![]() |
![]() ![]() |
![]() |
fortelady |
![]()
|
Musafir ![]() |
biological age: 27 real age: 28.9 average life expectancy: 74 your life expectancy: 72.1 Sunt cea mai distrusa (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) eu sunt, pardon! am 35 si ceva de ani. |
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
|
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
7 ani????? o iei de la capat cu "generala"?! bleah! frageda, frageda, da' nici asa! Unde pui ca dupa astia trebuie sa astept si ani buni pana sa fac dragoste cu cineva fara sa intre la pedofilie (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,819 Joined: 25-December 06 From: Pe canapeaua rosie Member No.: 893 ![]() |
Biological Age: 23
Real Age: 5.79999 Average Life Expectency: 74 Your Life Expectency: 91.2 You can expect to live aproximately another 31200 more days! Vaaaai cred ca traiam 100 de ani daca nu conducem peste 50.000 km pe an (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,356 Joined: 2-January 07 From: Craiova Member No.: 924 ![]() |
biological age 19
real age 10,5 (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Average Life Expectency: 74 Your Life Expectency: 82,5 |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Buai, astia cu testul lor sunt prosti!! Cica am 5,7 ?!?!?!?!?!? (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) Sa-mi traiesc si eu copilaria cat mai am timp!! (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif)
Se pare ca sunt cea mai tinerica dintre voi (IMG:style_emoticons/default/sexylady.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,356 Joined: 2-January 07 From: Craiova Member No.: 924 ![]() |
geeo e o leaca mai mare (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
I am so average I wanna puke! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Biological Age : 24 Real Age: 23.9 Average Life Expectancy :74 Your Life Expectancy: 74,1 |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,877 Joined: 9-December 05 From: Here and There Member No.: 70 ![]() |
Adica . cum: daca inseli iti mai baga 3 ani? nu i corect..
Biological 30 Real 21 Average 74 Your life 83 cu 2-3 puse la plesneala pe la inceput.. dar m-a mirat 21-le ala (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,819 Joined: 25-December 06 From: Pe canapeaua rosie Member No.: 893 ![]() |
Adica . cum: daca inseli iti mai baga 3 ani? nu i corect.. (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) prea tare ...!!!!!!!! |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 22nd July 2025 - 09:42 PM |
|