IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

193 Pages V  « < 168 169 170 171 172 > »   
Closed TopicStart new topic
> Totul despre Dieta Montignac
roina
post Aug 24 2007, 04:32 PM
Post #1691

Tratabil
**

Group: Membru
Member No.: 240

Este vorba despre cerealele de la Sano Vita, Fruchte Musli, 30% fructe care contin fulgi de secara, grau, ovaz, orz, porumb (acesta din urma este usor de recunoscut si dat la o parte deci nu el e problema). Nu am mancat inca, dar tare ma tenteaza pt maine dimineata cu lapte degresat.

Nimphetamin, ma bucur ca nu ma lasati sa gresesc.
Ma gandesc insa, esti sigura ca poti sa mananci merele cu cereale?
Go to the top of the page

+Quote Post
kalua
post Aug 24 2007, 04:45 PM
Post #1692

Musafir

E foarte sigura. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post
dr_wise
post Aug 25 2007, 07:50 AM
Post #1693

Musafir

QUOTE(roina @ Aug 24 2007, 05:32 PM) *
Este vorba despre cerealele de la Sano Vita, Fruchte Musli, 30% fructe care contin fulgi de secara, grau, ovaz, orz, porumb (acesta din urma este usor de recunoscut si dat la o parte deci nu el e problema). Nu am mancat inca, dar tare ma tenteaza pt maine dimineata cu lapte degresat.
Nimphetamin, ma bucur ca nu ma lasati sa gresesc.
Ma gandesc insa, esti sigura ca poti sa mananci merele cu cereale?

Pai nu sunt bune cerealele alea cu fructe uscate si fulgi de toate natiile!!! Contin stafide, banane uscate, cubulete de ananas uscat, fulgi de porumb, toate astea fiind interzise, daca ai de gand sa slabesti.
Eu imi cumparam de la SanoVita cereale simple, fara fructe, din care culegeam cu sarg fulgii de porumb...problema era insa cu cerealele....fiind asa de tari, mi se intepeneau in "omuletz"! Doar cu lapte fiebinte le mai inmuiam.

+Quote Post
andutz
post Aug 27 2007, 03:05 AM
Post #1694

Tratabil
**

Group: Tratabil
From: dallas
Member No.: 1,785

(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
doctoritzo, hai ca ma facusi sa rad cu faza cu omuletzu'...(IMG:style_emoticons/default/smile.gif) )
de, ce sa-i faci, cu monti multe se cam intzepenesc in el, saracu'...da' si cand multe au alunecat pe langa, nu si-a facut datoria sa dea raportu' si cand ne-a dat cantaru' raportu'...am schimbat marimea la haine! asa ca fara mila, omuletzu'i un tradator!!! (IMG:style_emoticons/default/mad.gif) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

eu imi cumparam si in ro, si am gasit si aici, fulgi doar de grau, si nu mai imbatranesc alegand fulgii de porumb (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) . si da, numai cu lapte fierbinte (sau macar caldutz) merg, si sa-i lasi vreo 10 min sa se inmoaie...sunt super buni su stafide si alune, da' alune...nu sunt bune (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ). mai incolo, pe la faza 2...

in rest...eu am pacatuit in weekend, cu de toate cate un pic...da' un pic mic-mic...si nu ma simt tare tare vinovata. da' nici mai slaba (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) ...
da' din seara asta, sunt din nou cuminte...desi l-as suna pe domn sa-mi aduca niste pepene...voi ce faceti cu pofta asta de pepene cand sunt peste tot? barem in ro...la orice colt de strada...si si aici sunt buuuni...lasa, peste 15 kile (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ( haha, da, la mine timpul se masoara in kile, nu in luni:) )

va las, ca aiurez...(IMG:style_emoticons/default/smile.gif) (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

+Quote Post
kalua
post Aug 27 2007, 09:57 AM
Post #1695

Musafir

QUOTE(andutz @ Aug 27 2007, 03:05 AM) *
eu imi cumparam si in ro, si am gasit si aici, fulgi doar de grau, si nu mai imbatranesc alegand fulgii de porumb (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) . si da, numai cu lapte fierbinte (sau macar caldutz) merg, si sa-i lasi vreo 10 min sa se inmoaie...sunt super buni su stafide si alune, da' alune...nu sunt bune (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ). mai incolo, pe la faza 2...

Stafidele nu sunt conforme.

+Quote Post
andutz
post Aug 28 2007, 02:59 AM
Post #1696

Tratabil
**

Group: Tratabil
From: dallas
Member No.: 1,785

QUOTE(kalua @ Aug 27 2007, 04:27 AM) *
Stafidele nu sunt conforme.

hm... (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
pai atunci n-ar trebui sa fie pe lista cu GI mic, nu?

adevarul e ca trebuia sa ma fi gandit eu, k au cam prea mult zahar, dar pe lista cu GI mic sunt trecute in felul urmator "Stafide, prune (proaspete)- 35". Acum e drept ca zice "proaspete", da' stafidele sunt stafide numai daca's uscate, nu? ca daca nu, sunt struguri...hm...ne-a pacalit traducerea (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)

e bine de stiut, oricum. eu nici nu m-am uitat pe lista cu GI mare, mi le-am printat pe cele cu mic si mijlociu, si le-am lipit de frigider...

oh well...din greseli invata omu'...
asa ca fetelor- reformulez- fulgii cu lapte cald, lasat la inmuiat, si cu scortzisoara...si atat!
(IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
alphutza
post Aug 28 2007, 11:19 AM
Post #1697

Tratabil
**

Group: Dependent
From: Cluj-Napoca
Member No.: 92

Ciao, fetelor,
Intrebare intrebatoare: Glas noodles se gasesc in Romania?
Sau se pot prepara cumva?

Si daca tot am inceput iar cu intrebarile hai sa mai lansez una:
Dupa o abatere, cat de repede se vad urmele?
kalua, tu ziceai ca observi in ziua urmatoare. Chiar asa? Eu ma gandesc ca procesul de stocare e mai indelongat.
Mancarea o fi ramanand prin intestine.

Anul trecut, cand am fost in concediu am avut mici abateri voite, si pentru o perioada lunga dupa ce am revenit de la mare mi se parea ca ma mai ingras, chiar daca mancam ca la carte (pe atunci nu aveam cantar si deci nu prea am dovezi clare). Eu ma gandesc ca are loc o dezechilibrare considerabila a pancreasului.
Poate nu pricep eu bine, mi-ar placea sa gasesc o sursa mishto de unde sa citesc exact cum se face depunerea de grasimi, cum sa faci sa o stopezi sau sa o reduci. Mai mult ma intereseaza cum influenteaza sportul acumularea grasimilor.
Stiu chestiile cu managerizarea abaterilor, si cu scaderea GI - ului per total, dar parca as avea nevoie de mai multe informatii.
Parca Monti (in cartea lui) nu m-a prea lamurit.
Cand anume se depune grasimea daca am mancat neconform? In aceeasi zi?

+Quote Post
kalua
post Aug 28 2007, 10:44 PM
Post #1698

Musafir

andutz, stafidele erau la tabelul cu IG-ul mic din greseala, s-a corectat intre timp.

alphi, fiecare corp reactioneaza altfel, la cineva se vede a doua zi o abatere, la altcineva dupa 2-3 zile si poate o a treia persoana nu se ingrasa deloc.
Despre sport si grasimi parca a scris midnight ceva pe-aici.

+Quote Post
roina
post Aug 28 2007, 11:29 PM
Post #1699

Tratabil
**

Group: Membru
Member No.: 240

Mai fetelor, ce parere aveti: am voie sa beau in loc de apa, apa cu lamaie? Adica storc 3-4 lamai in 2 litri de apa si beau pe parcursul unei zile. In cartea lui Monti scrie ca lamaia se poate manca oricand, dar... intreb si eu. (IMG:style_emoticons/default/floricele.gif)
Stafidele ar face bine sa fie conforme, ca ma supar pe ele. (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) Ce bune erau cu fulgi, dimineata...

+Quote Post
Nimphetamin
post Aug 29 2007, 08:24 AM
Post #1700

Membru de Onoare

Group: Membru de Onoare
From: Bucuresti
Member No.: 1,359

QUOTE(roina @ Aug 29 2007, 12:29 AM) *
Mai fetelor, ce parere aveti: am voie sa beau in loc de apa, apa cu lamaie? Adica storc 3-4 lamai in 2 litri de apa si beau pe parcursul unei zile. In cartea lui Monti scrie ca lamaia se poate manca oricand, dar... intreb si eu. (IMG:style_emoticons/default/floricele.gif)

Roina, poti bea apa cu lamaie pana ti se acreste (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) La fel, poti bea si ceaiuri, simple sau cu lamaie. Eu, la serv, nu beau decat ceai cu lamaie. Doar acasa beau apa.

+Quote Post

193 Pages V  « < 168 169 170 171 172 > » 
Closed TopicStart new topic
2 User(s) are reading this topic (2 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 6th May 2025 - 09:51 PM