere - Donna Karan, Mirracle, Mirracle Forever si FCUK
|
|
|
walpurgik |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu cred ca mugleru asta baga ceva afrodisiace in parfumul asta ca altfel nu-mi explic vasta apreciere. Eu l-am testat de cateva ori si decurge cam asa: un miros foarte puternic care incepe sa-ti patrunda adanc in piele de faci baie si tot nu se ia, la inceput de te da pe spate de ce tare e, mirosul nu-mi zice totusi nimic, in urmatoarele ore il tot miros sa vad care-i smenu' cu mania Angel, pe masura ce-si pierde din putere nu-mi place mai mult, dar imi tot vine sa-l miros. Foarte ciudata treaba asta (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) Alien parca imi place mai mult.
-lolita lempicka imi place si mie, e cam dulce, dar fin, sticla e o minunatie (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) -din colectia miracle mi-a placut si am avut miracle so magic, e super tare de vara la fel cu very irresistible summer glow de la givenchy -am un lacoste alb si e foarte gingas -un priscilla priestley Indian Summer si are cumva textura si mirosul unor parfumuri mai vechi, culoarea aia oranjie, insa mi se pare potrivit pentru toamna ca-i cam dulce, nu-i degeaba numele, nevertheless un miros aparte, foarte placut -celine dion, notes e usor si fresh asa -eau torride givenchy, cam mult citrus in ea, desi iti taie greata pe vremurile caniculare (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) -champs elysee, guerlain, miros puternic si foarte persistent, dar imi place -nu mi-am descoperit parfumul preferat din pacate pe care sa-l repet la infinit -preferat este parfumul pe care il achizitionez in momentul ala pentru ca asa imi zice mie ceva pan cevaul ala expira si cautarea continua |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
un miros foarte puternic care incepe sa-ti patrunda adanc in piele de faci baie si tot nu se ia, la inceput de te da pe spate de ce tare e, mirosul nu-mi zice totusi nimic, in urmatoarele ore il tot miros sa vad care-i smenu' cu mania Angel, pe masura ce-si pierde din putere nu-mi place mai mult, dar imi tot vine sa-l miros. Foarte ciudata treaba asta (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) Asa recunosti originalul de maimuta facatira; facatura se duce inainte sa ajungi sa faci baie; la un parfum original, ramine impregnat in piele si dupa ce faci baie, chiar daca freci pielea sa ii mearga fulgii. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) |
|
|
walpurgik |
![]()
|
Musafir ![]() |
Nu e regula si nu intru in teorii despre ph-ul pielii si alte chestii ca le stii si tu. M-am dat simultan cu vreo 3, angel, alien si cinema, fiecare pe parti diferite, dar in locuri unde se zice ca se pastreaza mai bine mirosul. Angelul a rezistat cel mai mult pe doi alien cu cinema la egalitate. Dar angel vreau sa zic ca mirosea ingrozitor de puternic si la cateva ore de la aplicare. Celelalte erau deja la notele finale ale compozitiei lor. Chestia cu angelul e ca imi venea constant sa imi bag nasu'n locul parfumat desi parfumul mi se parea neatractiv.
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Mda, ciudat... Mai ales ca spui ca nu te dai in vint dupa el. O fi punind ceva in el. Oricum, tot ciudat e.
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,440 Joined: 21-February 06 Member No.: 235 ![]() |
Exact senzatia asta am avut-o si eu cu Angel, wal.Prima data cand l-am mirosit pe cineva mi s-a parut gretos de tare.Apoi cand l-am aplicat pe piele, a fost tare la inceput si dupa o zi intreaga mie imi tot venea sa-mi bag nasul si sa ma miros.Parca eram dependenta de el, asa ca urmatoarea achizitie va fi un Thierry Muglier.
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,356 Joined: 2-January 07 From: Craiova Member No.: 924 ![]() |
eu sunt super indragostita de Angel (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)
cred ca am mai scris ceva de el (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) il tot cumpar de mai bine de 1 an si tot nesatula sunt (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) cred ca are in compozitie vreu drog (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 19th May 2025 - 06:08 PM |
|