![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Membru Posts: 2 Joined: 21-August 07 Member No.: 2,069 ![]() |
Pentru fetele din Timi Saptamana trecuta am fost la doamna dr Ceausu, de la Grigoras. E bestiala, am iesit de acolo toata un zambet. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Mi-a placut tare multe de ea, maine ma duc si dupa rezultate. V-o recomand. Salutare tuturor membrilor acestui forum! Sunt o membra noua a forumui. Cautam adresa policlinicii Grigoras din Timisoara si am dat peste mesajele voastre. Voiam sa fac o programare la d-na dr Ceausu, dar am inteles ca nu mai lucreaza la policlinica Grigoras. Imi poate spune cineva unde o pot gasi? Multumesc frumos! Liliana |
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Buna.
Eu chiar ieri treceam prin complex si am vazut un cabinet cu numele ei proaspat renovat. Dar parea ca inca nu e activitate acolo. Nu stiu adresa exacta, dar iti explic in mare. Daca stii unde e facultatea de Drept in complex, treci drumul si chiar acolo peste drum, pe langa un magazin de haine e cabinetul. Eu nu mai vreau sa merg la ea ca mi se pare superficiala. Nu stiu ce sa fac, poate o sa merg la Grigoras el. |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Membru Posts: 2 Joined: 21-August 07 Member No.: 2,069 ![]() |
Buna. Eu chiar ieri treceam prin complex si am vazut un cabinet cu numele ei proaspat renovat. Dar parea ca inca nu e activitate acolo. Nu stiu adresa exacta, dar iti explic in mare. Daca stii unde e facultatea de Drept in complex, treci drumul si chiar acolo peste drum, pe langa un magazin de haine e cabinetul. Eu nu mai vreau sa merg la ea ca mi se pare superficiala. Nu stiu ce sa fac, poate o sa merg la Grigoras el. Multumesc mult! Liliana |
|
|
walpurgik |
![]()
|
Musafir ![]() |
Dna Meri de la Policlinica lui Cioata sau Cioata himself, dar in perioada asta nu cred ca gasesti pe cineva. Cel putin pentru el cred ca e intervalul in care se straduieste sa uite ceea ce vede toata ziua la clinica. Tough job! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
da mai...bine ca mi-ai adus aminte de policlinica lu' Cioata (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 99 Joined: 23-August 07 From: Bucuresti Member No.: 2,080 ![]() |
Cuvinte numai de lauda pt d-na dr.Indiana Pelin,e o persoana extraordinara,nu o sa pleci niciodata nemultumita de la ea,iti explica tot ce vrei sa stii indiferent de coada de la usa,deci nota 10+ pt d-na doctor. (IMG:style_emoticons/default/aplauze.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 2 Joined: 22-October 07 Member No.: 2,474 ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/322.gif) buna,
sunt din calarasi si pot spune ca tot ce ai precizat mai jos este ADEVARAT...! le recomand cu acelasi drag ca si tine....va rog mergeti pentru orice nelamuriri aveti la dna. doctor Indiana Pelin, sigur o sa fiti de aceeasi parere ca si noi dupa ce plecati de la cabinet! Zile frumoase tuturor! Buna, Sunt pacienta dnei. dr. Pelin de cca. 6 luni. Am avut o rana destul de mare pe col. Cand am ajuns la cabinet nu stiam mare lucru despre ceea ce presupune cauterizarea. Consultatia a fost de durata si completa (fisa medicala in toata regula, inclusiv o discutie cu extrem de multe detalii -cca. 30 de minute). Este primul doctor care mi-a raspuns cu calm la toate intrebarile. Cele care au trecut prin aceasta procedura stiu ca este destul de neplacuta. Datorita dnei. doctor care mi-a indepartat temerile si a facut tot posibilul in timpul procedurii sa-mi distraga atentia, am trecut cu bine peste ea. Are foarte multa rabdare si o preocupa starea pacientului. Este foarte important de mentionat ca si cele doua asistente (dna. Mariana si dra. Cristina) sunt persoane la fel de speciale ca dna. doctor. Daca inainte amanam cat puteam de mult vizita la ginecolog, astazi, datorita atat prietenei mele care mi-a recomandat-o, cat si dnei. doctor Pelin, pot spune ca "merg intr-o vizita". Dna. doctor reprezinta ceea ce in acceptiunea mea ar trebui sa fie orice medic. Din pacate sunt foarte putini asa. O recomand cu caldura celor care doresc o prestatie medicala de calitate. [/quote] |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 28 Joined: 23-February 07 Member No.: 1,244 ![]() |
Ei si acum sa va spun si eu ce femeie lipsita de bun simt este aceasta doctorita..
Am sunat vineri si mi-am facut programare pentru miercuri la ora 16 , am intrebat asistenta daca se respecta programarile deoarece nu stau chiar aproape..Bineinteles ca aceasta mi-a confirmat. Si uite-asa la ora 15.40 am fost la cabinet,o asistenta mi-a spus sa astept , erau 2 persoane , au intrat la doctorita , au discutat si au iesit, dupa care iese asistenta si-mi spune ca a intevenit o urgenta la spital, si dr. Pelin va trebuie sa plece pentru jumatate de ora.... Nu scuze sau altceva... Chiar nu stiam ce sa fac deoarece ma indoiam sa dureze urgenta jumatate de ora , avand in vedere ca era o ora de trafic destul de aglomerat.In acel moment a iesit dr. Pelin si mi-a vorbit plina de indiferenta ,, daca vreti sa asteptati bine ,daca nu....." nici macar nu si-a cerut scuze pentru situatia creata..... In fine am plecat , mi-am jurat sa nu mai vin vreodata la aceasta doctorita care nu are nici un bun simt.... Daca tot eram in zona Dr. Taberei am incercat sa vad daca as putea gasi incaltaminte pentru fetita mea cea mica.. am mers la magazinul Molena.... si cand am iesit pe cine credeti ca vad... pe ,,draguta'' doctorita Indiana Pelin , care se uita intr-o vitrina , si agale s-a indreptat spre BCR... Atunci mi-am dat seama cata nesimtire are aceasta individa...... pur si simplu mi sa-a facut scarba....asa mintita in fata nu stiu daca am fost vreodata ..... atunci cand a dat cu ochii de mine pur si simplu a intors privirea in alta parte.. O RECOMAND CU CALDURA..... ESTE FOARTE BUNA LA MINCIUNI!!!!! |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 2 Joined: 12-January 08 Member No.: 3,010 ![]() |
Buna. Imi poate spune cineva care este cea mai buna clinica din Arad unde se poate face avort. Astept raspuns. Multumesc anticipat
|
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 9 Joined: 4-February 08 Member No.: 3,214 ![]() |
Buna !
Fetelor, va rog ajutati-ma.... De curand am fost diagnosticata cu o rana pe col in urma unui control de rutina....am facut Papanicolau care a iesit II ....eu as vrea sa-mi fac o colposcopie si eventual un test HPV sa vad daca am sau nu asa ceva. M-am programat la o colposcopie la Dr Dorobantu de la Medicover Grozovici..... Stie cineva ceva de ea? Mercik |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 3rd May 2025 - 11:46 AM |
|