IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

2207 Pages V  « < 572 573 574 575 576 > »   
Closed TopicStart new topic
> eLady`s Hot Bar & Lounge, Muzica, bautura, barfe, conversatie
roxanica10
post Aug 24 2007, 04:07 PM
Post #5731

Musafir

Walpu felicitari! Esti tare.
Szi, chiar imi pare rau. Cand ma gandesc ca-s atatia oameni neinstruiti in banci si cand te duci sa faci un credit nici nu-s in stare sa te indrume si oamenii buni stau pe bara ca n-au 'pile'...asta e.
Poke, nu stiu daca-i semn rau. Eu stiu ca era vorba de oglinda, nu de pahar.
Fetelor eu sunt fericita c-am scapat de francezi, a caror vizita nu ne-a desteptat prea tare; vorba sefei mele 'au fost ca un ceai slab'. Mi se par atat de superficiali si situatiile pe care le cer sunt atat de intortocheate, dar cand ii rogi sa-ti explice principii, nu-s in stare.
In alta ordine de idei, mi-am aranjat de pe acum revelionul. Nu mai plec in Austria, a ramas pentru febr-mart anul viitor, cand e zapada mai buna de schiat. Mergem la Sacele cu gasca nasilor intr-o vila super.
Va pup! Azi ma duc la meditatii, ca tot trebuie sa-mi imbunatatesc eu accentul 'frantuzesc'.
Go to the top of the page

+Quote Post
kalua
post Aug 24 2007, 04:21 PM
Post #5732

Musafir

Szi (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) daca nu te-au sunat si nu te suna.
Am recomandat si eu pe-un amic la firma mea, si-a trimis CV-ul, a fost invitat la interviu, interviu care a decurs foarte bine. Dupa vreo luna apare alt tip (deci era deja angajat) pe postul respectiv. Amicul meu ne viziteaza, eu ma gandeam ca l-au anuntat ca nu-i loc de el in firma, dar el nu stia nimic. M-a facut cu ou si cu otet ca in ce rahat de firma lucrez (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) bla bla. Si la 3 zile ma suna sa-mi zica ca il vor! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Sefii stiau ca se va mai elibera un post...
Pe mine m-a sunat o data o firma si mi-a zis ca nu ma iau, eu am multumit si am dat sa inchid, ei...ho! prrr! stop! da' nu vreau sa stiu motivul? Nah, daca ma intreaba asa, le raspund pe placul lor, sigur ca da. Prea calificata, bla, bla, m-as plictisi la jobul respectiv, numai laude, dar m-au intrebat daca au voie sa-mi pastreze CV-ul in caz ca apare ceva interesant. Si asa am ajuns la firma actuala, care era sora mica a celeilalte si unde colectivul e de n-spe ori mai misto, se lucreaza altfel (in sensul pozitiv) si unde mai fiecare are raspunderi maricele.
Concluzia: poate mai primesti totusi un raspuns. Si daca nu te iau aia o fi insemnand ceva, cine stie, poate ajungeai din lac in put.

+Quote Post
dr_wise
post Aug 24 2007, 04:39 PM
Post #5733

Musafir

QUOTE(kalua @ Aug 24 2007, 05:06 PM) *
walpu, felicitari pentru 10 si bine c-ai scapat si di panarama asta! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

jolie, felicitari pentru casa, mare realizare! Sa fiti fericiti in ea!

doftoreaso, ia povesteste tu aici cum a facut fina pana la urma de-a ramas insarcinata (tare m-am bucurat cand am citit!)?

Draguto, ramase insarcinata "naturel"...doar un tratament hormonal special, ca sa pice pe oua mai cu avant.... (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) anyway, ma astept sa botez tripleti! Asa sa stiti! Baieti toti trei!
Problema e ca are niste greturi cumplite, cat pt toti anii astia de asteptare...nu putini, vreo 6....asa ca are absenta motivata in concediul asta de 2 sapt, in schimb am rugat-o sa bage turbo pana pe 04.10, cand am de gand s-o taiem cu catel si purcel in Greece...treaba e ca, sincer, nu cred c-o sa fie available de autocar timp de 8 zile...mai vedem!
Gata, o tai acasa! Hai eliberare, vorba alora care termina armata!
Ciao!

+Quote Post
Philia
post Aug 24 2007, 05:45 PM
Post #5734

V.I.P.

Group: Editorialist
From: Craiova
Member No.: 924

sweet...acus vazui ce scrisesei.... (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
de acum o sa am grija sa le bag in seama....in fiecare zi daca se poate (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post
Szimcsi
post Aug 24 2007, 05:48 PM
Post #5735

V.I.P.

Group: Membru de Onoare
From: Six feet from the edge
Member No.: 146

Multumesc Kalua pentru incurajari. Asa ma gandesc si eu, ca totul e spre binele meu si ca daca nu m-au chemat inseamna ca nu era pentru mine. Insa nu ma pot abtine sa nu fiu dezamagita, pentru ca, desi bravam eu ca nu imi pun mari sperante in asta, pe undeva pe acolo se strecurase afurisita (speranta). Si sunt si furioasa ca nu m-au sunat, pentru ca mi-au promis un telefon. Macar atat meritam, ca m-au pus de trei ori pe drumuri si a trebuit sa invetez scuze la birou...

+Quote Post
walpurgik
post Aug 24 2007, 05:51 PM
Post #5736

Musafir

Am revenit sa va cinstesc pentru sprijinul acordat, pentru buna dispozitie pe care mi-ati asigurat-o sa trec mai cu voiosie peste provocarile examenelor (IMG:style_emoticons/default/pupaceala.gif)
mancare
(IMG:http://i48.photobucket.com/albums/f206/deyanera/Eq_it-na_pizza-margherita_sep2005_s.jpg)
desert
(IMG:http://i48.photobucket.com/albums/f206/deyanera/fruit20platter.jpg)
bautura
(IMG:http://i48.photobucket.com/albums/f206/deyanera/birra3.jpg)
and of course
barbati (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
(IMG:http://i48.photobucket.com/albums/f206/deyanera/went-60310.jpg)
(IMG:http://i48.photobucket.com/albums/f206/deyanera/2284_661246895_ojk_H120303_L.jpg)

+Quote Post
Philia
post Aug 24 2007, 05:54 PM
Post #5737

V.I.P.

Group: Editorialist
From: Craiova
Member No.: 924

waaal....
nah ca mi deschisasi pofta de pizza...
ca tot ziceam ca nu am pofta de mancare,ci doar de bazaconii (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

+Quote Post
angeldust
post Aug 24 2007, 08:48 PM
Post #5738

Musafir

Io sunt o babaciune obosita. Am zis! Bai dar parca as da la sapa toata ziua nu alta!

Oraru asta de la 11 la 7 e ca pasta, degeaba imi convenea mie la inceput la gandu ca o sa dorm mai mult. Imi manca toata ziua, nu mai apuc sa fac nimic. Acum spre exemplu in loc sa fiu la chef cu prietenele o sa stau si o sa dorm, ca altceva nu imi doresc.
Somebody stop meeeee! (IMG:style_emoticons/default/crying.gif)

+Quote Post
Szimcsi
post Aug 24 2007, 09:38 PM
Post #5739

V.I.P.

Group: Membru de Onoare
From: Six feet from the edge
Member No.: 146

Ooof, may Angel! Welcome to the club! Odihneste-te. Sau iesi cu fetele si danseaza, ca oricum, maine dormi cat vrei.

Ia uitati-va si voi cate se intampla in lume:

World clock

+Quote Post
kalua
post Aug 24 2007, 10:23 PM
Post #5740

Musafir

Am uitat sa raportez ca saptamana asta mi s-a intamplat de doua ori sa-i scriu unei sefe din magazie pe care o cheama Bianca "Buna Diana". (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

Lasa Angelu ca-ti mai revii din letargie dupa un anumit timp.

+Quote Post

2207 Pages V  « < 572 573 574 575 576 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 14th August 2025 - 06:06 PM