![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,356 Joined: 2-January 07 From: Craiova Member No.: 924 ![]() |
eu ma spal cu apa plata cand am chef si cu apa de la robinet in general.
pentru ca nu ma descurc sa mi torn singura apa din bidon (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) |
|
|
divi2007 |
![]()
|
Musafir ![]() |
eu ma spal cu apa plata cand am chef si cu apa de la robinet in general. pentru ca nu ma descurc sa mi torn singura apa din bidon (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) la fel si eu poke nu pot sa mi torn singura apa din sticla si atunci ma enervez si ma spal cu cea de la robinet chiar daca nu e cea mai buna alegere am auzit pareri diferite la tv cum ca apa plata ar fi buna, alta zicea ca apa minerala e cea mai buna acum (IMG:style_emoticons/default/unsure.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Si eu tot cu apa de la robinet, nu prea am rabdare cu apa plata, minerala. Stiu ca nu e cea mai buna alegere, dar cat rau poate sa faca acum? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Si sper eu ca, compensez cu altele. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 768 Joined: 5-February 06 Member No.: 185 ![]() |
eu daca nu ma spal cu apa de la robinet am probleme cu cosurile (si daca ma spal in alt oras cu apa de la robinet tot asa imi provoaca o groaza de alergii). cred ca tenul meu s-a obisnuit cu apa asta si cand ma spal cu altceva (apa fiarta, plata sau minerala nu mi merg la fel de ok)
sweet_girl, prea multa sare am vrut eu sa spun.. eu ma irit de la apa cu sare (iar cea uriage are f multa) |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,851 Joined: 16-March 07 From: Bucuresti Member No.: 1,359 ![]() |
Eu am folosit de la Avene si Uriage. Nu pot spune ca a avut vreun efect vreuna, pt ca am un ten curat, fara probleme.
Am incercat ca sa nu spun ca nu am incercat si sprayurile cu apa termala (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
QUOTE prea multa sare am vrut eu sa spun.. eu ma irit de la apa cu sare (iar cea uriage are f multa) Are multa sare? Sarea, din nu foarte multele mele cunostinte de chimie, este NaCl, si parca nu am vazut NaCl in compozitia ei.. (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Oricum, fiecare reactioneaza in felul lui. Eu ma inteleg foarte bine cu ea. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) QUOTE Nu pot spune ca a avut vreun efect vreuna, pt ca am un ten curat, fara probleme. Ce ma enerveaza cand aud asta..(IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
walpurgik |
![]()
|
Musafir ![]() |
Sweet, are si sodiu si clor, dar nu stiu daca se iubesc intr-atat de mult sa faca NaCl (clorura de sodiu), desi de la gustul usor sarat as putea trage concluzia ca s-au cam iubit prin compozitie. (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Sweet, are si sodiu si clor, dar nu stiu daca se iubesc intr-atat de mult sa faca NaCl (clurura de sodiu), desi de la gustul usor sarat as putea trage concluzia ca s-au cam iubit prin compozitie. (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Da, asa m-am gandit si eu, cu exceptia gustului, ca nu am incercat-o. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Desi daca ar incepea sa se iubeasca tot ce contine in compozitie, nu stiu ce ar mai iesi.. (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) |
|
|
blu_dea |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu am avut de la Avene,dar nu am obs.cine stie ce rezultate.In schimb,acum mi-am luat de la Uriage si constat ca imi face foarte bine.O aplic de vreo 3 ori pe zi,dimineatza,seara dupa demachiere si,daca mai simt nevoia,candva in timpul zilei.Parca m-a ajutat sa mai scap si de inesteticele cosuri,mi-a calmat pielea....Votez pt Uriage,deci (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,877 Joined: 9-December 05 From: Here and There Member No.: 70 ![]() |
eu nu inteleg si pace cum poate fi folosita apa termala dupa machiaj pentru fixare. poti da si pe pleoape, nu curge? nu imprastie? (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 15th May 2025 - 01:17 AM |
|