![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Membru Posts: 9 Joined: 19-August 07 Member No.: 2,061 ![]() |
intradevar ,nu e usor sa iei in considerare unele sfaturi ,insa , modul in care il explici conteaza ,pt ca uneori uitam anumite detalii , fiind mult prea concentratii pe ce am pierdut uitam de ce am fii putut pierde cu adevarat
pt asta multumesc |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Ema, am o intrebare: de crezi ca are probleme psihice?
|
|
|
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
Ema, am o intrebare: de crezi ca are probleme psihice? cred ca-i vreun soi de refulare a supararii Ema subscriu cu Angelu la bataile de cap inutile. Eu i-as da inca 3 zile si-apoi i-as pune lucrurile la gunoi. Daca te-o intreba de ele ii spui sa-ti dea si niste bani pt depozitare. O relatie de 3 luni in care va certati nu-i una in care sa merite sa-ti doresti sa stai. O relatie amoroasa e numai miere si fluturi cel putin la inceput iar 3 luni pana la 1 an 2 pot spune ca-s la inceput. |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 325 Joined: 2-May 07 Member No.: 1,565 ![]() |
parerea mea e ca indiferent ce s-a intamplat intre voi, nu e cazu sa intrebi pe careva cum sa procedezi. acum, daca ti-a spus nu stiu cine de pe aici sa faci cine stie ce lucru, il faci ? nimeni nu traieste experienta ta cum o faci tu, deci judeca singura cum sta treaba si faci ce crezi ca trebuie si ce simti. in plus, nimeni nu te cunoaste pe tine, nici pe el si nici motivul pt care a plecat.
|
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
da spelandora, normal ca ar trebui sa luam hotarari singure, sa nu ne batem capul prea tare cu toti defectii...o gramada de "ar trebui asa si pe dincolo". Dar adevarul e ca toate avem momente in care ne e al drakului de greu sau in care facem opusul la "the right thing to do". Si de aia suntem femei si nu barbati. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Noua ne place sa vorbim despre problemele noastre, chit ca sfaturile ne ajuta sau nu cu ceva, important pentru noi e sa ne descarcam, sa spunem ce avem pe suflet.
Legat de lucrurile lui, eu zic asa : daca e ceva neinsemnat cum ar fi o periuta de dinti si un tricou...la gunoi cu ele, ca doar nu ai nevoie de chestii care sa iti reaminteasca mereu de el prin casa. Daca sunt chestii mai substantiale s-ar putea sa te trezesti ca vine dupa ele si iti face scandal ca le-ai aruncat si asa o sa aiba de ce sa se lege sa te mai terorizeze o tura. Acu tu stii cel mai bine ce fel de om e. Dar nu stii unde locuieste? El statea la tine? |
|
|
fortelady |
![]()
|
Musafir ![]() |
cand m-am despartit de fostu' boyfriend [care avea o gramada de tzoale la mine ramase] l-am bazait sa vina sa si le ia, nu a venit, le-am adunat in 2 saci si i-am lasat la el acasa. inclusiv tigarile, bricheta, peria de dinti, gelul de dush... ce mai avea pe la mine. acum, imi pare rau ca nu i-am pus in 2 saci de gunoi sa-i arunc peste gard (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Membru Posts: 9 Joined: 19-August 07 Member No.: 2,061 ![]() |
pentru inceput , am spus k are probleme psihice ,pentru ca initial noi stabilisem ca vine sa-si ia lucrurile de la mine( adica un geamantan plin de toale ,plus periuta de dinti ,etc, - l-am scotocit dupa aia ,nu m-am putut abtine) ,bagaj pe care l-a lasat la mine ca eram mai aprope de statie ,pt cand pleca acas- nu e din bucuresti.
si el nu a aparut si mi-am facut griji evident , si l-am sunat , si nu mi-a raspuns ,si am tot sunat - si prin cap imi treceau tot felul de lucruri de ce ,nu a spus nu vin e dus cu pluta ce are , l-au maltrata ai lui cand era mic.... isi lua bagaju si spunea ...:femeie nu vreau sa ne mai vedem -ce e asa greu dupa patru zile , tocmai azi am vb cu el nu stiam ce sa cred si nici acu nu stiu, putin disperata ca nu dau de el ,l-am sunat la munca si culmea aici mi-a raspuns, avea putina treaba nu l-am cicalit si nici nu o voi face , vreau doar sa-si ia bagajul si sa plece nu mai vreau sa am de-a face cu el a zis va vine sa-si ia bagajul asta seara daca nu vine , la asta ma gandeam si eu , direct in gunoi ii arunc tot geamantan eu nu ma car cu magaoaia aia sa i-o duc,daca o vrea sa vina sa si-o ia daca nu,asta e eu snt o gospodina si trebuia fac curat in casa ......si inca foarte repede |
|
|
![]()
|
|
Obsedat ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 414 Joined: 1-November 06 Member No.: 670 ![]() |
probabil ca a fost initial foarte incantat de cat de curajos e el ca a plecat si acum nu stie cum sa mai dea ochii cu tine (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
probabil ,nu stiu inca ce sa spun
vb mai multe dupa confruntarea finala,asta daca va exista oricum , ma intriga atitudinea asta ,snt curioasa , asta e un sport pe care majoritatea barbatilor il aplica si de ce , au cazut in cap cand erau mici , au avut parintii severii .... care e pana la urma scopu de imaturi stiam ca snt imaturi , dar, totusi asta e dovada de prostie (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) si chiar snt curioasa |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Ema, poti, te rugam, sa scrii un pic mai ingrijit?
Lasa, barbatii sint de cele mai multe ori, niste copii mari imbracati in hainele tatalui. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 19th July 2025 - 09:56 PM |
|