![]() |
![]() ![]() |
![]() |
roxanica10 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Da...si mie-mi place cum scrie Hanny. (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) Pacat ca nu prea are timp de noi.
|
|
|
fortelady |
![]()
|
Musafir ![]() |
hanny, baga o bere rece sa spele prafu' si hai in bar- clic! la aberat daca ai timp de dat in diverse (stiu ca n-ai...)
nush de ce retinusem ca vii in septembrie, si am cateva zile cand nu-s in tara... |
|
|
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
** Nu-s suparata, is ocna:))))))) fac remont la casa, in jur arata ca razboiul din Liban,muma-mea se plimba cu ciinii dupa ea ca umbra lui mircea la cozia ca i s-a jerpelit minastirea,am praf in trompele uterine in intestine si plombe n-or sa-mi trebuiasca pe veci c-or sa ma gaseasca ca pe faraon da cu masca de beton.Pacientele vin si telefonul suna,o tampita da da telfeon c-o alta tampita venita din franta vrea tratament intensiv de 2 saptamini.I-am propus s-o varuiesc si-i injectez ciment.Contabilul vrea raportol lunar la venituri si i-am zis citeva de cred ca nu mai vrea nimic multa vreme nici asta.barbatu-meu e la serviciu ca unde-ar putea el sa se ascunda mai bine si s-o frece-n pas vioi? da telefon si-mi cere numarul de telefon a femeii la curatenie ca o colega de-a lui are nevoie de femeie si nu gaseste. Cinci minute dupa ce-am terminat discutia cu el a venit vecina sa ma intrebe ce s-a intimplat ca de zbieretele mele i s-a oprit pendula-n perete:) In noiembrie( daca supravietuiesc) am lansare de carte, ma tot freaca aia de la gigi sa tin un curs de cum dracu-i zice, paramedic la scoala lor ,numa cursuri am nevoie si-un glonte=-n cap.Ma duc sa ma spinzur vreo cinci minute poate-mi revin:) hahahaha te printez si te pun pe birou ... cand m-or apuca dracii citesc si-mi trece. Altfel iti doresc numai bine (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) mama citeste o serie de carti, saga africana a catorva familii, autor e Wilbur Smith,un alb nascut si crescut pe meleaguri africane. Am inceput si eu la nimereala "Foamea leilor" din saga familiei Courtney. Daca va place genul vi-l recomand o sa-l savurati. |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Dependent Posts: 31 Joined: 22-June 07 From: Israel Member No.: 1,848 ![]() |
.
Cleo, cu partea de ochi ramasa fara ciment in ea si cu sfertul de creier nefutut de paciente si maica-mea care parca n-are casa ei si tre sa stea la mine lipita de caritida ,citesc memoriile unei gheishe.Bey ce viata grea au tipele alea.Imagineaza-ti numa ce inseamna sa imbraci un chimono.Noi numa daca ne stringe guma la chiloti intram in criza de nervi...femeile au fost mereu niste papusele, ne miram ca barbatii fac pe nebunii.Ce mai citesc? Nimic importanta studiez niste viermi si vreo trei feluri de ferigi sa vad ce reactie au la pielea omului.da-s cam prafuite:) hanny, baga o bere rece sa spele prafu' si hai in bar- clic! la aberat daca ai timp de dat in diverse (stiu ca n-ai...) nush de ce retinusem ca vii in septembrie, si am cateva zile cand nu-s in tara... ** Trebuia sa vin in septembrie da s-a anulat septembrie.vin in noiembrie.cu conditia sa supravietuiesc:))))) barbatu-meu a luat numaru femeii la curatenie si l-a dat colegei lui, una anglosaxona cu nasul pe sus de parca-i scoasa direct din curu lui dumnezeu.aia, femeia la curatenie-i arbaoaica, asta a inceput sa-i dea directive, femeia la curatenia i-a zis sa se duca sa se futa si sa-i dea directive lui muma-sa:)))))) asa vez, razbunarea vine ea tirziu da vineeeeeeeeeee:)))) |
|
|
fortelady |
![]()
|
Musafir ![]() |
Pai sa ne zici din timp unde e ca sa venim sa-ti facem galerie (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Am terminat "Hronicul mascariciului Valatuc" - de Pastorel Teodoreanu, am ras (amar) de am capiat la ea, exceptionala! Si ma asteapta in ordine: - "Ubik" - Philip K Dick; (mi-a mai recomandat un prieten inca 2 carti de-ale lui, "Omul din Castelul inalt" si "Viseaza Androizii oi electrice?" - probabil le comand luna viitoare) - inca o carte din Saga Umbrelor (de Orson Scott Card) si o carte profesionala si niste tutoriale... dar astea nu se pun (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
si eu citesc niste carticele de specialitate. Mi se pare foarte important, mai ales dupa cativa ani de experienta intr-un domeniu, sa nu ajungi la autosuficienta. Mereu e ceva de invatat, aprofundat, cercetat. Deci, se pun si alea... chiar daca alegi sa nu le mentionezi pe topic. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
In tramvai citesc ,,lectii de respiratie" de Anne Tyler. a aparut in colectia cotidianul si am sustras-o din biblioteca sora-mii fix ca sa am o ocupatie in timpul calatoriilor cu ratb-ul. |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Dependent Posts: 31 Joined: 22-June 07 From: Israel Member No.: 1,848 ![]() |
si eu citesc niste carticele de specialitate. Mi se pare foarte important, mai ales dupa cativa ani de experienta intr-un domeniu, sa nu ajungi la autosuficienta. Mereu e ceva de invatat, aprofundat, cercetat. Deci, se pun si alea... chiar daca alegi sa nu le mentionezi pe topic. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) In tramvai citesc ,,lectii de respiratie" de Anne Tyler. a aparut in colectia cotidianul si am sustras-o din biblioteca sora-mii fix ca sa am o ocupatie in timpul calatoriilor cu ratb-ul. ** ce-i aia ratb? recitesc o noapte la lisabona. |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,356 Joined: 2-January 07 From: Craiova Member No.: 924 ![]() |
mijloacele de transport in comun din bucuresti (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
|
|
|
fortelady |
![]()
|
Musafir ![]() |
hihi. eu am executat jumatate din ubik azi noapte, de nervi ca o bucata de cod nu a vrut sa mearga. evident ca m-am culcat pe la 1 jumatate -si probabil ca o sa o termin in noaptea asta.
|
|
|
walpurgik |
![]()
|
Musafir ![]() |
forte, asta e cu SF-urile, nuh?
recitesc Borges si Cortazar (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) |
|
|
![]() ![]() |