![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Membru Posts: 60 Joined: 10-August 07 Member No.: 2,021 ![]() |
Ma inteleg bine cu mama mea, este prima la care apelez cand imi doresc ceva, fiindca stiu ca o sa obtin (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) dar sunt si destul de dese momentele cand ne certam din cauza obsesiilor ei exagerate privind curatenia in casa....tot timpul da vina pe mine ca este par prin casa, ce-i drept imi cade uneori cam mult, dar cu ce-s eu de vina? (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) Uraste parul, toata ziua o vezi aplecata pe covoare, si "pigule", cum spun eu, scame si alte mizerii...si astea sunt doar cateva exemple, care ma scot din minti (IMG:style_emoticons/default/mad.gif) (IMG:style_emoticons/default/mad.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Membru Posts: 2 Joined: 20-August 07 Member No.: 2,067 ![]() |
Ma inteleg bine cu mama mea, este prima la care apelez cand imi doresc ceva, fiindca stiu ca o sa obtin (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) dar sunt si destul de dese momentele cand ne certam din cauza obsesiilor ei exagerate privind curatenia in casa....tot timpul da vina pe mine ca este par prin casa, ce-i drept imi cade uneori cam mult, dar cu ce-s eu de vina? (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) Uraste parul, toata ziua o vezi aplecata pe covoare, si "pigule", cum spun eu, scame si alte mizerii...si astea sunt doar cateva exemple, care ma scot din minti (IMG:style_emoticons/default/mad.gif) (IMG:style_emoticons/default/mad.gif) fi si tu mai relaxata nu le mai lua pe totate chiar asa de drastic, timpul o sa-ti arate lucrurile altfel |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/welcome.gif) Emargherita...
Eh, TEOrbd e mai mititica, face parte din tinara generatie. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Si pe mine m-au emotionat foarte mult povestile fetelor..Roberta, sincer te felicit si eu, nu imi inchipui cum m-as fi putut descurca eu cu un copil la varsta ta (practic un copil care face un alt copil), eu de-abia reusesc cu mine insami, dar banuiesc ca tu erai cu muult mai matura decat mine la varsta aceea..
Medeea, foarte trist prin ce ai trecut..(IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Ar fi bine sa reusesti sa lasi in trecut experientele acelea, desi stiu ca este din pacate aproape imposibil, sa incerci sa incepi o noua viata, departe de cei care vor sa te constranga, sa poti sa ai parte de libertatea care ti-a fost refuzata, sa poti simti bucuria ca ai facut o greseala din propria vina. Cat despre relatia ta, nu cred ca vrei sa treci printr-o experienta similara..Daca acum se poarta asa, in viitor va fi mult mai rau..Dar este doar parerea mea... Ma bucur ca sunteti toate atat de preocupate de educatia copiilor vostri, este jale ce se intampla in ziua de astazi, tinerii sunt mult prea usor influentabili, iar lipsa sfaturilor unui parinte adaugandu-se la aceasta, rezulta in toate lucrurile negative pe care le auzim (sau poate nu) zi de zi.. |
|
|
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
hai va povestesc ceva hazliu
zanica mea e-n plin proces de pierdut dintisorii de lapte si acum vreo 4 zile a mai pierdut unul, cu plansete cu oftaturi, pana la urma e al 3-lea care-i cade in palmuta peste noapte (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) ea si-a adunat vreo 5 perne in patut si i-am spus: pune dintele pe masa ca zana dintilor (io) n-o sa-l gaseasca sub atatea perne . Zis si facut, dar la vreo 4 zile dupa eveniment, pana atunci l-a tinut intr-un plic ca nu se indura sa faca trocul (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Aseara a venit si mi-a spus in mare taina: mami am pus dintele pe masa. De regula ii pun o moneda de 2 dolari ... ieri n-aveam decat 1 dolar l-am scotocit si pe sotul meu de maruntis si-am mai gasit unul. De regula adoarme repede aseara parca bause cafea. Am intrat pe varfuri de vreo 5 ori sa fac trocul si ea de colo din intuneric : "da mami?" ... intr-un final am pus incet banii pe masa si-am zis ca-i aranjez cartile...dintele n-am putut sa-l insfac. M-am strecurat langa ea cu gand s-o adorm ...tot eu am adormit. Pana la urma cu coada-ntre picioare m-am dus la mine-n pat. asta noapte m-am trezit de vreo 5 ori cu gandul "fugi dupa dinte" ..d.ar adomream la loc ..pana la umra la 4am am sarit ca arsa si-am recuperat dintele. oh my god! fii-mea dimineata topaia prin casa "je suis riche, je suis riche" (sunt bogata) si m-a intrebat: mami nu trebuia sa fi pus 2 dinti ca sa primesc 2 monezi? (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) un coleg imi povestea ca fiu-sau a primit de la bunici 10 dolari cu ocazia scaparii unui dinte in deplasare fiind ... cu alta ocazie, acasa, numai 2$ si-a tras concluzia ca dintii au valori diferite (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) nah ca v-am ametit! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,356 Joined: 2-January 07 From: Craiova Member No.: 924 ![]() |
hahaha
ce m ai distrat (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) si pe mine ma puenau ai mei sa i arunc pe casa (IMG:style_emoticons/default/mad.gif) fara sa mi dea nimic (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) ( vreau si eu o zana maseluta (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
walpurgik |
![]()
|
Musafir ![]() |
Cleo, foarte gingas! Auzi la ea "je suis riche!"
Pe mine ma puneau sa ma uit in sus, cica uite cioara, io "unde, unde?"si ramaneam fara dinti. II pastram apoi intr-o cutiuta dar nu imi mai amintesc pentru ce. Cleo, fetita ta (cum o cheama?) intelege romaneste, vorbeste sau nu; banuiesc ca fiind mama ta acolo o fi invatat-o ceva. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
walpu, Karla Teodora o cheama pe zanica mea, si vorbeste foarte bine romaneste, stie si maghiara o rupe si-n engleza insa ea gandeste in franceza pt ca cel mai mult timp il petrece la scoala si deci cel mai usor se exprima in franceza. Mama e aici numai pt vacanta copilului, nu sta la noi permanent, dar noi acasa vorbim romaneste si deci recapituleaza si ea. E hilar cand se mai "cearta" cu mama, fii-mea incepe si bombane in franceza repede- repede si mama bufneste-n ras. Desi intelege binisor franceza (chiar a citit vreo 5 carti en francais de cand a venit (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ) ce turuie fii-mea in high speed numai fii-mea stie (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) poke vin' cu dintii la mine ca ma prefac io-n zana maseluta daca-i p-asa (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
roxanica10 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ce frumoase prenume are fetita ta Cleo (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) . Si sa stii 4 limbi straine la varsta ei este chiar o super realizare. Altii se chinuie acum sa invete franceza (adica eu), ca-n scoala n-am avut profesori pe masura. Poate pui si tu niste poze mai apropiate cu voi pe grup...ca asa la distanta trebuie sa ma 'chiorasc' o leaca (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) .
|
|
|
![]()
|
|
Ce frumoase prenume are fetita ta Cleo (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) . Si sa stii 4 limbi straine la varsta ei este chiar o super realizare. Altii se chinuie acum sa invete franceza (adica eu), ca-n scoala n-am avut profesori pe masura. Poate pui si tu niste poze mai apropiate cu voi pe grup...ca asa la distanta trebuie sa ma 'chiorasc' o leaca (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) . (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) o sa pun Roxi, poate-n week-end. Io-s mai sfioasa pt ca fotogenia imi lipseste cu desavarsire si Karli ma mosteneste cumva. Apropos de franceza eu facusem 4 ani la liceu si am luat si meditatii inainte sa emigram insa cand am ajuns aici nu intelegeam mai nimic (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) In provincia Quebec se vorbeste o franceza cu accent englezesc (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) plus expresii de neinteles pt noi la vremea aia. A fost un soc desi aveam pretentii de la mine. Acum ne-am adaptat, fii-mea stie sa vorbesca si cu accent de Franta si cu asta de Quebec care suna mai tzaranesc. E hilara. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 19th July 2025 - 07:20 AM |
|